Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Drug cini mi se da si ti iz Jablanice?
Ma niste ni svjesni kakva tragedija. Za cijele porodice se ne zna.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:16Koja tragedija u pm. Daj digni državu na noge jbt da se spasi što se spasiti može.
Bgm su ljudi najavljivali zadnja 3 dana bujicne poplavenebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:32ne mogu vjerovati da niko nije mogao obavijestiti da nas ocekuje ovakvo nesto. Upozoriti narod, dan noc nam se vrte izbori, izrael i Palestina. Pola svijeta se bori sa poplavama unazad mjesec dana, u nas svi samo prate ta desavanja. Ovo je katastrofa
Najavljeno je. Danima unazad se govorilo da dolazi jaka kiša i opasnost od poplave. Zavod je izdao nekoliko alarma. Problem je što je stvarno kiša bila prejaka i iznenadila je ljude, zatekla ih kad je već bilo kasno.nebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 11:32ne mogu vjerovati da niko nije mogao obavijestiti da nas ocekuje ovakvo nesto. Upozoriti narod, dan noc nam se vrte izbori, izrael i Palestina. Pola svijeta se bori sa poplavama unazad mjesec dana, u nas svi samo prate ta desavanja. Ovo je katastrofa
Upravo to, za jednu noć nenormalna količina kiše.
Evo ja se iz glave mogu sjetiti da je Italija skoro imala ogromne probleme sa poplavama. Šta ćemo s tim?feniksptica je napisao/la: ↑04 okt 2024, 12:03Talijan i Kinez dodje u Bosnu po sumu da svoju ne dira a mi krhaa...pa onda se cudimo otkud.
Tragedija, samo da je nac ljude i spasit, materijalna steta poslije.
Dignut ce se cijela BiH bit ce to sanirano![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.