80% ih na ovom forumu i ne zna za 37.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam naveo 2,5 m€ i 10% ako ga hoce neko da kupi u decembru. Al normalno je ako mu damo 3x vecu platu i ako produzi jos 1,5 godinu ugovor da cemo trazit vise para za ostetuBigZlatan je napisao/la: ↑06 okt 2024, 13:08Neces ti nikad ( za 10 godina) mozda dobit za igraca iz nase liga 3 Mio + 20% . sto bi ga poslao na tribinu? da dobijes sto manje para? treba gledati i od strane igraca. on ima ugovor i do kraja nek da sve od sebe sta moze. sto igraca kazniti ako nece novi ugovor? igrac ako je slobodan ima puno vise opcija i pare na ruke isto ide gore.
naravno da mi trebamo gledati klub ali treba naci uvijek neku sredinu. lik igra 2 godina da sve od sebe za klub/sebe i onda kazes sada nisi vise nas idi u pm.
Mulalic nije nikako nas igrac. sta ti Andjusic smeta? lik nema veliku platu a sigurno jedan od najbolji igraca sa klupe. za ostale placaju druge klubove plate + dobio si jos para za Viverosa i Peneranda. na kraju mozes za te igrace jos dobiti puno vise.
Pa gdje je Turkish i slicni da izjavi da trebamo otjerati Mirvica i ostale u klubu?
napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:58Da je majmun iz Pionirske bio protukandidat, dobio bi izbore te godine. Nije Kosevo bilo tema u ostalim gradskim opcinama i jos pola Bosne pa je SDA izgubila. Narodu doslo do grla..Torino je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:18Kako ajnađić ode?napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:10Najjace sto neko misli da navijaci mogu postavit il smijenit ijednog nacelnika.![]()
Mandic imao cca 12 hiljada glasova. Nasa prosjecna posjeta ne prebacuje 7000, i to je raja iz svih opcina (i gradova) plus djeca/maloljetnici. To je neka masa koju zanimaju uslovi na stadionu, oni koji idu na njega. Strogo od navijaca je dobio mozda 2 milje glasova, ostalo nema veze s tim.
Imamo uticaja ko Čad u savjetu bezbjednosti UN-a.napoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:57napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:58Da je majmun iz Pionirske bio protukandidat, dobio bi izbore te godine. Nije Kosevo bilo tema u ostalim gradskim opcinama i jos pola Bosne pa je SDA izgubila. Narodu doslo do grla..
Mandic imao cca 12 hiljada glasova. Nasa prosjecna posjeta ne prebacuje 7000, i to je raja iz svih opcina (i gradova) plus djeca/maloljetnici. To je neka masa koju zanimaju uslovi na stadionu, oni koji idu na njega. Strogo od navijaca je dobio mozda 2 milje glasova, ostalo nema veze s tim.
As I said, puno mi mislimo da imamo uticaja. U opcini Centar mozda 15% biraca su pitari s pravom glasa. Nedovoljno da ikog skinu.
A otkud pitarima da ce svi glasati protiv Mandica? Ovo je dobro, Ismir i on ce se sada dogovoriti. Citirajte meMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:00Imamo uticaja ko Čad u savjetu bezbjednosti UN-a.napoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:57napoleon72 je napisao/la: ↑28 avg 2024, 17:58
Da je majmun iz Pionirske bio protukandidat, dobio bi izbore te godine. Nije Kosevo bilo tema u ostalim gradskim opcinama i jos pola Bosne pa je SDA izgubila. Narodu doslo do grla..
As I said, puno mi mislimo da imamo uticaja. U opcini Centar mozda 15% biraca su pitari s pravom glasa. Nedovoljno da ikog skinu.
Mislim da ce morati uraditi sad Kosevo, jer ne mozes yebavati nekog 10 godina za nesto. Mirvic je sredio Kosevo siguran sampjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:21A otkud pitarima da ce svi glasati protiv Mandica? Ovo je dobro, Ismir i on ce se sada dogovoriti. Citirajte meMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:00Imamo uticaja ko Čad u savjetu bezbjednosti UN-a.napoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 20:57
As I said, puno mi mislimo da imamo uticaja. U opcini Centar mozda 15% biraca su pitari s pravom glasa. Nedovoljno da ikog skinu.![]()
Ja sam uvjeren da su Mirvic i Tan cekali izbore pa da se dogovaraju. Da ne bude kao kad smo mi promijenili vlasnika, tako isto te novi nacelnik mogao poceti zahebavati. Ali vidjecemo.bvsic je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:42Mislim da ce morati uraditi sad Kosevo, jer ne mozes yebavati nekog 10 godina za nesto. Mirvic je sredio Kosevo siguran sampjankesarajevo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:21A otkud pitarima da ce svi glasati protiv Mandica? Ovo je dobro, Ismir i on ce se sada dogovoriti. Citirajte me![]()
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, amypitar, Google Adsense [Bot], iliyaa8, nedimmmm1337, PeppermintSA, rimljanin90, TETRAPAK i 68 gostiju.