Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako i dvije treba sto prije kuci stici i gledat maticu
Znaš kako se ono kaže, taj film više nećeš gledat
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- luckystrike
- Kontakt:
Ne kontam, ako je borac toliko jak koliko to ovo malo njegovih navijača na tribinama i forumu doživljava, zašto mu se svaku utakmicu bez izuzetka svira penal i/ili suparniku isključuje igrač najčešće nerezonski, nerijetko u prvim minutama? O nepostojećim faulovima, autima i kornerima da ne govorimo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I te tri minute nije ispoštovao.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ni tri minute ne moze sacekati 
Ako ćeš iskreno, slabo pratim politiku u rs, al vjerujem ti da su popušili za duplo. Jbg vidim prazan stadion, a ovo samo vas stranačke botove može interesovati. Glasačko tijelo jedne stranke na tribinama, al kako rekoh, izgleda da si ti uspio izbjeći naredbu i na tome ti još jednom čestitam.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:48U nedostatku pameti spominjanje stranke, a ta ista stranka u BL pocuclala i to za duplo, al hajd nek se laprdaZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:46A idi u pm, ja ne vjerujemPlatonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:42
Legendo Borac je ekipa koja igra sa Panatom, Ferencom i ostalima egal, jel ima potrebe da se svira nešto protiv jednog Veleža...? Ajd prekinite više svi kolektivno smarate, ugušište gumenu patku koliko ste dosadni, i sa sudijama i balijama u savezu i Željom i Četnicima....![]()
Znači uspio si izbjeći stranačku naredbu? Svaka čast.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
3 produzio, sviro kraj na 2:45 hahahahha
Realno kako se znalo Borcu svirati, ovo je danas jos dobro, vidjecemo protiv plavih kako ce sudija..
Realno kako se znalo Borcu svirati, ovo je danas jos dobro, vidjecemo protiv plavih kako ce sudija..
Zadnja izmjena: Chwillaa, dana/u 12 okt 2024, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta mislite koliko bi produzio utakmicu da je 0:1 ili 1:1 u 90' , laganih 5 ili 6 umjesto ova 3
Don't believe the hype.
Ko misli da će, osim Sarajeva, uzeti bod/ove iz BL - taj je lud. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Možda šest, ali bi se igralo devet bez imalo dileme.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:52sta mislite koliko bi produzio utakmicu da je 0:1 ili 1:1 u 90' , laganih 5 ili 6 umjesto ova 3
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ne prepusta nista slucaju..da se ne bi iz Dukinog ispucavanja sta dogodilo.
Borac najveca sramota lige evo vec godinama.
Borac najveca sramota lige evo vec godinama.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Njegomirovicu, sram te bilo
Najodvratnije klub u regiji. Manji klon, C Zvezde, sa svom protekcijom i zastitom sudija po svim osnovama.
Samo sve ovo pamtiti, i svaki klub pojedinacno im vracati sa kamatom.
Kad su vec (klubovi) debili pa se ne udruze i zajedno im je.bu pleme.
Samo sve ovo pamtiti, i svaki klub pojedinacno im vracati sa kamatom.
Kad su vec (klubovi) debili pa se ne udruze i zajedno im je.bu pleme.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 12 okt 2024, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Navijaci Borca velika sramota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
-
killafrommanilla
- Kontakt:
S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Uzas, kakav lobij ljudi imaju cetnicko-ustasko-balijski, svaka cast treba ovo sve ukomponovati, ipak se u necemu mogu sloziti.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Hajdeee, svrakino1921, Venom i 34 gosta.