Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:55
Cesc44 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:45
Suvorov je napisao/la: ↑02 okt 2024, 13:35
Usr'o sam te argumentima, na prosli post mi nisi ni odgovorio. Svako dobro.
Koji argumenti, hajvanu? Koliko vam je sad pozvano reprezentativaca? Bola nemas argumenata, kad ti ekipa ne moze bez navlacenja dobit Igmana kuci u direktnoj borbi za titulu, ne mozes imat argumenata legendo, tu je tocka.
1. Koristis golmana Veleza kao argument da pojacas svoje tvrdnje, a golman im ide na svako okupljanje A selekcije. Kao da je sad posebno pozvan zbog Borca kao.
2. Onda tvdis da su dva Velezova U21 sad pozvana, a pozvan samo Sikalo.
Sta je ovo ako nisu argumenti? I to sto sad spominjes Igman je mijenjanje teme jer si ogoljen.
Koliko vam je sad pozvano reprezentativaca?
Vukovic i Susic povrijedjeni. Rekli smo Vinku da ne zove Kulasina i Marcetica jer ih necemo pustiti i ako ih zovne. Logicno.
Pitam za ovog karolinu mandolinu, za sisovkog je glupo i pitat, nebitna lik. Kada sam napiso dva Velezova u21, logicno da sam mislio VELEZOVA U21, a ne u reprezentaciju u21.
I da se nadovezem, srijeda nakon rep. pauze je regularan termin, jer su tad vec svi igraci zavrsili sa svojim obavezama, druga je stvar sto imaju malo vremena za odmora, tako da ste vi neregularno odgodili utakmicu, s sad istu tu utakmicu nadoknadjujete tocno za vrijeme rep. stanke, opet neregularno.
Al naravno regularnost ove lige kroji Vico.