Debilima furka da to rade federalni mup je do sada tri maloljetnika uhapsio u vezi toga brzo se to otkrije ko je u pitanju, e da mu stari oguli pet godina Zenice zbog toga ne bi pomislio da otkuca slovo B na tastaturi a ne sta viseShategabri je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:25Ima i za maloljetnike, bar je prije bilo sad ne znam, odgovarajuća kazna.
Ne znam imamo li kakav dom za maloljetnike, pa kad te uhvatim da se baviš kriminalnim radnjama, ideš tamo odguliti 6 mjeseci.
Pa ćeš onda mućnuti glavom da li će ti biti smiješno i da li ćeš to uraditi da izbjegneš test.
Ako ovo fakat djeca rade...ako rade neki stari klipani, onda zna se.
Opet, nemoguće da javljaju kao nekog smo uhapsili, isti dan opet dojava, pa koga ste onda uhapsili??!
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- JayCatwright
- Kontakt:
Kao i obicno naglabanja i gluposti. Cuj roditelja poslati u zatvor radi dojave bombe

JayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:01Kao i obicno naglabanja i gluposti. Cuj roditelja poslati u zatvor radi dojave bombe![]()
![]()

kakav zatvor samo faktura pa nek onda rate dogovarajuJayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 16:01Kao i obicno naglabanja i gluposti. Cuj roditelja poslati u zatvor radi dojave bombe![]()
![]()

izgleda da nece eu uvesti onaj sistem na granici u nov citam odgodjeno …
- kolezeljovac
- Kontakt:
Znaci standardno samo pasoš i tjt?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
ma ja odgadjaju taj ees sistem ne zna se jos kad ce ga uvesti …
-
- Kontakt:
Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:52ma kakav on i menhetn
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
- kraljttbvb
- Kontakt:
spolacentra ocito vilenjakov drugi profil...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ovaj dalot da pusti bradu isti nole đoković majku yebo
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- numanumaye22
- Kontakt:
Odgodjeno je ali vrlo brzo ce se primjenjivati, od maja sljedece godine ce tek EU moci odbijati ili odobravati ulaz preko ETIAS sistema.
Krivo frajeru jer je odgođeno 

Hotju da samo meni valja, a vi muku mučite, bijednici.

Kako ga je gefufna fino opisao....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma to Allah ono njegovo , zna seJayCatwright je napisao/la: ↑11 okt 2024, 13:30Evo ga i u Mekki poplave jel kazna ili bozije davanje zna li se

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
poprilicno sam siguran da se deratizacija ne radi ovako
https://www.facebook.com/share/v/nPzyu89ycAmme2xo/
Don't believe the hype.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfritaspolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 20:13Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:52ma kakav on i menhetn
valja pakete razvuci za novu godinu ,dasj Boze da ne bude morao raditi tu vece do 12
a i trodupla dnevnica
Mogu i jedne nugetse
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bacaju one voćkice, otrov za miseve. Ovako i kod nas rade u proljeće i jesen.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:05poprilicno sam siguran da se deratizacija ne radi ovako
Kako drugačije da ovo urade?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta ce ti seka ?DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 23:48Ja ću dupli cizburger, kolu i tri pomfritaspolacentra je napisao/la: ↑11 okt 2024, 20:13Rece Bosnjo koji sa 60 markica u dzepu misli da je hadzija. Stvarno smo zumra ona najveca, nema gorih ljudi od nas. Ono ismijava posten i castan rad. Vrhunac zivota nargila bar i ljetovanje u Neumu. Ovo je mila majka sta nas tek ceka sa ovakvim intelektualcima. Oni koji su otisli i definitivno su se spasili.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑11 okt 2024, 08:52ma kakav on i menhetn
a i trodupla dnevnica
Mogu i jedne nugetse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.