Gospodine iz Listice, pa kako te nije stid pricati o podjeli mjesta, Bosnjaka 2 miliona, Hrvata 350 000, i ti bi isti broj??Kako vas vise nije sramota?ŠB.TRN je napisao/la:Bošnjaci novim statutom bi sve odlucivali,i nitko ne bi mogao biti preglasan osim Hrvata,jer bi nas bila 4,bošnjaka 6 i srba 5.Za odluku bi trebalo 11,pa ti malo prokontaj,znas racunati do 11!!!Hawking je napisao/la:Kad si tako pametan onda mi reci kako to da Bošnjaci pristaju da eventualno budu preglasani (po novom statutu bilo koja dva naroda mogu preglasat trećeg), a ostali ne pristaju. Treba pokazat ljubav prema reprezentaciji, a ako hoćeš i prema državi, pa makar i sam ispaštao radi toga, lako je pričat volim ja ovo il ono...ŠB.TRN je napisao/la:Skutor(naziv za otocane i ove u dal.zagori),meni ne smeta!!!Ne dirajte nam nasu jedinu drzavu BIH.Zar vi mislite da je mi ne volimo????To je nasa zemlja,od 7 st,neki su dosli tek u 15!!!To za biranje i sami znate sta se ovdje odluci tako i bude.Mi smo u ligi mi i predstavnike dajemo,naravno uz nase prijatelje iz ostalih zupanija.Daj Boze da savez se vrati u normalu,jer mi smo ipak navikli igrati europu svake godine!!!![]()
![]()
Zar nije tako????
I za ovog gore,kakav vas forum,nas o cemu pricas neandertalac???
Sad da upitam,jeli se iz lige gdje su igrali Bošnjački klubovi odmah poslije rata moglo u eu.Znam da iz ovih nije!!!Ili nek bude samo stranac ili nek nas bude jednako!!!
I ne samo to, psujete drzavu, reprezentaciju, klubove, a na kraju bi da budete instalirani podjednako na istim mjestima, a jedva cekate da reprezentacija izgubi, kad vec navijas protiv nje, i ti, i vecina tvojih susjeda, onda dignite ruke od fudbala u BiH
Od sebe poci, pa onda nesto srat'!