FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odgodit ce se ovo kolo nakon poplava, sigurno. Ako se ne odgodi onda ce bit ponedeljak, jer nema sanse da ti velez suyra dođe po ovome
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ma nategnuto je da je sve u redu a kamoli sto im sada treba umjesto 2 sata, 5 sati da se klackaju kroz naka sela i puteve dabogsacuva.Pitaristok je napisao/la: ↑04 okt 2024, 13:01Odgodit ce se ovo kolo nakon poplava, sigurno. Ako se ne odgodi onda ce bit ponedeljak, jer nema sanse da ti velez suyra dođe po ovome
Trebaju doci barem 1 dan ranije na tekmu, nece isti dan doci, tako da se odgadja ovo sigurno.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Mislim da sad, u ovim trenucima, nikome nije do lopte.pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 okt 2024, 13:39Ma nategnuto je da je sve u redu a kamoli sto im sada treba umjesto 2 sata, 5 sati da se klackaju kroz naka sela i puteve dabogsacuva.Pitaristok je napisao/la: ↑04 okt 2024, 13:01Odgodit ce se ovo kolo nakon poplava, sigurno. Ako se ne odgodi onda ce bit ponedeljak, jer nema sanse da ti velez suyra dođe po ovome
Trebaju doci barem 1 dan ranije na tekmu, nece isti dan doci, tako da se odgadja ovo sigurno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Kako nezvanično saznaje **** utakmice 10. kola Premijer lige BiH biće odigrane samo u Banjaluci i Bijeljini.
Ono što je u ovom trenutku skoro pa sigurno igraće se samo dueli Borca i Željezničara, te Radnika i Sloge Meridian.
Ostali mečevi 10. kola Premijer lige BiH bi trebalo da budu odgođeni zbog katastrofalnih poplava koje su zadesile nekoliko gradova u Federaciji BiH.
Naime, nekoliko klubova je već zatražilo odgađanje utakmica 10. kola, a kako nam je nezvanično rečeno u N/FS BiH će donijeti odluku da se utakmice igraju u gradovima koji nisu pogođeni ovom katastrofom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nekadašnji legendarni francuski nogometaš koji je uspješno predvodio Gruziju do osmine finala na proteklom Euru smatra da je Guliashvili veoma zanimljiv igrač, a objasnio je i zašto ga nije pozvao za Evropsko prvenstvo.
"Guliashvili je zanimljiv igrač i drugačija vrsta napadača. Mislio sam da je prerano da ga pozivam za Evropsko prvenstvo, a sada je odlično počeo sezonu u klubu i zaslužio je da bude pozvan. Kao i Nonikashvili i Goglichidze, on je igrač koji zaslužuje da bude ovdje da nam pokaže svoje sposobnosti", rekao je Sagnol.
"Guliashvili je zanimljiv igrač i drugačija vrsta napadača. Mislio sam da je prerano da ga pozivam za Evropsko prvenstvo, a sada je odlično počeo sezonu u klubu i zaslužio je da bude pozvan. Kao i Nonikashvili i Goglichidze, on je igrač koji zaslužuje da bude ovdje da nam pokaže svoje sposobnosti", rekao je Sagnol.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
superBigZlatan je napisao/la: ↑04 okt 2024, 14:21Nekadašnji legendarni francuski nogometaš koji je uspješno predvodio Gruziju do osmine finala na proteklom Euru smatra da je Guliashvili veoma zanimljiv igrač, a objasnio je i zašto ga nije pozvao za Evropsko prvenstvo.
Jaber plus 500k
Nije ovaj neki šklj izgleda dobro prica, mozda ce se i biti od njega nesto
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
@Nirton
Bruda kakav si? Kakvo je stanje u Konjicu? Kod nas je haos...
Bruda kakav si? Kakvo je stanje u Konjicu? Kod nas je haos...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ti si ono iz Jablanice? Kakvo je stanje sada?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Braćo iz Jablanice držite se
Jesam bruda. Ne znam sta da ti kazem. Grad je bez vode, ali srecom telefonsku komunikaciju napokon imamo. Stigli su nam momci iz GSS Ilidza, Novi Grad, Konjic i Prozor popodne pa je dosta lakse pokriti teren.
Grad kao grad nije puno pogodjen, vecinom nekakva manja klizista koja smo sanirali jutros. Ostala mjesta i sela u nasoj opcini su u haosu. U Donjoj Jab jos uvijek pronalaze mrtve... Dosta sela je potpuno odsjeceno od grada. Ma haos...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Čuvajte se ljudi, nema se šta drugo reći. Ogromna tragedija, pazite se i vode kad dođe, prokuhavajte je kad dođe.Beli98 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 21:24Jesam bruda. Ne znam sta da ti kazem. Grad je bez vode, ali srecom telefonsku komunikaciju napokon imamo. Stigli su nam momci iz GSS Ilidza, Novi Grad, Konjic i Prozor popodne pa je dosta lakse pokriti teren.
Grad kao grad nije puno pogodjen, vecinom nekakva manja klizista koja smo sanirali jutros. Ostala mjesta i sela u nasoj opcini su u haosu. U Donjoj Jab jos uvijek pronalaze mrtve... Dosta sela je potpuno odsjeceno od grada. Ma haos...
P.S.
Veliko hvala FK Sarajevu, ljudima iz uprave kluba, gospodinu Tariku Trbicu koji su potreseni slikama koje su vidjeli odlučili donirati 4.000,00 KM za pomoć koja je potrebna zbog nevremena koje je pogodilo nas grad i nas klub! Nadamo se skorijem prijateljskom druženju sa našim sportskim prijateljima iz FK Sarajeva! Veliko hvala!!!Također hvala i našim prijateljima NK Podgrmec koji su ponudili pomoć odmah po saznanju nepogoda koje su pogodile Kiseljak! Sport spaja! Hvala
![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
U Konjicu je takodjer stabilno u gradu, kao i cijel dan jer uredno rade i telefoni, voda je cista i ostalo. U Klisu je katastrofa, vjerovatno dvocifren broj mrtvih, unisteni putevi, kuce...Beli98 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 21:24Jesam bruda. Ne znam sta da ti kazem. Grad je bez vode, ali srecom telefonsku komunikaciju napokon imamo. Stigli su nam momci iz GSS Ilidza, Novi Grad, Konjic i Prozor popodne pa je dosta lakse pokriti teren.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Sve to stoji ali ko je bio i gdje Guli dok ga Sarajevo nije bukvalno pronašlo, dovuklo vamo i afirmiralo u dobrog igrača.? Postoji i nekakav fer odnos. Ponavljao sam više puta da je nama Europa za iskorak možda i jedini mogući put jer u našoj ligi to ide jako teško. Nadam se da taj EU put neće ići na teži način ali kako sada stvari stoje vrlo je moguće da hoće. Put u EU možemo gaziti samo sa dobrim i kvalitetnim igračima, a pogotovo teži put zvani "pretkola", a to svakako ne možemo ukoliko iste olako prodajemo. Igrači kao Hasić na posudbi isto su loša opcija za nas, a posebno ukoliko je taj igrač jedan od nosioca igre. Ljudi kažu nađeš zamjenu ali svi znamo da to ide jako teško i nerijetko sa mnogo flopova završimo. Zamjena se mora afirmisati dok je još igrač u aktivnoj igri pa tek onda razmišljati o prodaji. To ti je isto kada mijenjaš auto i fali ti para pa prodaš svoje primarno te počneš aktivno tražiti vozilo dok tabanaš i na kraju kupiš bilo što ili nešto o čemu nisi ni razmišljao. Pozdravbvsic je napisao/la: ↑03 okt 2024, 18:15Igraci jedva cekaju prvu ponudu samo da odu iz ove lige iste sekunde.
Iako se slazem, produzit mu ugovor na zimu odma, ali mislim da ga poslije europe bi trebalo prodati pod uslovom da se sada traze vec alternative i radi skauting.
Nek ga zaobidju povrede dobit ce opet pozive za repku, ispod 3mil eura ja ne bi pricao ni s kim
PS: Bravo za HZ još jednom su pokazali snagu i konkretnost i sve ostale dobre ljude koje pružaju pomoć unesrećenim u ovim teškim trenucima.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Neka su i Kiseljaku pomogli u haosu je velikom i stadion i okolinaH8Z7 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 21:33Čuvajte se ljudi, nema se šta drugo reći. Ogromna tragedija, pazite se i vode kad dođe, prokuhavajte je kad dođe.Beli98 je napisao/la: ↑04 okt 2024, 21:24Jesam bruda. Ne znam sta da ti kazem. Grad je bez vode, ali srecom telefonsku komunikaciju napokon imamo. Stigli su nam momci iz GSS Ilidza, Novi Grad, Konjic i Prozor popodne pa je dosta lakse pokriti teren.
P.S.Veliko hvala FK Sarajevu, ljudima iz uprave kluba, gospodinu Tariku Trbicu koji su potreseni slikama koje su vidjeli odlučili donirati 4.000,00 KM za pomoć koja je potrebna zbog nevremena koje je pogodilo nas grad i nas klub! Nadamo se skorijem prijateljskom druženju sa našim sportskim prijateljima iz FK Sarajeva! Veliko hvala!!!Također hvala i našim prijateljima NK Podgrmec koji su ponudili pomoć odmah po saznanju nepogoda koje su pogodile Kiseljak! Sport spaja! Hvala
![]()
Danas sam bio, ljudima u kucama je bilo po 20-30cm vode
Trenutno korisnika/ca: belosevic23 i 16 gostiju.