Generalno je Vasilj golman koji ne ulijeva povjerenje, medjutim covjek sinoc nije kriv za golove i najmanje smo radi njega izgubili. Protiv Holandjana je 1 od vecih krivaca za onakav poraz dok nas je protiv Madjara spasio poraza. Ukratko, dosad mu se nema sta zamjerit ali se svi slazemo da nije stabilan golman ni najmanjeMadal je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:19Nema to veze s odbranom, rupa je bio sinoc i nesiguran, primao golove kroz ruke, nije se pomjerao s linije a na liniji ga buse, par losih pasova i odluka kod ispucavanja/dodavanja. Dakle apsolutno nikakve veze ovo s odbranom nema.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:17A zamisli isti taj Vasilj je medju najbolje ocjenjenim golmanima BL, dva puta mislim da je bio u timu kola, zanimljivo zar ne?
Nije do njega vec do odbrane koja je bas losa, Katic je spor i trom igrac, nama pod hitno treba neki brz i noderan stoper, moraju ga izmisliti negdje .
Ali sve u svemu vec ovo pocinje liciti na nesto, ima put kojim se ide i ne odustaje se od njega, ove jake tekme ce biti itekako od koristi ovim momcima kad krenu kvale u martu, a do tada vjerujem da cemo biti spremni. Sloga i atmosfera u repki je opet na nivou, svi su spremni uskociti i dati svoj doprinos. Njemacka je dva tri nivoa iznad nas al opet su pokazali volju i zalaganje
Demirovic je sinoc uzorao teren Bilinog polja, steta one precke
BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Njemačka 11.10.2024./ BiH - Mađarska 14.10.2024.
-
- Kontakt:
Ni jedan selektor ni u jednom reprezentativnom sportu nije uspio uciniti da kompletna ekipa izmjesana od svih igraca stavi ruku na srce pri intoniranju himne. Nije samo sto su je stavili nego su se svi tako i ponasali na terenu. Nevjerovatna zelja i zalaganje sinoc i razlog zasto su nasi zapadni i istocni susjedi pravili iskorake kada nisu kvalitetom mogli parirati
Dug proces ali ispravan i samo treba strpljenja nije ovo lose
Nije kriv za ove priznate golove. Mozda i najjaca scena sinoc je da cini mi se Katic gradi loptu u 16 da je Vasilj pokupi, pogleda nazad kad Vasilj stoji na liniji i gleda gafanatik19 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:21Generalno je Vasilj golman koji ne ulijeva povjerenje, medjutim covjek sinoc nije kriv za golove i najmanje smo radi njega izgubili. Protiv Holandjana je 1 od vecih krivaca za onakav poraz dok nas je protiv Madjara spasio poraza. Ukratko, dosad mu se nema sta zamjerit ali se svi slazemo da nije stabilan golman ni najmanje

Ne da ne ulijeva povjerenje vec je ocajan. Ove utakmice se ne dobijaju, tj. ne izvuces ni remi, ako ti je rupa na golu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad se sjetim kolko sam kritikovo Sehica, dzaba. Ovaj je jos gori.
Odbranio je samo sto je islo direktno u njeg, pa da se ne mora pomjerat.
Nikako da nadjemo lucidnog golmana koji ce spasit dva tri cista gola po utakmici.
Jbt ovaj samo zna primit, ne mice se covjek sa linije, ne galami ne istrcava na loptu. Nista.
Nikako da nadjemo lucidnog golmana koji ce spasit dva tri cista gola po utakmici.
Jbt ovaj samo zna primit, ne mice se covjek sa linije, ne galami ne istrcava na loptu. Nista.
Da se napomene dok je Sehic igrao Vasilja se predstavljalo kao Khana.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Refleksi u Hadzikica su Verstapenovi za Vasilja. Mada nije ovaj los golman ne znam koji mu je qrac sinoc bio. Treba ga klupirat iducu 

Ne shvatam zasto ste udarili na covjeka kad nije kriv za primljene golove. Shvatili smo svi i slazemo se da nije pouzdan golman i da ce nas zavalit gdje ne treba i da ce nas onda izvadit gdje niko ne ocekuje
Ne, nego jednostavno momak u klubu daje golove iz puno tezih pozicija. Ne znam koja mu je ovo jako dobra sansa iz koje nije dao gol. Da je pola tih sansi iskoristio u reprezentaciji, siguran sam da bi imao makar 4 gola vise za reprezentaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa tako isto smo mentalno izluđeni od milionskih postova o Hamulicu, Tabakovicu, Gigovicu, Huseinbasicu, Burnicu, Tahirovicu a sad zasad nikakav poseban kvalitet nam nisu donijeli.
Da ne budem pogresno shvacen njima podrska i da rastu iz meca u mec to nam je sto imamo i nadat se boljem od svih njih.
Samo nam fali srtpljenje i realnost koja je ocigledno nepoznat pojam napacenom bosnji kojem je jedino razmisljanje gdje sam tu ja sad i odmah...
Uz iskrenost strucnog staba i voljni momenat igraca i ostale stvari ce biti bolje bolje, samo polako.
Vec naredne godine ocekivati pozitivne rezultate protiv ekipa koje na fifinoj rang listi zauzimaju iznad 40og mjesta.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ko gura onog mrsavog malog iz Njemacke.Igrac manje.
ja sam prvi koji je protiv raznoraznih naturalizacija na silu tipa jones u košarci i moljakanja naokolo da neko kome je amidža iz semizovca igra za nas iako mu je to nakraj neke stvari, ali iskreno to je li drže ruku na srcu ili u džepu je možda lijepo za vidjeti ali nema ama baš nikavog značaja. ako je to po čemu ćemo ocjenjivati barbareza onda je bilo bolje da smo ga ostavili na miru da se i dalje kocka. koliko njih uopšte dobro govori bosanski?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:26Ni jedan selektor ni u jednom reprezentativnom sportu nije uspio uciniti da kompletna ekipa izmjesana od svih igraca stavi ruku na srce pri intoniranju himne. Nije samo sto su je stavili nego su se svi tako i ponasali na terenu. Nevjerovatna zelja i zalaganje sinoc i razlog zasto su nasi zapadni i istocni susjedi pravili iskorake kada nisu kvalitetom mogli parirati
što se mene tiče nek je drže na onoj stvari ako će početi igrati kako treba i pobjeđivati
Ovo večeras nije mjerilo, ovi su za nas svijet za sebe, protiv Mađara ćemo vidjeti gdje smo šta smo,ako ponovimo Budimpeštu nismo ni za šta
-
- Kontakt:
A ko je to spasio 2-3 cista gola protiv Mađara i spasio zlata vrijedan bod?RollingPaper je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:31Kad se sjetim kolko sam kritikovo Sehica, dzaba. Ovaj je jos gori.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Znači atmosfera ista kao na utakmicama FKS.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2024, 08:54Sav ovaj ambijent oko reprezntacije, stadion, grad Zenica, ruralni navijaci na tribinama, sve tukne na bijedu, jad i malogradjanstvo. Zaostali smo u vremenu od prije 20 godina. Ne bih otisao u Zenicu gledati reprezentaciju, da mi neko plati.
Svi idu naprijed, samo smo mi zaostali u nekom proslom vremenu i u prici "bio rat".
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Zanimljivo da je onda Holandija sa Gakpom i Simonsom samo bod izvukla protiv Njemacke kuci...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JohnCleese
- Kontakt:
Sacekaj protivnike oko 75og mjesta fifine rang liste pa ocekuj ruku na qurcu i pobjedujestamaji je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:50ja sam prvi koji je protiv raznoraznih naturalizacija na silu tipa jones u košarci i moljakanja naokolo da neko kome je amidža iz semizovca igra za nas iako mu je to nakraj neke stvari, ali iskreno to je li drže ruku na srcu ili u džepu je možda lijepo za vidjeti ali nema ama baš nikavog značaja. ako je to po čemu ćemo ocjenjivati barbareza onda je bilo bolje da smo ga ostavili na miru da se i dalje kocka. koliko njih uopšte dobro govori bosanski?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:26Ni jedan selektor ni u jednom reprezentativnom sportu nije uspio uciniti da kompletna ekipa izmjesana od svih igraca stavi ruku na srce pri intoniranju himne. Nije samo sto su je stavili nego su se svi tako i ponasali na terenu. Nevjerovatna zelja i zalaganje sinoc i razlog zasto su nasi zapadni i istocni susjedi pravili iskorake kada nisu kvalitetom mogli parirati
što se mene tiče nek je drže na onoj stvari ako će početi igrati kako treba i pobjeđivati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trnokop je trenutno na 2 gola u 29 nastupa za BiH.

Kako se novinari slihtaju Barbarezu sinoc pa ono je sramota kao igrali smo super jos kad ste ubacili izmjene u drugom poluvremenu onaj Bolic samo prevrce ocima i opet je reko korektno mi idalje mucimo muku da iznesemo loptu
- Riquelme1921
- Kontakt:
Brate, trebamo li se diviti igračima jer su pokazali zalaganje na utakmici za svoju DOMOVINU? Pa neće igrati preko neke stvari...A naši zapadni susjedi su pravili iskorake jer su znali da mogu i da hoće. Jedan ih Brazil povede u produžetku i oni se iz toga vrate, mi bi pali ne bi više ni igrali. Zalaganje nema veze s tim, to se valjda podrazumjeva..CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 okt 2024, 09:26Ni jedan selektor ni u jednom reprezentativnom sportu nije uspio uciniti da kompletna ekipa izmjesana od svih igraca stavi ruku na srce pri intoniranju himne. Nije samo sto su je stavili nego su se svi tako i ponasali na terenu. Nevjerovatna zelja i zalaganje sinoc i razlog zasto su nasi zapadni i istocni susjedi pravili iskorake kada nisu kvalitetom mogli parirati
Grupa iznad svakog pojedinca.
Eto vidis. Npr Dedic je bek, a ima samo 1 gol manje od njega. Kad gleda neko ko ne prati fudbal, rekao bi da je Demirovic stoper, pa nekako uvalio dva gola, a ne napadac koji je redovan u prvih 11.Mogli je napisao/la: ↑12 okt 2024, 10:26Trnokop je trenutno na 2 gola u 29 nastupa za BiH.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.