Došla ponuda, Hamza htio da ide - otišao, uzeo pare. Šta smo mogli? Da mu ne damo da ide? Nikako.pjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:19Hamza je prelako pusten. A ustvari pravi dokaz one price: haj ga ne pusti kad dodje bilo kakva ponuda, onda ce igrat al u curku.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo da se citiram, a trebalo bi citirati i padobrance koji su se kačili na ovaj post i dizali Renana a pljuvali Hamzu.
Pa najvise Hrvata i Srba je Opcini Centar, realno ovo je i ocekivan ishod.pjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:21A otkud pitarima da ce svi glasati protiv Mandica? Ovo je dobro, Ismir i on ce se sada dogovoriti. Citirajte meMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:00Imamo uticaja ko Čad u savjetu bezbjednosti UN-a.napoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:57
As I said, puno mi mislimo da imamo uticaja. U opcini Centar mozda 15% biraca su pitari s pravom glasa. Nedovoljno da ikog skinu.![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ma to i ja kazem, ispricana prica odavno. Ne bi sigurno davao sve od sebe da ga nismo pustili. Prokletstvo nase lige i veliki problem za prevazici ako hocemo neki veci iskorak.Pendulum je napisao/la: ↑07 okt 2024, 10:00Došla ponuda, Hamza htio da ide - otišao, uzeo pare. Šta smo mogli? Da mu ne damo da ide? Nikako.pjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:19Hamza je prelako pusten. A ustvari pravi dokaz one price: haj ga ne pusti kad dodje bilo kakva ponuda, onda ce igrat al u curku.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Hoće, Liga Nacije se igra.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
trš hahahhaha... operisan sam od reprezentacije totalno, pa sam zaboravio... hajde neka
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Meni igra Gruzija i naš Guliashvili, za ovom wanna be reprezentacijom me boli briga. Hajde Girogi zabi da slavimo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Samo da se ne povrijedi.
Hoce, kako da nepjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:21A otkud pitarima da ce svi glasati protiv Mandica? Ovo je dobro, Ismir i on ce se sada dogovoriti. Citirajte meMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:00Imamo uticaja ko Čad u savjetu bezbjednosti UN-a.napoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:57
As I said, puno mi mislimo da imamo uticaja. U opcini Centar mozda 15% biraca su pitari s pravom glasa. Nedovoljno da ikog skinu.![]()
Neće valjda, očekujem protiv Albanije da zaigra nekih 20ak minuta.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Maroon1946
- Kontakt:
S kim mi igramo uopste sljedecu? Ne znam da li ce biti moguce igrati protiv Igmana kod njih. Nadam se ako nista da ce biti prijateljska ove sedmice, bas dugo se ne igra/nece igrati.
Rožman ostaje.
Đorđević za ****: "Drugarima prepričavam utakmicu protiv Spartaka"
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igracemo mi bar jednu u to sam uvjeren. Neki lokalni protivnik ko Radnik Hadzici. Nek nam je repka zauzela Trening CentarMaroon1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:20S kim mi igramo uopste sljedecu? Ne znam da li ce biti moguce igrati protiv Igmana kod njih. Nadam se ako nista da ce biti prijateljska ove sedmice, bas dugo se ne igra/nece igrati.
MNON
Yebala li im repka majku, nek idu u BL trenirat, imaju i Zenicu.svabonja je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:03Igracemo mi bar jednu u to sam uvjeren. Neki lokalni protivnik ko Radnik Hadzici. Nek nam je repka zauzela Trening CentarMaroon1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:20S kim mi igramo uopste sljedecu? Ne znam da li ce biti moguce igrati protiv Igmana kod njih. Nadam se ako nista da ce biti prijateljska ove sedmice, bas dugo se ne igra/nece igrati.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Opet ih naši pustili dole?svabonja je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:03Igracemo mi bar jednu u to sam uvjeren. Neki lokalni protivnik ko Radnik Hadzici. Nek nam je repka zauzela Trening CentarMaroon1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:20S kim mi igramo uopste sljedecu? Ne znam da li ce biti moguce igrati protiv Igmana kod njih. Nadam se ako nista da ce biti prijateljska ove sedmice, bas dugo se ne igra/nece igrati.![]()
- TurkishAirlines
17039
P.s Srdjan dobio Muhameda u Centru, eto kakav je vakat dosao u Sarajevo
Mandic
P.s Srdjan dobio Muhameda u Centru, eto kakav je vakat dosao u Sarajevo
Mandic
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
NormalnoPendulum je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:09Opet ih naši pustili dole?svabonja je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:03Igracemo mi bar jednu u to sam uvjeren. Neki lokalni protivnik ko Radnik Hadzici. Nek nam je repka zauzela Trening CentarMaroon1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:20S kim mi igramo uopste sljedecu? Ne znam da li ce biti moguce igrati protiv Igmana kod njih. Nadam se ako nista da ce biti prijateljska ove sedmice, bas dugo se ne igra/nece igrati.![]()
![]()
MNON
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, pMaroon98 i 15 gostiju.