Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 02 okt 2024, 08:22

Eveeee
I ovdje Interov igrač ko naš Galić protiv Posušja odigra rukom i nije penal

Eeeee

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 okt 2024, 08:29

Imam osjećaj da na temi pišu ona dječurlija što se mlavi letvama i pravi sačekuše po gradu.
Rijetki su i naši i vaši što napišu pa i normalnu zezanciju i provokaciju.
Sve je nešto na nož, neki hinjaluk ili neke psovke, tačno da se zapitaš jesmo li kao društvo otišli skroz u pm ili šta je već u pitanju?!

Što je najgore, nije sve dječurlija, ima tu zrelih ljudi, kući žena, djeca, a on se kolje na ss.ba sa amonimnim komšijama.
Vjerovatno to i ide uz onaj podatak da smo bolesno društvo koje je skršilo 8 milijardi KM na klađenje.

U duhu teme - yebite se svi. Probajte biti malo normalni.
Koševo Zapad

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 02 okt 2024, 08:56

Ovdje mozes pisati sta hoces bez 1% odgovornosti, tad ljudi pokazu svoje pravo lice.

DurmitorskiJablan
Kontakt:

Post Postao/la DurmitorskiJablan » 02 okt 2024, 09:13

Virto vrati se ,sve ti je oprosteno

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 02 okt 2024, 09:41

avalPacidoroP je napisao/la:
01 okt 2024, 22:36
Evo Parizu ne sviraše penal iz slične situacije k'o što je bila sa Galićem.
al kako to, zar nisu forumski strunjaci i pitari najveci poznavaoci fudbala?
🔵⚪

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 02 okt 2024, 09:43

Shategabri je napisao/la:
02 okt 2024, 08:29
Imam osjećaj da na temi pišu ona dječurlija što se mlavi letvama i pravi sačekuše po gradu.
Rijetki su i naši i vaši što napišu pa i normalnu zezanciju i provokaciju.
Sve je nešto na nož, neki hinjaluk ili neke psovke, tačno da se zapitaš jesmo li kao društvo otišli skroz u pm ili šta je već u pitanju?!

Što je najgore, nije sve dječurlija, ima tu zrelih ljudi, kući žena, djeca, a on se kolje na ss.ba sa amonimnim komšijama.
Vjerovatno to i ide uz onaj podatak da smo bolesno društvo koje je skršilo 8 milijardi KM na klađenje.

U duhu teme - yebite se svi. Probajte biti malo normalni.
Tako je to već godinama, barem zadnjih par godina, Dok je npr. ona stara ekipa od prije 10 i više godina imala potpuno drugi level komunikacije, normalniji, fine zezancije, pismenog pod.j.e.b.avanja.
Čak i na klupskim temama ljudi ne znaju normalno komunicirati već se hvataju za vratove i je.ba.vaju najmilje, a bukvalno dijele tribinu, samo što se ne poubijaju.
Ova tema svakako dođe kao neka septička jama foruma.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 02 okt 2024, 10:52

Generalno je najveci problem sto nitko nije mangup da napravi nesto kad je u njegovu korist. Posto se najveca buka dize i vecinom se oglašava Sarajevo uzet cu njih za primjer. Kad su pozivali na sastanak pozivali su kad su oni oštećeni, u međuvremenu kad je njima bilo u korist šutili su. Isto i prošle sezone, izborila se Eu i šuti.

E sad, da su mangubi i da imaju cilj za regularnost javili bi se i kad je njima u korist, javili bi se evo sad nakon BL i krenuli u tu borbu jer je suđenje kriminalno bilo. Al ne. Suti se jer su na kraju pobijedili pa šuti dobro je. To je problem generalni za svaki klub.

Samo se vrtimo u krug iz sezone u sezonu. Pisao sam jos prije sezone da ce VAR bit jos veci cirkus. Nazalost, ispostavilo se tako.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 okt 2024, 10:55

brig je napisao/la:
02 okt 2024, 10:52
Generalno je najveci problem sto nitko nije mangup da napravi nesto kad je u njegovu korist. Posto se najveca buka dize i vecinom se oglašava Sarajevo uzet cu njih za primjer. Kad su pozivali na sastanak pozivali su kad su oni oštećeni, u međuvremenu kad je njima bilo u korist šutili su. Isto i prošle sezone, izborila se Eu i šuti.

E sad, da su mangubi i da imaju cilj za regularnost javili bi se i kad je njima u korist, javili bi se evo sad nakon BL i krenuli u tu borbu jer je suđenje kriminalno bilo. Al ne. Suti se jer su na kraju pobijedili pa šuti dobro je. To je problem generalni za svaki klub.

Samo se vrtimo u krug iz sezone u sezonu. Pisao sam jos prije sezone da ce VAR bit jos veci cirkus. Nazalost, ispostavilo se tako.
Realno, 4R je imao upravo to za cilj i više puta je naglašavano da se ne smijemo smijati kada se drugi ošteti, a kukati kada nas ošteti.

Zašto tu niste ni pomislili da uđete, iako je cilj bio sigurno ispravan, ne znam.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 okt 2024, 11:06

brig je napisao/la:

Ovo je jedina istina. Pitari prosle godine digli halabuku na Vicu, na savez, receno im sutite i izborit cete Evropu i oni se usute, isto tako smo i mi radili, ne mogu se sjetiti konkretne situacije ali sutili smo na ocigledne kradje, isto tako Velez itd.

Nije Vico glup lik, pokrade te pa ti malo zamaze oci necim pa te onda jos vise pokrade. Da se jedan klub sam usprotivi, od toga nema nista, a ocigledno nema nista i od udruzivanja.
FKŽ !

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 okt 2024, 11:08

Ocigledno je da se arsenal gura, oni su vicine ku.jice.
Fk Željezničar.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 okt 2024, 11:27

Ma ne može biti penal nakon ispucavanja sosptvenog igrača u ruku. To bi bilo ludilo mozga.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 02 okt 2024, 11:28

tutankamon1905 je napisao/la:
01 okt 2024, 19:44
Ne kazem da nema nekih dodatnih igara iza zastora, ali ljudi jeste li vi upratili amatersko kretanje i reakcije sudija kad dodje do VAR-a? Momentalno se paraliziraju..Jucer onaj iz cista mira otrca do monitora ne signalizira da ide gledat..nakon sto je odlucio trci ko muha bez glave skoro do sesnaesterca da pokaze "faul".

onda prije par kola ne znam tocno koja utakmica, jel Posusje mozda..kad se VARilo pun qrac vremena, na kraju otrca gledat snimak, odlucio da je gol i odjednom stade il je zaboravio koju je odluku donio ili zaboravio kako ce signalizirat da se gol priznaje.
Cak je i komentator iskomentirao nesto u smislu: ne zna ni on sta je odlucio

Amaterizam na najjace
O čemu pričamo ? Sudac nakon prekršaja daje žuti karton , igraču se ukazuje pomoć on tog istog igrača izbacuje vani jer mu se pomoć ukazivala ! Pa osnove ne znaju ... ima tu još 'sitnica' koje uopće ne poznaju .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 02 okt 2024, 11:48

Tempero je napisao/la:
01 okt 2024, 23:34
Ocekujem naslov na sportsport
Sudjenje ce opet biti glavna tema.
Novinari sportskog portala ne znaju pravila.
Tu je objektivni portal. Toliko psovki, pokušaja "ismijavanja" i na kraju ispadnu glupani. Dobro rečeno, prava "brigada" je u pitanju.

slika
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 02 okt 2024, 11:49

0oo0 je napisao/la:
02 okt 2024, 09:41
al kako to, zar nisu forumski strunjaci i pitari najveci poznavaoci fudbala?
Ja komšijama vjerujem, ako su oni rekli da je penal, onda je penal..
Šta zna Vinčić i Uefa :kafa:
Pablo11 je napisao/la:
02 okt 2024, 11:08
Ocigledno je da se arsenal gura, oni su vicine ku.jice.
Četnici iz Londona :opaopa:

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 02 okt 2024, 11:51

TeaM87 je napisao/la:
02 okt 2024, 11:06
brig je napisao/la:

Ovo je jedina istina. Pitari prosle godine digli halabuku na Vicu, na savez, receno im sutite i izborit cete Evropu i oni se usute, isto tako smo i mi radili, ne mogu se sjetiti konkretne situacije ali sutili smo na ocigledne kradje, isto tako Velez itd.

Nije Vico glup lik, pokrade te pa ti malo zamaze oci necim pa te onda jos vise pokrade. Da se jedan klub sam usprotivi, od toga nema nista, a ocigledno nema nista i od udruzivanja.
Pa logično da nema ništa od udruživanja kad smo retardirani. Mi svršavamo kad pokradu Sarajevo, pitari svršavaju kad pokradu nas..i to je to, žalit će se uvijek ekipa koja je pokradena a ostale šutiti i eto.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 02 okt 2024, 11:54

Truba1905burazeru je napisao/la:
02 okt 2024, 11:28
tutankamon1905 je napisao/la:
01 okt 2024, 19:44
Ne kazem da nema nekih dodatnih igara iza zastora, ali ljudi jeste li vi upratili amatersko kretanje i reakcije sudija kad dodje do VAR-a? Momentalno se paraliziraju..Jucer onaj iz cista mira otrca do monitora ne signalizira da ide gledat..nakon sto je odlucio trci ko muha bez glave skoro do sesnaesterca da pokaze "faul".

onda prije par kola ne znam tocno koja utakmica, jel Posusje mozda..kad se VARilo pun qrac vremena, na kraju otrca gledat snimak, odlucio da je gol i odjednom stade il je zaboravio koju je odluku donio ili zaboravio kako ce signalizirat da se gol priznaje.
Cak je i komentator iskomentirao nesto u smislu: ne zna ni on sta je odlucio

Amaterizam na najjace
O čemu pričamo ? Sudac nakon prekršaja daje žuti karton , igraču se ukazuje pomoć on tog istog igrača izbacuje vani jer mu se pomoć ukazivala ! Pa osnove ne znaju ... ima tu još 'sitnica' koje uopće ne poznaju .
Radovac protiv Zrinjskog obara igrača, sudija ne pokazuje ni faul..igrač ostao ležati na podu ušao liječnički tim a sudija onda pokazuje karton Radovcu :mrgreen:
Grupa iznad svakog pojedinca.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 okt 2024, 11:59

Riquelme1921 je napisao/la:
02 okt 2024, 11:51
TeaM87 je napisao/la:
02 okt 2024, 11:06
brig je napisao/la:

Pa logično da nema ništa od udruživanja kad smo retardirani. Mi svršavamo kad pokradu Sarajevo, pitari svršavaju kad pokradu nas..i to je to, žalit će se uvijek ekipa koja je pokradena a ostale šutiti i eto.
Treba se žaliti i kad si dobio utakmicu, a oštećen si.
Koševo Zapad

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 okt 2024, 12:02

šta je sa Virtom?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 02 okt 2024, 12:07

Koliko Borac pazi na detalje to je bolesno, isto kao i prosle godine od prvog dana su poceli s prljavom igrom, mislio sam da ce ove sezone trljat ruke zbog para od Europe i biti fokusirani na to, al ipak ne, od sudijskih lakrdija konkurentima, do toga da su protiv Veleza odgodili kolo zbog 2 mladja reprezentativca, da bi tu istu utakmicu stavili za vikend u sred rep. pauze, pozvali golmana Veleza u reprezentaciju, te dva mlada u21 igraca, a pritom pozive nisu dobili mladi igraci Borca. Iskr ovo je malo i bolesno, odnosno u prjevodu, gdje je tu čar sporta, tu je kad glavonje dodju na pozicije i ubiju i ono malo sto bi trebalo valjat, a jedini nacin borbe protiv ovog, nisu zalbe i dopisi kao Sarajevo, nego da igras podjednako prljavo kao i oni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 okt 2024, 12:09

Frano Jelić za cirkus u Banjaluci nagrađen Fifa znakom‼️

Nakon što je pokušao povaliti Sarajevo u Banjaluci protiv Borca sudija iz Širokog Brijega Frano Jelić uvršten je na FIFA listu‼️
:rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, CAZIN, gh0stHZ, mamonelafo, rishovski, Suki46 i 36 gostiju.