Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Tekashi brate, jesi li pod gasom? 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Evo moze i on. Sta sad ?soko je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:34Nisam ja bitan. Niti se kome hocu da dokazem. Al eto ako te bas zanima mogu.spolacentra je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:29Mozes li ti ?soko je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:25
Pa da, to si i rekao za let, kao hvala EU.
A ono januar, zima, poslije praznika karte jeftine, nema turista pa je logicno da ce sve biti jeftinije.
Kad toliko hvalis DE(EU), hajde dodji za bozic i ostani za novu. Uzmi hotel na manhattanu za novu a ne u januaru.
spolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 00:51Evo moze i on. Sta sad ?

E vidio sam, vise nego duplo skuplje za bozic i novu. Sta sad jel dolazis za novu ili januar. Mjenjas nesto.numanumaye22 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 00:20Bukvalno cu bit za novu tu, mozes provjerit na Booking nije neka razlika novembar, decembar, januar na Manhattanu, 200-250 eura noc se moze naci.soko je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:25Pa da, to si i rekao za let, kao hvala EU.numanumaye22 je napisao/la: ↑10 okt 2024, 22:11
Nisam nigdje rekao da je jeftino, let jeste. Naprotiv, krajem decembra je najskuplje zbog nove godine i Bozica logicno.
A ono januar, zima, poslije praznika karte jeftine, nema turista pa je logicno da ce sve biti jeftinije.
Kad toliko hvalis DE(EU), hajde dodji za bozic i ostani za novu. Uzmi hotel na manhattanu za novu a ne u januaru.
Ti i dalje podjebaavas raju iz BiH, to sto ti radis iz DE, mogu oni iz BiH.
Nego bez zeze, ja ti nebi proporucio da dolazis u Januaru/Februaru u ove sjeverne drzave. Zeznuta zima, rizicno, ako naleti kakva mecava, mozes zavrsiti u hotelu. A i na aerodrumu, desi se da otkazu letove.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
ma kakav on i menhetn
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
-
- Kontakt:
Taman se zaposli tu privremeno, ima on iskustva rada u velikom hotelusoko je napisao/la: ↑11 okt 2024, 01:27E vidio sam, vise nego duplo skuplje za bozic i novu. Sta sad jel dolazis za novu ili januar. Mjenjas nesto.
Ti i dalje podjebaavas raju iz BiH, to sto ti radis iz DE, mogu oni iz BiH.
Nego bez zeze, ja ti nebi proporucio da dolazis u Januaru/Februaru u ove sjeverne drzave. Zeznuta zima, rizicno, ako naleti kakva mecava, mozes zavrsiti u hotelu. A i na aerodrumu, desi se da otkazu letove.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Ovo sa dojavama bombi, ako je i bilo zanimljivo dan-dva, ako je i neko trebao neki pismeni test eskivirati, al koji već dan se ovo dešava, peti??!
I ko nekog uhapse, pa sutradan opet ista priča. Ne mogu da vjerujem da ne mogu tom cirkusu stati u kraj.
I ko nekog uhapse, pa sutradan opet ista priča. Ne mogu da vjerujem da ne mogu tom cirkusu stati u kraj.
Koševo Zapad
Djeca su toliko glupa, evo dojavis bombu i ne radis test. Pa radit ces ga u utorak, srijedu kad opet imas taj predmet. Neces godinu dana izbjegavati.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:34Ovo sa dojavama bombi, ako je i bilo zanimljivo dan-dva, ako je i neko trebao neki pismeni test eskivirati, al koji već dan se ovo dešava, peti??!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
moze se stati u kraj,problem je sto se stane nakon sto se otkrije da je dijete i tu su blage kazne i prema roditeljima.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2024, 12:34Ovo sa dojavama bombi, ako je i bilo zanimljivo dan-dva, ako je i neko trebao neki pismeni test eskivirati, al koji već dan se ovo dešava, peti??!
Da je kazna za maloljetnika rad na autoputu 6 mjeseci ili ciscenju autoputa ili dole U jablanici ciscenje dok se ne zavrsi a za roditelje od 20-50k
i da se javno objavi koliku je kaznu dobio onaj sto je zvao a koliko njegovi roditelji ,pa vjerujem da 99% djece bi sljedeci put dobro razmislilo dal bi ista slicno pokusalo
Jbt neko dijete ih danima zajebava. Nevjerovatno kakva nesposobnost. 

- Shategabri
- Kontakt:
Ima i za maloljetnike, bar je prije bilo sad ne znam, odgovarajuća kazna.
Ne znam imamo li kakav dom za maloljetnike, pa kad te uhvatim da se baviš kriminalnim radnjama, ideš tamo odguliti 6 mjeseci.
Pa ćeš onda mućnuti glavom da li će ti biti smiješno i da li ćeš to uraditi da izbjegneš test.
Ako ovo fakat djeca rade...ako rade neki stari klipani, onda zna se.
Opet, nemoguće da javljaju kao nekog smo uhapsili, isti dan opet dojava, pa koga ste onda uhapsili??!
Ne znam imamo li kakav dom za maloljetnike, pa kad te uhvatim da se baviš kriminalnim radnjama, ideš tamo odguliti 6 mjeseci.
Pa ćeš onda mućnuti glavom da li će ti biti smiješno i da li ćeš to uraditi da izbjegneš test.
Ako ovo fakat djeca rade...ako rade neki stari klipani, onda zna se.
Opet, nemoguće da javljaju kao nekog smo uhapsili, isti dan opet dojava, pa koga ste onda uhapsili??!
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Ko kad su se ministri zabavili slikanjem sa kineskim dronovima, predstavljajuci ih kao nase.

Ybt haj da uradis to lazno i posutis se (navikli smo na to), ali oni jos naprave cringe video i uslikaju se i nalijepe zastavu da izgleda kao nase.

Pa ne trebas bit pametan da skontas da drzava koja ne proizvodi apsolutno nista, sigurno nece proizvesti ni dronove.
- JayCatwright
- Kontakt:
Evo ga i u Mekki poplave jel kazna ili bozije davanje zna li se
Kako je krenulo ne bi me zacudilo ni da u Sahari padne 2 metra snijeg.JayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:30Evo ga i u Mekki poplave jel kazna ili bozije davanje zna li se
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Poplave su već bile u sahari, prije par dana slikanoalemsa je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:44Kako je krenulo ne bi me zacudilo ni da u Sahari padne 2 metra snijeg.JayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:30Evo ga i u Mekki poplave jel kazna ili bozije davanje zna li se

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Centre forward
- Kontakt:
U Sahari i snijeg čak padne, kiša nije nikakvo čudo. Kad u Atakami bude poplava, onda će bit' alarmantno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Padne maloCentre forward je napisao/la: ↑11 okt 2024, 14:13U Sahari i snijeg čak padne, kiša nije nikakvo čudo. Kad u Atakami bude poplava, onda će bit' alarmantno.
Nemaju ljudi pojma sta ucine sa tim dojavama, pogotovo kad bude dom zdravlja ili nesto tako u pitanju. Ljude kojima je potrebno lijecenje i pomoc zeznes samo tako, a moze biti i opasno po njihovo zdravlje 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...