Prekrsaji 15 26
Zuti 3 8
Crveni 0 1
Pomislio bi laik da su ih gosti nalupali...
A ustvari
Kad dodje balija na celo saveza onda ce ici normalizacija,tolerancija,ravnopravnost znas ti nas hebo ti nas.
Najbolje da se Sarajevo u znak protesta povuce iz ligemosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
Ma ovo Real nebi izdrzao batinjanje i nepravdu a ne Sarajevo,sta kazu Sarajevo ogroman budzet a nemoze sampion biti hahaha pa Real ovdje nebi bio sampion sa ovakvim sudjenjemkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
Ma ne moze druze, nama se jedna utakmica posrecila da fule penal u 30. sekundi i da ih sameljemo i posteno dobijemo al svaka sljedeca ide deset puta gore i neces im nista moci, njima Real ne bi mogao nista. Dokaz lakrdiji je posjeta nece niko da ih gleda cak ni evropske tekme.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57S ovakvim sudjenjem, ni 18 utakmica u mjesec dana nije problem. Jedino se moze desiti eksces protiv Zrinjskog i Sarajeva jer oni jedini imaju individualni kvalitat da sacuvaju i odole pritisku sudija
Da imaju morala povukli bi se,mada je to tebi strana rijec,obraz guzica kad ovo mozes gledat i ismijavat.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:59Najbolje da se Sarajevo u znak protesta povuce iz ligemosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:57Ovdje mi drzali predavanja sto pisem samo o sudjenju,pa nisam idiot,du.pelizac da se ovo normalnom covjeku ne smuci. Svaku tekmu omjer faulova,zutih,crvenih,penala brutalno. Balije nema svrhe ovo igrat,morate biti bas bijedni u dusi pa cutat na ovo. Hebem ti Njegomirovicu pleme za onaj krvnicki start i zuti,jutra ne doceko i ovaj bagni se opet registrovao da nam zaljopoljke pise? Protiv Sarajeva i Veleza preko 60 faulova i zutih i crvenih milion,penal pa moras retard biti da ne pobijedis alal vjera balije bravoooo ,sta kazu balije i prije je ovako bilo sa se nije Vico zvao
kad neko od vas ovako napise ovo meni odma na pamet pada ono aplaudiranje na kosevu dal gigovicu ili ovom majmunu njegomirovicu pa ljudi dragi objasnite ljudima na tribini da ovi ljudi zasluzuju samo da im se yebe mater dje god ih se vidi a na stadionu posebno a ne neke aplauze
Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.
Ti da si imalo realan sam bi kritikovao ako ništa činjenicu da Njegomirović sudi Borcu u Banja Luci,a o ujednačenosti sudijskog kriterija je apsurdno diskutovati.Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.uglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
Izvini, da li ti zelis nama reci da vas sudije ne guraju svaku utakmicu da je to tuzno za gledati i da Vico ne upravlja klubom kao i sudijama i savezom ? Da li je ovo smijesno ili je istina ?Platonova je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:07Borac četnički projekt!? E moj sinko, pojma ti nemaš kao ni prijatelji ti Srbomrzcizaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Pregledan nekoliko puta i budala si (a šta drugo ocekivati od Srbina?) ako misliš da neće biti opet čim Vico sjaše. Ne postoji sportski radnik nesrbin koji neće jedva dočekati raspad četničkog projekta.
Samo jedite **** i dalje, a jest ćete ih opet kad-tad. Uostalom, vama je to stoljećima svojstveno.uglavnom, sve što pišete ovdje je simpatično smješno, jer kad pogledam iz ugla jednog Banjalučanina nemam šta drugo osim da se nasmijem, a pojedince da sažaljevam....pojma nemate, samo laprdate počev od suđenja, preko sudija do stranke i nebuloza vezanih za to
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Combattente87 i 23 gosta.