Premijer liga BiH - aktuelno

DamirT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la DamirT » 05 okt 2024, 17:08

Torino je napisao/la:
05 okt 2024, 17:05
Čudan je naš mentalitet. Kad nekog spuca tragedija eto svih nacija da pomognu. Po ko zna koji put pokazujemo da nam se političari nisu ništa pitali i da nisu ništa radili samo da su šutili mi kao balkanci bi davno bili na vrhu Evrope.
:thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 okt 2024, 17:36

Torino je napisao/la:
Čudan je naš mentalitet. Kad nekog spuca tragedija eto svih nacija da pomognu. Po ko zna koji put pokazujemo da nam se političari nisu ništa pitali i da nisu ništa radili samo da su šutili mi kao balkanci bi davno bili na vrhu Evrope.
Vazda bio moj brat... :clap:

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 05 okt 2024, 17:42

Torino je napisao/la:
Odavno ništa kvalitetnije nisam pročitao. Svaka čast.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 okt 2024, 17:44

Torino je napisao/la:
Zato sto su politicari pod sapom stranih sluzbi
Tako je otkad je Tito umro ili ubijen
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 05 okt 2024, 17:45

AvantiBL je napisao/la:
05 okt 2024, 17:42
Torino je napisao/la:
Odavno ništa kvalitetnije nisam pročitao. Svaka čast.
+1 :clap: :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 okt 2024, 18:00

Od početka akcije Pomozi.ba: Građani za 36 sati prikupili skoro dva miliona KM!

Građani su od početka akcije Udruženja Pomozi.ba za pomoć ugroženim u poplavama u BiH prikupili skoro dva miliona KM za svega 36 sati. Ovu informaciju danas je objavilo udruženje.

Udruženje je humanitarnu akciju za poplavljena područja pokrenulo jučer i otvorilo broj 17039 pomoću kojeg donirate 2 KM pomoći.

Osim Pomozi.ba brojni nivoi vlasti u BiH, kao i poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona pomogle su poplavljenim područjima. Tako je Milorad Dodik u ime Vlade RS donirao po 50.000 KM opštinama koje su zadesile poplave, Grad Sarajevo je također pomogao sa 100.000 KM, Vlada SBK je donirala po 100.000 KM Kreševu, Jablanici i Fojnici, Vlada Brčko Distrikta ukupno 200.000 KM, dok su pomoć pružili i pojedinci poput Zdravka Mamića ili Vahida Halilhodžića ili sportski kolektivi poput FK Sarajevo.

Pored materijalne štete koja se već sad mjeri u milionima KM, u jučerašnjim poplavama život je izgubilo najmanje 16 osoba, 13 u Jablanici i troje u Fojnici. Treba reći i to da se nekoliko osoba još uvijek vodi kao nestalo.

Brojna područja koja su zahvaćena poplavama još uvijek nemaju struje ni vode, a putno su odsječeni od ostatka države.

Centralna izborna komisija je danas saopćila da će lokalni izbori biti odgođeni u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku i Kreševu.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 05 okt 2024, 18:08

Golman FK Željezničar Vedad Muftić pridružio se akciji pomaganja stradalima u katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

Vedad Muftić je odlučio svoj potpisani dres staviti na aukciju te proslijediti novac ugroženima u poplavama.

"Dragi moji ljudi, kao što svi vidimo naša država je suočena sa velikom katastrofom i jako je teško gledati sve ove apokaliptične scene koje se konstantno vrte po društvenim mrežama.

Naša obaveza je da pomognemo na bilo koji način i onoliko koliko možemo.

Odlučio sam da svoj potpisan dres koji sam nosio na posljednjem sarajevskom derbiju stavim na aukciju.

Novac od aukcije će biti doniran ljudima sa područja kataklizmičkih dešavanja.

Pokažimo još jednom kolike smo patriote i pomozimo našim ljudima, jer svi smo mi Bosanci i Hercegovci sa najvećim srcem i najboljom dušom.

Aukcija ce biti sprovedena u komentarima i molim Vas da samo ozbiljne ponude stavljate u iste. Hvala puno", napisao je Muftić.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2024, 18:13

Vanja8 je napisao/la:
05 okt 2024, 17:36
Torino je napisao/la:
Vazda bio moj brat... :clap:
Jedan od najglupljih postova ikada napisanih na ovom forumu. ;) Bar od tebe očekujem da to shvatiš. Analiziraj pa ćeš vidjeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 05 okt 2024, 18:38

Da smo barem i svakodnevno ovako jedni za druge.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 okt 2024, 19:50

Dobar smo mi narod, samo nas nekad malo (više) prenese
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 05 okt 2024, 19:55

Hvala susjedi .

slika
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 okt 2024, 20:19

slika
slika

Bravo za sve grupe od rano jutros ne staju :tokralju:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 05 okt 2024, 21:40

Svaka cast svim navijackim grupama i klubovima koji su ucestvovali na bilo koji nacin u ublazavanju ove tragedije. Porodicama poginulih sabur, a poginulim neka je vjecni rahmet. Zaista velika tragedija, bilo je poplava i klizista i prije ali ne sa ovolikim brojem zrtava nazalost. Cuo sam se jutros sa pitarima iz Konjica i kazu da je ono sto vidimo na TV nista u poredjenju kako to uzivo izgleda na ovim pogodjenim podrucjima. Neka je Bog na pomoci tim ljudima koji su sve izgubili u ovoj nesreci.
17039 !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2024, 21:54

Susjedi ponovo na nivou. Bravo Hrvatska. 👏
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 05 okt 2024, 21:59

Da nije onako kako je nametnuto, odnosno da je jedna država i jedan predsjednik (bilo koje vijere ili nacije samo da je čovjek) BiH bi za kratak period bila top EU moderna država, ali nažalost realnost je drugačija zato što tako odgovara vanjskim svijetskim faktorima. Žao mi je jer vjerojatno to neću doživjeti kao ni moji potomci, jer da je tako to bi bio primjer cijelom svijetu kako na jednom području žive u slogi pravoslavci, kršćani, muslimani i drugi i svim silama bi se išlo da se to razvali. 90% nas ima prijatelje drugih vjeroispovijesti i svi se privatno super slažu.

Još jednom kapa do poda svima koji su na bilo koji način pomogli da se na bilo koji način pomogne unesrećenim. Poseban respekt za sve navijačke grupe što su u fokus stavili ono jedino što je bitno u ovim teškim trenucima, a to je ljudskost :bow:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 okt 2024, 22:01

Bravo za sve navijacke grupe u nasoj drzavi...Svi smo isti samo nas boje dijele....Pa opet nad njima vrsite diskriminaciju smradovi politike,snaga sigurnosti.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 05 okt 2024, 22:02

Politicari prokleti bili
Bravo svima!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 05 okt 2024, 22:18

Gdje su sad političari, LGBT organizacije, feministkinje? Nema normalno, samo navijači.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 05 okt 2024, 22:34

Amcho1 je napisao/la:
05 okt 2024, 21:59
Da nije onako kako je nametnuto, odnosno da je jedna država i jedan predsjednik (bilo koje vijere ili nacije samo da je čovjek) BiH bi za kratak period bila top EU moderna država, ali nažalost realnost je drugačija zato što tako odgovara vanjskim svijetskim faktorima. Žao mi je jer vjerojatno to neću doživjeti kao ni moji potomci, jer da je tako to bi bio primjer cijelom svijetu kako na jednom području žive u slogi pravoslavci, kršćani, muslimani i drugi i svim silama bi se išlo da se to razvali. 90% nas ima prijatelje drugih vjeroispovijesti i svi se privatno super slažu.

Još jednom kapa do poda svima koji su na bilo koji način pomogli da se na bilo koji način pomogne unesrećenim. Poseban respekt za sve navijačke grupe što su u fokus stavili ono jedino što je bitno u ovim teškim trenucima, a to je ljudskost :bow:
Inace bi nazvao ovaj post pateticnim i sladunjavim, ali barem danas je istinit.

Dobri smo mi ljudi, kad hocemo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hrammm1921, VolimBiH96 i 32 gosta.