Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesi li to naletio na novu Z.N.Eleo1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:29Ne mogu, a da ne napisem.. vec neko vrijeme hocu da uzmem dobar komplet trenerke. Haj znam da ovdje je izbor jadan al reko naci ce se nesto. I udjem u sport vision, a isto vidim u juventi.. novi model adidas trenerke bas top, kvalitetan, uzmem donji dio kad ono 180 KMuzmem gornji dio 200 i nesto
jbt led trenerka 400 maraka?!?!
Haj razumio bih do 200-250 maraka al kojih 400, toliko su nerealne cijene za ovo podrucje, pa ne rade ovdje ljudi za 3000 maraka.. jel dijelite misljenje da je roba kod nas, sto se tice cijena, brutalno precijenjena?
E bas ta, strasna. Ista cijena vani i kod nas, vani covjek radi za 3000€ kod nas za 1200KM al hajd..TefalTava je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:42jesi li to naletio na novu Z.N.Eleo1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:29Ne mogu, a da ne napisem.. vec neko vrijeme hocu da uzmem dobar komplet trenerke. Haj znam da ovdje je izbor jadan al reko naci ce se nesto. I udjem u sport vision, a isto vidim u juventi.. novi model adidas trenerke bas top, kvalitetan, uzmem donji dio kad ono 180 KMuzmem gornji dio 200 i nesto
Haj razumio bih do 200-250 maraka al kojih 400, toliko su nerealne cijene za ovo podrucje, pa ne rade ovdje ljudi za 3000 maraka.. jel dijelite misljenje da je roba kod nas, sto se tice cijena, brutalno precijenjena?
napokon im je doslo iz guzice u glavu da vrate kroj, boju i materijal sa prvog Z.N.E nodela i vani nije nista jeftinija
ja imam ovu prvu generaciju zne vec sedmu godinu uzeo je tek kad je dosla kod nas kos dok je bio Adidas shop u SCCu duksa peri deri sve ove godine, poslije toga modeli su bili zesce sranje
Mene vise boli sto su digli cijenu originals trenerki pa sad Beckenbauerka dodje kao suho zlato a prije tri godine si je u Sarajevu u buzzu na rasprodaji mogao uzeti za sezdesetak kermi![]()
Ne znam da sam ikad cuo da je neko zadovoljan sa kvalitetom u BK.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:33Meni se ekstra pokazala trenerka iz Bosnian Kingdoma, a mozda je bio gornji dio 60, donji 65. Kvalitet dosta bolji nego u sportskim radnjama.
BK je top provjerena roba iz licnog iskustva pricamKaunas je napisao/la: ↑08 okt 2024, 14:44Ne znam da sam ikad cuo da je neko zadovoljan sa kvalitetom u BK.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:33Meni se ekstra pokazala trenerka iz Bosnian Kingdoma, a mozda je bio gornji dio 60, donji 65. Kvalitet dosta bolji nego u sportskim radnjama.![]()
mercator i dm oko cenera dodje
I ja ovaj koristim od proslog ljeta, nijedan mu nije ni blizu a probao sam hama n sve sto ima u DMu.. cesto bude u CMu na akciji po 5-6KM, ja vise koristim roll on al msm da je ista cijena.
Cijene najnovijih Adidas i Nike kolekcija su u pet deka kod nas i vani jer Adidas i Nike te cijene traze, jer da je kod nas komplet tech fleece-a 180 kermi pa pola evrope bi dolazilo kod nas da ga kupiCentre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 17:45Problem je što adidas originals možeš kupit' samo u buuzu, a cijene k'o da smo Manhattan il' Singapur.
sport direct je neko preporucio beton, uzimam sebi za treninga stvari sacekam snizenja .. mozes ako ne zuris intersport sacekati ovdje, krajem god budu snizenja bas fina npr one metcon tamo uzeo za 160km prije snizenja bile 250-300leo1946 je napisao/la: ↑07 okt 2024, 22:29Ne mogu, a da ne napisem.. vec neko vrijeme hocu da uzmem dobar komplet trenerke. Haj znam da ovdje je izbor jadan al reko naci ce se nesto. I udjem u sport vision, a isto vidim u juventi.. novi model adidas trenerke bas top, kvalitetan, uzmem donji dio kad ono 180 KMuzmem gornji dio 200 i nesto
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Jabroni i 13 gostiju.