Jeste.
Karte puštene u prodaju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste.

Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Nije da nam nisu i ranije obećavali ali ovdje se vidi razlika u namjeri. Ne kažem da ce uspjeti ali mislim da ce mu to biti prioritet. Uz ove vijećnike pitare koji su ratovali sa Mandicem mogli bi konačno imati našeg načelnika i vijeće koje bi zajedno radilo na izgradnji AFH.
Pored izbora u kantonalnim savezima koji idu ubrzo isto tako i ovaj događaj moze znatno uticati na budućnost našeg kluba.
Ja sam pisao prije sedmicu, i uporedio sam BRUNU PETKOVICA SA GULASHVILIJEM..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Ne budi naivanBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:35ako slucajno suspenduju židove danas
hocel nasi juniori direktno proci u sljedecu rundu
bvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:31Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Nije da nam nisu i ranije obećavali ali ovdje se vidi razlika u namjeri. Ne kažem da ce uspjeti ali mislim da ce mu to biti prioritet. Uz ove vijećnike pitare koji su ratovali sa Mandicem mogli bi konačno imati našeg načelnika i vijeće koje bi zajedno radilo na izgradnji AFH.
Pored izbora u kantonalnim savezima koji idu ubrzo isto tako i ovaj događaj moze znatno uticati na budućnost našeg kluba.
Lazljivi Mandic je zamalo zalozio stadion za neke druge ciljeve i gotovo da bi otjerao Sarajevo. Ono je lazljivac i poltron samo takav.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 17:32bvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:31Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Lazni general sa raspalom sda je zamalo vise uradio od ojebine mandica
Vidi Muhameda, kako nam je lijep bez obzira sto se sad Denis zoveUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Pa da nema nas gore, stadion bi propao u roku od godinu dana.
Potpisujem.
ako on nastavi ovako, do kraja sezone ce zabiti 25 golova. A reprezentativac vrlo dobre reprezentacije. Ako na ljeto prodjemo u Evropi par kola ili udjemo u grupe, ne smije ici ispod 4 miliona eura.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 okt 2024, 18:06Guliashvili ne smije otici centa ispod 2 miliona eura taman ostao u ovoj ligi jos 5 godina!!
Sretno mu zasluzio je ovaj poziv.Ne treba mu praviti problem,pustit ga da ide.Roknut u ponedeljak Turkes-Kyeremeh pa sta bude
Možeš ti tražiti i 10, ali ako nema ko da ponudi toliko, nećeš ga prodati za tu svotu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Pa ako ovako nastavi, neće biti čudo ako ode za 2-2.5 miliona eura.Mokes je napisao/la: ↑03 okt 2024, 18:08Možeš ti tražiti i 10, ali ako nema ko da ponudi toliko, nećeš ga prodati za tu svotu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.![]()
Išao je i Renan za par miliona, pa se sad ne može sastaviti.
Igraci jedva cekaju prvu ponudu samo da odu iz ove lige iste sekunde.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 27 gostiju.