Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odavno ništa kvalitetnije nisam pročitao. Svaka čast.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Zato sto su politicari pod sapom stranih sluzbi
Tako je otkad je Tito umro ili ubijen
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
+1

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svrakino1921
- Kontakt:
Od početka akcije Pomozi.ba: Građani za 36 sati prikupili skoro dva miliona KM!
Građani su od početka akcije Udruženja Pomozi.ba za pomoć ugroženim u poplavama u BiH prikupili skoro dva miliona KM za svega 36 sati. Ovu informaciju danas je objavilo udruženje.
Udruženje je humanitarnu akciju za poplavljena područja pokrenulo jučer i otvorilo broj 17039 pomoću kojeg donirate 2 KM pomoći.
Osim Pomozi.ba brojni nivoi vlasti u BiH, kao i poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona pomogle su poplavljenim područjima. Tako je Milorad Dodik u ime Vlade RS donirao po 50.000 KM opštinama koje su zadesile poplave, Grad Sarajevo je također pomogao sa 100.000 KM, Vlada SBK je donirala po 100.000 KM Kreševu, Jablanici i Fojnici, Vlada Brčko Distrikta ukupno 200.000 KM, dok su pomoć pružili i pojedinci poput Zdravka Mamića ili Vahida Halilhodžića ili sportski kolektivi poput FK Sarajevo.
Pored materijalne štete koja se već sad mjeri u milionima KM, u jučerašnjim poplavama život je izgubilo najmanje 16 osoba, 13 u Jablanici i troje u Fojnici. Treba reći i to da se nekoliko osoba još uvijek vodi kao nestalo.
Brojna područja koja su zahvaćena poplavama još uvijek nemaju struje ni vode, a putno su odsječeni od ostatka države.
Centralna izborna komisija je danas saopćila da će lokalni izbori biti odgođeni u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku i Kreševu.
Građani su od početka akcije Udruženja Pomozi.ba za pomoć ugroženim u poplavama u BiH prikupili skoro dva miliona KM za svega 36 sati. Ovu informaciju danas je objavilo udruženje.
Udruženje je humanitarnu akciju za poplavljena područja pokrenulo jučer i otvorilo broj 17039 pomoću kojeg donirate 2 KM pomoći.
Osim Pomozi.ba brojni nivoi vlasti u BiH, kao i poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona pomogle su poplavljenim područjima. Tako je Milorad Dodik u ime Vlade RS donirao po 50.000 KM opštinama koje su zadesile poplave, Grad Sarajevo je također pomogao sa 100.000 KM, Vlada SBK je donirala po 100.000 KM Kreševu, Jablanici i Fojnici, Vlada Brčko Distrikta ukupno 200.000 KM, dok su pomoć pružili i pojedinci poput Zdravka Mamića ili Vahida Halilhodžića ili sportski kolektivi poput FK Sarajevo.
Pored materijalne štete koja se već sad mjeri u milionima KM, u jučerašnjim poplavama život je izgubilo najmanje 16 osoba, 13 u Jablanici i troje u Fojnici. Treba reći i to da se nekoliko osoba još uvijek vodi kao nestalo.
Brojna područja koja su zahvaćena poplavama još uvijek nemaju struje ni vode, a putno su odsječeni od ostatka države.
Centralna izborna komisija je danas saopćila da će lokalni izbori biti odgođeni u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku i Kreševu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Golman FK Željezničar Vedad Muftić pridružio se akciji pomaganja stradalima u katastrofalnim poplavama u Bosni i Hercegovini.
Vedad Muftić je odlučio svoj potpisani dres staviti na aukciju te proslijediti novac ugroženima u poplavama.
"Dragi moji ljudi, kao što svi vidimo naša država je suočena sa velikom katastrofom i jako je teško gledati sve ove apokaliptične scene koje se konstantno vrte po društvenim mrežama.
Naša obaveza je da pomognemo na bilo koji način i onoliko koliko možemo.
Odlučio sam da svoj potpisan dres koji sam nosio na posljednjem sarajevskom derbiju stavim na aukciju.
Novac od aukcije će biti doniran ljudima sa područja kataklizmičkih dešavanja.
Pokažimo još jednom kolike smo patriote i pomozimo našim ljudima, jer svi smo mi Bosanci i Hercegovci sa najvećim srcem i najboljom dušom.
Aukcija ce biti sprovedena u komentarima i molim Vas da samo ozbiljne ponude stavljate u iste. Hvala puno", napisao je Muftić.
Vedad Muftić je odlučio svoj potpisani dres staviti na aukciju te proslijediti novac ugroženima u poplavama.
"Dragi moji ljudi, kao što svi vidimo naša država je suočena sa velikom katastrofom i jako je teško gledati sve ove apokaliptične scene koje se konstantno vrte po društvenim mrežama.
Naša obaveza je da pomognemo na bilo koji način i onoliko koliko možemo.
Odlučio sam da svoj potpisan dres koji sam nosio na posljednjem sarajevskom derbiju stavim na aukciju.
Novac od aukcije će biti doniran ljudima sa područja kataklizmičkih dešavanja.
Pokažimo još jednom kolike smo patriote i pomozimo našim ljudima, jer svi smo mi Bosanci i Hercegovci sa najvećim srcem i najboljom dušom.
Aukcija ce biti sprovedena u komentarima i molim Vas da samo ozbiljne ponude stavljate u iste. Hvala puno", napisao je Muftić.
Jedan od najglupljih postova ikada napisanih na ovom forumu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da smo barem i svakodnevno ovako jedni za druge.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dobar smo mi narod, samo nas nekad malo (više) prenese
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:

Bravo za sve grupe od rano jutros ne staju

- Osttribine
- Kontakt:
Svaka cast svim navijackim grupama i klubovima koji su ucestvovali na bilo koji nacin u ublazavanju ove tragedije. Porodicama poginulih sabur, a poginulim neka je vjecni rahmet. Zaista velika tragedija, bilo je poplava i klizista i prije ali ne sa ovolikim brojem zrtava nazalost. Cuo sam se jutros sa pitarima iz Konjica i kazu da je ono sto vidimo na TV nista u poredjenju kako to uzivo izgleda na ovim pogodjenim podrucjima. Neka je Bog na pomoci tim ljudima koji su sve izgubili u ovoj nesreci.
17039 !!!
17039 !!!
Susjedi ponovo na nivou. Bravo Hrvatska. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da nije onako kako je nametnuto, odnosno da je jedna država i jedan predsjednik (bilo koje vijere ili nacije samo da je čovjek) BiH bi za kratak period bila top EU moderna država, ali nažalost realnost je drugačija zato što tako odgovara vanjskim svijetskim faktorima. Žao mi je jer vjerojatno to neću doživjeti kao ni moji potomci, jer da je tako to bi bio primjer cijelom svijetu kako na jednom području žive u slogi pravoslavci, kršćani, muslimani i drugi i svim silama bi se išlo da se to razvali. 90% nas ima prijatelje drugih vjeroispovijesti i svi se privatno super slažu.
Još jednom kapa do poda svima koji su na bilo koji način pomogli da se na bilo koji način pomogne unesrećenim. Poseban respekt za sve navijačke grupe što su u fokus stavili ono jedino što je bitno u ovim teškim trenucima, a to je ljudskost
Još jednom kapa do poda svima koji su na bilo koji način pomogli da se na bilo koji način pomogne unesrećenim. Poseban respekt za sve navijačke grupe što su u fokus stavili ono jedino što je bitno u ovim teškim trenucima, a to je ljudskost

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bravo za sve navijacke grupe u nasoj drzavi...Svi smo isti samo nas boje dijele....Pa opet nad njima vrsite diskriminaciju smradovi politike,snaga sigurnosti.....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Politicari prokleti bili
Bravo svima!
Bravo svima!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gdje su sad političari, LGBT organizacije, feministkinje? Nema normalno, samo navijači.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Inace bi nazvao ovaj post pateticnim i sladunjavim, ali barem danas je istinit.Amcho1 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 21:59Da nije onako kako je nametnuto, odnosno da je jedna država i jedan predsjednik (bilo koje vijere ili nacije samo da je čovjek) BiH bi za kratak period bila top EU moderna država, ali nažalost realnost je drugačija zato što tako odgovara vanjskim svijetskim faktorima. Žao mi je jer vjerojatno to neću doživjeti kao ni moji potomci, jer da je tako to bi bio primjer cijelom svijetu kako na jednom području žive u slogi pravoslavci, kršćani, muslimani i drugi i svim silama bi se išlo da se to razvali. 90% nas ima prijatelje drugih vjeroispovijesti i svi se privatno super slažu.
Još jednom kapa do poda svima koji su na bilo koji način pomogli da se na bilo koji način pomogne unesrećenim. Poseban respekt za sve navijačke grupe što su u fokus stavili ono jedino što je bitno u ovim teškim trenucima, a to je ljudskost![]()
Dobri smo mi ljudi, kad hocemo.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAZIN, ristagrad i 44 gosta.