Premijer liga BiH - aktuelno
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti kada ekipama ovako na sitnice zakidas(nepostojeci faulovi) tu ti se gubi sloboda igre i stvara se jos veci pritisak na odnosu na protivnika kojem je lagodnije i lakse igrsti protiv tako psihicki opterecene ekipe to ti je stvar kod Borca kroz sve ove zadnje sezone a kada bi u nekom slucaju i to ne bi pomoglo dolazi do lakradija penala,ofsajda itd...
U nedostatku pameti spominjanje stranke, a ta ista stranka u BL pocuclala i to za duplo, al hajd nek se laprdaZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:46A idi u pm, ja ne vjerujemPlatonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:42Legendo Borac je ekipa koja igra sa Panatom, Ferencom i ostalima egal, jel ima potrebe da se svira nešto protiv jednog Veleža...? Ajd prekinite više svi kolektivno smarate, ugušište gumenu patku koliko ste dosadni, i sa sudijama i balijama u savezu i Željom i Četnicima....![]()
Znači uspio si izbjeći stranačku naredbu? Svaka čast.

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ma neće ni to biti. Lagano u 90. kraj i svi kućama

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tri minute.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
U pamet, pamtite svi ovo, svaki klub, pa kad dodje vrijeme aBd a doci ce kad tad, vratiti na isti način peterostruko
Vico obecao da ce završiti sve, oni kontali da u to i navijači iduFKSDoGroba je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:46Ma svugdje ste samo na stadionu niste![]()
Znači **** bez Teherana ne može.
Koji su oni jadnici kad im je sve ovo normalno. Odvratno. Odvratan narod.
Biće druga liga vrlo brzo pa će kmečanje. Jedva čekam. Nadam se da ćete i tada navratiti na forum.
Koji su oni jadnici kad im je sve ovo normalno. Odvratno. Odvratan narod.
Biće druga liga vrlo brzo pa će kmečanje. Jedva čekam. Nadam se da ćete i tada navratiti na forum.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako i dvije treba sto prije kuci stici i gledat maticu

Znaš kako se ono kaže, taj film više nećeš gledat

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- luckystrike
- Kontakt:
Ne kontam, ako je borac toliko jak koliko to ovo malo njegovih navijača na tribinama i forumu doživljava, zašto mu se svaku utakmicu bez izuzetka svira penal i/ili suparniku isključuje igrač najčešće nerezonski, nerijetko u prvim minutama? O nepostojećim faulovima, autima i kornerima da ne govorimo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I te tri minute nije ispoštovao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ni tri minute ne moze sacekati 

Ako ćeš iskreno, slabo pratim politiku u rs, al vjerujem ti da su popušili za duplo. Jbg vidim prazan stadion, a ovo samo vas stranačke botove može interesovati. Glasačko tijelo jedne stranke na tribinama, al kako rekoh, izgleda da si ti uspio izbjeći naredbu i na tome ti još jednom čestitam.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:48U nedostatku pameti spominjanje stranke, a ta ista stranka u BL pocuclala i to za duplo, al hajd nek se laprdaZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:46A idi u pm, ja ne vjerujemPlatonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:42
Legendo Borac je ekipa koja igra sa Panatom, Ferencom i ostalima egal, jel ima potrebe da se svira nešto protiv jednog Veleža...? Ajd prekinite više svi kolektivno smarate, ugušište gumenu patku koliko ste dosadni, i sa sudijama i balijama u savezu i Željom i Četnicima....![]()
Znači uspio si izbjeći stranačku naredbu? Svaka čast.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
3 produzio, sviro kraj na 2:45 hahahahha
Realno kako se znalo Borcu svirati, ovo je danas jos dobro, vidjecemo protiv plavih kako ce sudija..
Realno kako se znalo Borcu svirati, ovo je danas jos dobro, vidjecemo protiv plavih kako ce sudija..
Zadnja izmjena: Chwillaa, dana/u 12 okt 2024, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta mislite koliko bi produzio utakmicu da je 0:1 ili 1:1 u 90' , laganih 5 ili 6 umjesto ova 3
Don't believe the hype.
Ko misli da će, osim Sarajeva, uzeti bod/ove iz BL - taj je lud. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možda šest, ali bi se igralo devet bez imalo dileme.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:52sta mislite koliko bi produzio utakmicu da je 0:1 ili 1:1 u 90' , laganih 5 ili 6 umjesto ova 3
Ne prepusta nista slucaju..da se ne bi iz Dukinog ispucavanja sta dogodilo.
Borac najveca sramota lige evo vec godinama.
Borac najveca sramota lige evo vec godinama.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 22 gosta.