Kod nas kruzni tok sa 2 trake prave 3 mjeseca

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
admin je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:09Pustim malo politike oko LOKALNIH izbora i još jednom vidim da sam u pravu da ne može ni dan, ni minutu.
Odmah krene prica o razvaljivanju države, nacinalizam, ko je koga silovao, isl. Isto da lokalni izbori imaju ikakve veze sa postojanjem entiteta, odbranom države i ostalim forumskim patriotizmima
Svako ko iza ovog posta nastavi sa politikom biće trajno banovan, postovi obrisani…
Banuj ti Traina odmah, cisto da pokazes da se ne zezasadmin je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:38Da bude i na ovoj stranici
admin je napisao/la: ↑07 okt 2024, 18:09Pustim malo politike oko LOKALNIH izbora i još jednom vidim da sam u pravu da ne može ni dan, ni minutu.
Odmah krene prica o razvaljivanju države, nacinalizam, ko je koga silovao, isl. Isto da lokalni izbori imaju ikakve veze sa postojanjem entiteta, odbranom države i ostalim forumskim patriotizmima
Svako ko iza ovog posta nastavi sa politikom biće trajno banovan, postovi obrisani…
Tobejarabi.Stravičan zločin u Tuzli: Majka čekićem ubila kćerku, ostavila dva oproštajna pisma!
Kako sam procitao, cura.
Uglavnom smetaju bagerima, posebno ovi sto su isli vlastitim autima (sad ima punkt, pa policija vraca drkadzije koji bi malo otisli do Buturovic polja da vide sta je to bilo)...
Stvarno vrhunski posao rade, nevidjena kampanja i profesionalizam.
Bio sam ja danas u Donjoj Jablanici, nisu pustali nikoga od ovih "kamermana". Pricao s policajcem kod benzinske u gradu, kazu ne pustaju vise, dodju, uslikaju, odu. Doduse bio sam zauzet pa nisam vidio da li je bilo koga. Ono malo u pauzama od posla sto sam upratio nisam vidio puno ljudi da je bilo.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 okt 2024, 11:59Uglavnom smetaju bagerima, posebno ovi sto su isli vlastitim autima (sad ima punkt, pa policija vraca drkadzije koji bi malo otisli do Buturovic polja da vide sta je to bilo)...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.