Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Za ovo vijece jel ima neke veze pozicija na listi pa da se glasovi broje sa nekim koeficijentom? 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nip je dozivio potop zbog toga sto niko sem dine i u neku ruku Delića ne vuče stranku.
U novom sarajevu i u centru su idioti dosli na ideju da napadaju nacelnike koje su doveli, osilili se, mislili da mogu ako su dobili 6-7 milja glasova raditi sta hoce. I odletili na glavu. Sada nip mora pocistiti Ademoviće i novosarajevske vođe, i ozbiljno krenuti raditi sa novim licima.
U novom gradu epski kiks sa nepoznatim likom kao prorukandidatom efendicu... Dakle, gdje god su usrali sa kadrovima tu su i popusili, sto opet znaci da ljudi u sarajevu prate ko sta radi i glasaju tako..
Dok ova polupismena marva sa sela i salje misli sa je alija živ
U novom sarajevu i u centru su idioti dosli na ideju da napadaju nacelnike koje su doveli, osilili se, mislili da mogu ako su dobili 6-7 milja glasova raditi sta hoce. I odletili na glavu. Sada nip mora pocistiti Ademoviće i novosarajevske vođe, i ozbiljno krenuti raditi sa novim licima.
U novom gradu epski kiks sa nepoznatim likom kao prorukandidatom efendicu... Dakle, gdje god su usrali sa kadrovima tu su i popusili, sto opet znaci da ljudi u sarajevu prate ko sta radi i glasaju tako..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Znaci ako nemas 10% dzaba si krecio.

15.10.2013.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pazi ovo tek:Pantelija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:48Kada sam isao u cazin 1 u osmi razred (prvih 7 u sarajevu), bilo je šest osmih odjeljenja, sa po 30 plus ucenika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:28Ti podaci se mogu objesiti macku o rep. Uzi dio grada je upravo i najvise naseljeni dio Grada Cazina. Sela su tek prazna. U svakoj petoj kuci ces nekog naci. Iz moje ulice je samo od nove godine do sad otislo pet porodica za Njemacku,sumnjam da je iko odjavio prebivaliste. Ti spiskovi su najvece moguce prevare. Grad svjetlosti,kako ga ASDA ili NES nazvase, demografski propada brzinom svjetlosti.
Jos jedan banalan podatak, iz mog drustva, nas 10ak, u zadnjih godinu dana 8 ih je sad u Minhenu i Augsburgu u brzoj posti. I onda nam pricaju o 37.000 stanovnika u Cazinu. Malo sutra drug.
U gimnaziji na testiranju nas bilo bruka, samo najbolji prolazili (i tatini).
Sada gradska skola, cazin 1 ima mislim 3 osma razreda po 20ak ucenika. Mnoge skole su pozatvarane a u skolama kao u coralicima gdje je islo more sjece sanas jedva ima za dva razreda ozbiljna... Horror.
U mjwstu odakle je moja mama, od 30 kuca 20 zjapi prazno a ove pune su stariji ljudi
Plus sta reci za Ključ tek... Hahah grad duhova... Sablasno je proci tim gradom, jeza...
Za ove izbore je broj registrovanih birača: 3.400.204.
- Broj stanovnika po popisu iz 2013 godine je: 3.531.159 (od toga 21.72% ili 766.998 maloljetnih osoba)
- Po nekim procjenama u BiH živi oko 3.160.000 stanovnika.
- Iz dijaspore se registrovalo svega 53.574 birača.
PITANJE: Ovdje matematika nekako nije u redu. Ako recimo 20% stanovništva BiH je maloljetno i ako imamo 3.4 miliona registrovanih biraca u BiH.. Eto oduzmimo ovih 53.000 iz Dijaspore.. znači 3.35 miliona. Ispade da uz dodatak ovih 20% maloljetnih BiH ima 4 Miliona stanovnika? Znamo svi, da to nije tako i da je istina da ima čak milion manje.. ali na kraju ispada da imamo viška oko 700 do 800 hiljada "glasača. u cijeloj BiH... Jel se zaista niko ne pita šta se dešava?

Kod nas je svakako od 96 lazna demokratija, sve po zakonu se vara i krade.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
@tuzlak1987
Tebi izgleda nestane interneta kad se neko ubistvo i sranje desi u Tz? Isto tako, popravi se brzina interneta kad se tako nešto desi u Sa. Pa šta je reć' ljubi te brat?
Tebi izgleda nestane interneta kad se neko ubistvo i sranje desi u Tz? Isto tako, popravi se brzina interneta kad se tako nešto desi u Sa. Pa šta je reć' ljubi te brat?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NIP do sljedećih izbora nestaje. A i ako opstanu, bit će relevantan faktor ko stranka kratkonog Gusinjskog šnaucera.Pantelija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:06Nip je dozivio potop zbog toga sto niko sem dine i u neku ruku Delića ne vuče stranku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ne bih rekao da ce se NIP ugasiti.
Ima taj jedan dio ljudi u sarajevu koji su ideoloski bliski desnici,medjutim SDA im je previse seljacka stranka za njih Sarajlije.
Prvo su davali glas Sbih za vrijeme Silajdzica, pa SBB pa NiP i sad su se vratili na SBiH
MOze NiP vratit te glasove samo moraju postat galamdzije na sve sto Dodik i Covic urade
Ima taj jedan dio ljudi u sarajevu koji su ideoloski bliski desnici,medjutim SDA im je previse seljacka stranka za njih Sarajlije.
Prvo su davali glas Sbih za vrijeme Silajdzica, pa SBB pa NiP i sad su se vratili na SBiH
MOze NiP vratit te glasove samo moraju postat galamdzije na sve sto Dodik i Covic urade
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NIP ti i jeste stranka kockastih glava sa Ilidže i iz Ilijaša.MElloo je napisao/la: ↑07 okt 2024, 16:52Ma ne bih rekao da ce se NIP ugasiti.
Jadna federacija je morala sacekati da RS prvi objavi datum da bi se mogla uskladiti pa da dan zalosti bude na citavoj teritoriji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jeste , zbog uzvišenijeg cilja.
Zbog njih gore danas ja ne moram ići u školu Vuk Karadzic ,nego Mak Dizdar , ne moram plaćati dinarima nego markama, ne moram se voziti ulicom Kneza Lazara ,nego Safvet Bega Bašagića itd itd itd milioni primjera , tako da piss off
Ovi donji osim sto bi nam silovali djecu, ne bi im smetalo da se sve vrati.
Nakon toliko godina pljačke, javašluka, neznjanja, nepotizma, izdaje ostaje vam samo ova "mantra" iznad. Moj je otac branio ovu državu a ne smeće koje nas je izdalo čim je imalo prilku.Preu8en je napisao/la: ↑07 okt 2024, 17:23Jeste , zbog uzvišenijeg cilja.
Zbog njih gore danas ja ne moram ići u školu Vuk Karadzic ,nego Mak Dizdar , ne moram plaćati dinarima nego markama, ne moram se voziti ulicom Kneza Lazara ,nego Safvet Bega Bašagića itd itd itd milioni primjera , tako da piss off
Ovi donji osim sto bi nam silovali djecu, ne bi im smetalo da se sve vrati.
Polako se raspadate i prisvajate druge boje al nema više vlasti nauštrb vjere i pravih boraca za ovu državu mamu li vam yebem nepismenu izdajničku. Borci vam bijeda, porodilje bez naknada, djeca šehida bez ikakvih prava i ono nešto branilo....
Mar.š u sela gdje vam je i mjesto.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
E cuj krali zbog uzvisenog cilja... 
Jel to ona baketova historijska "Ali asim je bio ranjaavan dva puta!"
"Pa i ovaj gospodin koji je u zatvoru zbog tri metra drva je ranjen i borac".
Bake ""Ja i?"

Jel to ona baketova historijska "Ali asim je bio ranjaavan dva puta!"
"Pa i ovaj gospodin koji je u zatvoru zbog tri metra drva je ranjen i borac".
Bake ""Ja i?"
Granica ne postoji, postoji u vasim glavama i kada autom ides i vidis sirotinju.
Druava je iznad entiteta, entitet je samo teritorijalna podjela kao kanton i sl. To sto je idiot alija potpisao da stoji u nazivu i republika i srpska ... To je drufi dio price o izdaji Bosne i boraca
Druava je iznad entiteta, entitet je samo teritorijalna podjela kao kanton i sl. To sto je idiot alija potpisao da stoji u nazivu i republika i srpska ... To je drufi dio price o izdaji Bosne i boraca
-
- Kontakt:
Ja sam prva generacija nove Gimnazije. Mislim da sam maturirao 2008/2009. Mi smo drugo polugodiste cetvrtog razreda usli u novu Gimnaziju. Tad nas je zavrsilo pet odjeljenja sa po 30 ucenika. Danas ta Gimnazija ima jedno ili dva odjeljenje od po 20 ucenika. Srednjoskolski centar u moje vrijeme brojao 800,900 ucenika, danas jedva 300.Pantelija je napisao/la: ↑07 okt 2024, 15:48Kada sam isao u cazin 1 u osmi razred (prvih 7 u sarajevu), bilo je šest osmih odjeljenja, sa po 30 plus ucenika.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 14:28Ti podaci se mogu objesiti macku o rep. Uzi dio grada je upravo i najvise naseljeni dio Grada Cazina. Sela su tek prazna. U svakoj petoj kuci ces nekog naci. Iz moje ulice je samo od nove godine do sad otislo pet porodica za Njemacku,sumnjam da je iko odjavio prebivaliste. Ti spiskovi su najvece moguce prevare. Grad svjetlosti,kako ga ASDA ili NES nazvase, demografski propada brzinom svjetlosti.
Jos jedan banalan podatak, iz mog drustva, nas 10ak, u zadnjih godinu dana 8 ih je sad u Minhenu i Augsburgu u brzoj posti. I onda nam pricaju o 37.000 stanovnika u Cazinu. Malo sutra drug.
U gimnaziji na testiranju nas bilo bruka, samo najbolji prolazili (i tatini).
Sada gradska skola, cazin 1 ima mislim 3 osma razreda po 20ak ucenika. Mnoge skole su pozatvarane a u skolama kao u coralicima gdje je islo more sjece sanas jedva ima za dva razreda ozbiljna... Horror.
U mjwstu odakle je moja mama, od 30 kuca 20 zjapi prazno a ove pune su stariji ljudi
Plus sta reci za Ključ tek... Hahah grad duhova... Sablasno je proci tim gradom, jeza...
Ne treba samo biti zahvalan na tome ASDA,NESU ili SDA vec svim politickim opcijama i svakom politicaru.
Apsolutno, more preletaca i onih koji prihvataju iste... Samo promjeni stranku i čist, nista ne zna...Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:01Ja sam prva generacija nove Gimnazije. Mislim da sam maturirao 2008/2009. Mi smo drugo polugodiste cetvrtog razreda usli u novu Gimnaziju. Tad nas je zavrsilo pet odjeljenja sa po 30 ucenika. Danas ta Gimnazija ima jedno ili dva odjeljenje od po 20 ucenika. Srednjoskolski centar u moje vrijeme brojao 800,900 ucenika, danas jedva 300.
Ne treba samo biti zahvalan na tome ASDA,NESU ili SDA vec svim politickim opcijama i svakom politicaru.
Ja ae ajecam, kos nas je bilo djece ciji su ocevi radili vani, ali su zena i djeca zivjeli u cazinu.
Sada se to promjenilo, idu cijele porodice i ne vracaju se.
Od nas 30ak muskaraca u razredu, mislim da nas je barem 24-25 vani... Znam 4-5 njih koji su ostali dole.
Pustim malo politike oko LOKALNIH izbora i još jednom vidim da sam u pravu da ne može ni dan, ni minutu.
Odmah krene prica o razvaljivanju države, nacinalizam, ko je koga silovao, isl. Isto da lokalni izbori imaju ikakve veze sa postojanjem entiteta, odbranom države i ostalim forumskim patriotizmima
Svako ko iza ovog posta nastavi sa politikom biće trajno banovan, postovi obrisani…
Odmah krene prica o razvaljivanju države, nacinalizam, ko je koga silovao, isl. Isto da lokalni izbori imaju ikakve veze sa postojanjem entiteta, odbranom države i ostalim forumskim patriotizmima
Svako ko iza ovog posta nastavi sa politikom biće trajno banovan, postovi obrisani…
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Giuseppe1 i 8 gostiju.