e ybo ti sebe treb'o je cojk nacrtat mona lizu u X2 formiVolimLiverpool je napisao/la:Igoudala ide under,to mi je tip večeri.![]()
Iskreno,boli me ona stvar za ovim tiketom za NBA.Znam da neću proći,jer kada ne ide,onda ne ide.
Svaka čast @Juventinu,za mene je bio šok pobjeda Schalkea sa 5 datih golova.
Ali da si napisao prije tekme x2 da imaš info,bilo bi dobro.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Info o Ligi Prvaka..Dalje ne treba..Dabogda on isao under,ja to zelim,ali ti ne shvatas sarkazam..Nisam nista pisao,a necu nista ni pisati na temi kladionice..Kad dobijem listic stavim,onako reda radi,a da nesto analiziram i vuchem nekoga,pogotovo na iznenadjenja,NE HVALA..Ja znam sta sam igrao,samo steta (sreca) sto igram na manje pare,a vise parova
Bio bih veceras ko kuca dobar,ali nisam kockar..Dosta zachatavanja..A svi maloljetnici trebaju da se okrenu skoli,a kladionicu po strani 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:e ybo ti sebe treb'o je cojk nacrtat mona lizu u X2 formiVolimLiverpool je napisao/la:Igoudala ide under,to mi je tip večeri.![]()
Iskreno,boli me ona stvar za ovim tiketom za NBA.Znam da neću proći,jer kada ne ide,onda ne ide.
Ali da si napisao prije tekme x2 da imaš info,bilo bi dobro.
Ma ne,samo mi glupo bilo.Ma sve mi smeta u zadnje vrijeme;danas zamal s' curom nisam prekinuo.
Jaruga,ti samo kupiš pare i šutiš
Imal' šta,ha ?
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Ever,
Je l' pijemo u četvrtak? Prošli put smo izradili jedan drugog, a ne'a smisla da to i sad uradimo.
@Juventino, dobro si izanalizir'o Leonarda, samo nije baš bio under, već debeli over na golove.
Ja pao Inter hendikep (dobre pare u pitanju), a na drugom Eto'o daje gol (65 KM).
Sutra novi dan, nova madafaka. 
Je l' pijemo u četvrtak? Prošli put smo izradili jedan drugog, a ne'a smisla da to i sad uradimo.
@Juventino, dobro si izanalizir'o Leonarda, samo nije baš bio under, već debeli over na golove.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Citizen-X
- Kontakt:
kaki stari tankosavaVolimLiverpool je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:e ybo ti sebe treb'o je cojk nacrtat mona lizu u X2 formiVolimLiverpool je napisao/la:Igoudala ide under,to mi je tip večeri.![]()
Ali da si napisao prije tekme x2 da imaš info,bilo bi dobro.![]()
![]()
Ma ne,samo mi glupo bilo.Ma sve mi smeta u zadnje vrijeme;danas zamal s' curom nisam prekinuo.![]()
![]()
Jaruga,ti samo kupiš pare i šutiš![]()
Imal' šta,ha ?
ohani malo ybla te kladusa - cuj s curom prekin'o - ja sam curi prokocko 150 eura u januaru i reko sam si da sam podobr'o puk'o
Monoložeeeee,pa ja sam bio tamo,ali ne mogu te poznati nikako..Jedino da obuces neku majicu u gay bojama,ako pristajes ? HAHAH Od sutra sam u Mostaru nazalost..2 dana,idem sa drugom malo da se opijam..Dosta mi Sarajeva i sponzorusa
Vidimo se onaj tamo cetvrtak..Ocekujem te u majici duginih boja 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Novi dan nova madafaka

Olimpic-Celik X
a ipak mislim da ce doci 1 i to 2:1,al navijacki igram 2 haha
Daj nek neko sta posalje na pp ,za sutra
Olimpic-Celik X
Daj nek neko sta posalje na pp ,za sutra
A C A B !
- Citizen-X
- Kontakt:
vas dvojica na PP pa si razmjenjujte njeznosti i pozive na njeznostever je napisao/la:Monoložeeeee,pa ja sam bio tamo,ali ne mogu te poznati nikako..Jedino da obuces neku majicu u gay bojama,ako pristajes ? HAHAH Od sutra sam u Mostaru nazalost..2 dana,idem sa drugom malo da se opijam..Dosta mi Sarajeva i sponzorusaVidimo se onaj tamo cetvrtak..Ocekujem te u majici duginih boja
Hahahahahah,haj' i ti jaruga da se diramo 
evo jedna igrica, da smirite strasti 
izbaci uljeza :
Dinamo 1,25
Barsa 1,20
Seltik 1,25
ko bude uspiješan ima vopi od mene

izbaci uljeza :
Dinamo 1,25
Barsa 1,20
Seltik 1,25
ko bude uspiješan ima vopi od mene
FORZA MARŠAL !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A @hodža će nas šerijatski vjenčat.ever je napisao/la:Hahahahahah,haj' i ti jaruga da se diramo
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ihhhh jaruga, u buduce mi vi kontrirajte. Ne mogu sam protiv sebe.Citizen-X je napisao/la:samo jaruga da si obratno ......OTNYS_YNWA je napisao/la:Inter - Schalke 1
Real M - Tottenham X/2
Do stoje pa nek je*e rak raka.![]()
![]()
Hhahahaahah,ode tema u sto.....persuna ...
Celtic uljez btw 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moramo se malo ispuhati, ipak je većina nas pala na nečemu, pa je ovo dobar ispušni ventil (bolje od psovanja, ha ya). Sutra ću to obrisati kad budem biJo na poslu, sada mi je mrsko disat', a kamoli šta drugo.ever je napisao/la:Hhahahaahah,ode tema u sto.....persuna ...![]()
![]()
Celtic uljez btw
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Veceras na obje utakmice puno golova. Obicno sutradan bude manje, to cu probati. 
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da je kvota na onakav šahtar 11 smiješna.... manja je kvota bila na Kazan iz Rubina kad je igr'o sa Barsom.
licno osjecam da Barselona ima lagani pad forme i cini mi se prisutno je zasicenje uz zagoreni Šahtar nije dobra kombinacija.....
licno osjecam da Barselona ima lagani pad forme i cini mi se prisutno je zasicenje uz zagoreni Šahtar nije dobra kombinacija.....
Hvala, samo sam se posluzio logikom jbg. Svi smo vidjeli utakmice protiv Bayerna, odnosno bez onog drugog poluvremena na Allianz Areni ali to se desava jednom u 100 godina, i kad imate Eto'oa u napadu. Dalje, Milan ih je prije 4 dana rastavio na proste faktore, takav poraz ima veliki uticaj na psihu igraca. Odlaskom Mourinha pljuste golovi u Cesarovoj mrezi, pogotovo kad Lucio i Samuel nisu fit.Citizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:
nema dugmeta da lajkam analizuJuventino je napisao/la:Ne znam sto trpate na taj Inter toliko. Po meni je to greska, nije ovo vise Mourinhov Inter. Leonardo se nije pokazao kao trener koji moze izmjenama odluciti utakmicu, a Schalke ipak u napadu ima igrace poput Raula i Farfana. Sta ako povedu? Obzirom da je prva utakmica, ispod 2.5 gola je dobra opklada.
alal vera šinko
A za under, nisam ga ni ja igrao kad sam vidio da je stoperski par Chivu-Ranocchia. Tesko je igrati na golove u Ligi Prvaka, jer to je kako je Schalke veceras 5x dokazao, veoma nepredvidljivo takmicenje. Nisam ocekivao da budu tako nemilosrdni, ali rano vodstvo Intera je promjenilo utakmicu.
Evo sad komentator rece da je Inter tim koji je primio najvise golova od ovih koji su se plasirali u cetvrt finale (14).
U uzvratu treba probati Inter dupla sansa 2.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cekam Boston- Philadelphia 1 za 60! Vrijeme bi bilo da dobijem!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Just do it
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.