FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dati gruzijcu kapitensku, nek se zna da nam uzimaju kapitena, odmah 500k.vise
-
- Kontakt:
Znaci utakmica je sigurno u ponedjeljak!?
Jeste.
Karte puštene u prodaju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:

Nije da nam nisu i ranije obećavali ali ovdje se vidi razlika u namjeri. Ne kažem da ce uspjeti ali mislim da ce mu to biti prioritet. Uz ove vijećnike pitare koji su ratovali sa Mandicem mogli bi konačno imati našeg načelnika i vijeće koje bi zajedno radilo na izgradnji AFH.
Pored izbora u kantonalnim savezima koji idu ubrzo isto tako i ovaj događaj moze znatno uticati na budućnost našeg kluba.
Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Nije da nam nisu i ranije obećavali ali ovdje se vidi razlika u namjeri. Ne kažem da ce uspjeti ali mislim da ce mu to biti prioritet. Uz ove vijećnike pitare koji su ratovali sa Mandicem mogli bi konačno imati našeg načelnika i vijeće koje bi zajedno radilo na izgradnji AFH.
Pored izbora u kantonalnim savezima koji idu ubrzo isto tako i ovaj događaj moze znatno uticati na budućnost našeg kluba.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ako slucajno suspenduju židove danas
hocel nasi juniori direktno proci u sljedecu rundu
Ma daj ba, pa jel realno da pušite svake izbore istu šuplju priču? 

Ja sam pisao prije sedmicu, i uporedio sam BRUNU PETKOVICA SA GULASHVILIJEM..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.
Posto se u medima provlacilo da je odkupna klauzula za bruna 3,5 m€ i to samo u roku od 2 mjeseca i da mu je plata u Dinamu 1,2 m€
Ako su ovi parametri TACNI i ako uzmemo cinjenicu da sa gre Brune nisu toliko dobre da ce i dobit vise poziv u A reprezentaciju ( iako dobije poziv nevjerujem da ce bit u prvih 11, minute na kasikicu) takodje osteta 3,5 m€ i sigurno ispod 1,5 m€ ( u dinamu ima 1,2m€) plate i ugovor na tri godine u dinamu ima jos 2 godine ugovor. Kad se sve to sabere Brunine usluge bi kostale oko 8 m€ za 3 godine i plus igrac koji ce imat 33 godine
A mi kad bi prodali Gulija za 2,7 m€ i recimo da podpise na 4 godine za lahkocom bi pristao na 600 k € platu godisnje i kao sto sam predvidja da ce pocet bit standardan A reprezentativac do marta 2025 imas igraca za 5,1 m € na 4 godine (bruno na 3 godine) koji ce bit standardan u A reprezentaci i koji ce imat 26-27 godina za kojeg ces moci uzet u najgorem slucaju recimo da zakaze i da ostane na ovom nivou opet 1 m€ a ako bi kojim slucajem procepio tipovi ko on Visca mogu ici za 5-8 m€
Šta napisa dragi naš Pitaru 

Ne budi naivanBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:35ako slucajno suspenduju židove danas
bvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:31Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Lazni general sa raspalom sda je zamalo vise uradio od ojebine mandica
Lazljivi Mandic je zamalo zalozio stadion za neke druge ciljeve i gotovo da bi otjerao Sarajevo. Ono je lazljivac i poltron samo takav.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 okt 2024, 17:32bvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:31Kakav god da je uradit ce vise nego mandic sigurnoUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28
Lazni general sa raspalom sda je zamalo vise uradio od ojebine mandica
U novi boj ...
- TurkishAirlines
Vidi Muhameda, kako nam je lijep bez obzira sto se sad Denis zoveUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑03 okt 2024, 16:28

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa da nema nas gore, stadion bi propao u roku od godinu dana.
Al' kakav mentalni sklop u glavi (ili kratki spoj) moraš da imaš da promijeniš ime iz Muhamed u Denis - nikad mi neće biti jasno.
Ako se iz glave ne izbije mentalni sklop da se prodaju najbolji igrači iz ekipe čim neko mahne sa ponudom mi nikad nećemo napraviti iskorak.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Potpisujem.

-
- Kontakt:
Guliashvili ne smije otici centa ispod 2 miliona eura taman ostao u ovoj ligi jos 5 godina!!
Sretno mu zasluzio je ovaj poziv.Ne treba mu praviti problem,pustit ga da ide.San svakog djecaka je da igra za svoju drzavu.Roknut u ponedeljak Turkes-Kyeremeh pa sta bude
Sretno mu zasluzio je ovaj poziv.Ne treba mu praviti problem,pustit ga da ide.San svakog djecaka je da igra za svoju drzavu.Roknut u ponedeljak Turkes-Kyeremeh pa sta bude
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
ako on nastavi ovako, do kraja sezone ce zabiti 25 golova. A reprezentativac vrlo dobre reprezentacije. Ako na ljeto prodjemo u Evropi par kola ili udjemo u grupe, ne smije ici ispod 4 miliona eura.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 okt 2024, 18:06Guliashvili ne smije otici centa ispod 2 miliona eura taman ostao u ovoj ligi jos 5 godina!!
Sretno mu zasluzio je ovaj poziv.Ne treba mu praviti problem,pustit ga da ide.Roknut u ponedeljak Turkes-Kyeremeh pa sta bude
Možeš ti tražiti i 10, ali ako nema ko da ponudi toliko, nećeš ga prodati za tu svotu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 okt 2024, 15:37Realno sve ispod 2 miliona eura je bruka. A i to nije neka cifra za takvog igrača.
Treba dizati standarde, tražiti 3 miliona eura.
Investiraj trećinu tog novca u dovođenje 2-3 igrača koja bi mogli biti otkrića ala Gulash.

Išao je i Renan za par miliona, pa se sad ne može sastaviti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bvsic, Dave, HordasFks, jurisicduska, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS, soe, Varijantas8, Zagor, ŠTA_JE i 87 gostiju.