Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Babo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Realno nismo mi nekog hajra od njega imali u reprezentaciji, osim cvrstine i sigurnosti u odbrani. Mislim dobar je naravno ali s obzirom na karijeru i kvalitet ne mogu reci da je tu klasu redovno pokazivao u reprezentaciji.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
bio 30 sekundi na zemlji, ocekujem info da propusta okupljanje
Doktorska partija. 
Bravo momciluko!

Bravo momciluko!
Treba ga staviti na stopera u 3-5-2 formaciji, ali kockar nema muda. I nemamo pet veznjaka, realno.
A valjda na okupljanju bude citav. Nek u teretani vozi biciklo i gleda treninge reprezentacije do utakmice

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
pito sam hodzu da kaze dovu da seo igra utakmice!
ya 'iilahi, min fadlik la tadae kulasinak yata'adhaa
Vuce povredu
Opet danas starter, molite se kome (čemu) god da ostane zdrav. 

- PasodelMar
- Kontakt:
Odigrao je fantastično, vuče loptu dobro kroz sredinu i proigrava krilne igrace. Pokriva cijelu lijevu stranu i djeluje siguran u postavljanju. Trenutno je u apsolutnoj top formi.
Sreca pa se nije povrijedio. Samo da izdrzi do petka 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel te zub boli ?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Jel povreda sinoc u pitanju?
Nije grcevi drzo je sam lijevu stranu a po desnoj su nas ljudi busili
Jasno se vidi razlika u kvalitetu izmedju njega i cvajtaske vecine. Steta sto je staklen.
- Beduin
- Kontakt:
Ma nije on drzao cijelu lijevu stranu jer je Burnic bice taj wing back i dosta ucestvovao u fazi odbrane, trcao gore-dole mada bez konkretnog ucinka.
Frustrira ovo sa Kolasincom i kojekakvi grcevi, a igra tolike utakmice na najvisem nivou, a u reprezentaciji cim je istrcao nekoliko sprinteva gore-dole poce sepati.
Frustrira ovo sa Kolasincom i kojekakvi grcevi, a igra tolike utakmice na najvisem nivou, a u reprezentaciji cim je istrcao nekoliko sprinteva gore-dole poce sepati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jest to čudno ali se meni sve vise cini, da on za repku bukvalno gine. Pravi ponekad nepotrebne sprinteve, jako zalijetanje u igraca, jaka promjene pravca kretanja itd sto za njegovu konstrukciju nije bas najbolje.Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2024, 10:03Ma nije on drzao cijelu lijevu stranu jer je Burnic bice taj wing back i dosta ucestvovao u fazi odbrane, trcao gore-dole mada bez konkretnog ucinka.
U kubu mi se cini da igra sa glsvom, a za repku ga previse nose emocije i adrenalin.
- Beduin
- Kontakt:
To je cinjenica da igra srcem i gine, kamo srece da svi igraju kao on i bore se. Samo ta fizicka sprema me brine i nervira jer se previse trosi i pokusava nadomjestiti nedostatke i propuste suigraca u reprezentaciji . Nema neku podrsku suigraca, a i on je dovoljno iskusan da malo pametnije igraLavcina je napisao/la: ↑13 okt 2024, 10:08Jest to čudno ali se meni sve vise cini, da on za repku bukvalno gine. Pravi ponekad nepotrebne sprinteve, jako zalijetanje u igraca, jaka promjene pravca kretanja itd sto za njegovu konstrukciju nije bas najbolje.Beduin je napisao/la: ↑13 okt 2024, 10:03Ma nije on drzao cijelu lijevu stranu jer je Burnic bice taj wing back i dosta ucestvovao u fazi odbrane, trcao gore-dole mada bez konkretnog ucinka.
U kubu mi se cini da igra sa glsvom, a za repku ga previse nose emocije i adrenalin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sejo je primjer kako se bori i igra u nacionalnom dresu.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.