Nije bio zaštićen Željezničar 1%, totalno si upravuBlues1921 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:52Do kada mislite vi, zajedno sa mrziteljima Zeljeznicara, bezobzirno lagati da je Zeljeznicar u periodu svoje dominacije bio i 1% zasticen po bilo kojem osnovu, kao sto ste vi zasticeni danas?AvantiBL je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:35Tad, kad su drugi jahali, nije bilo toliko medijski ispraćeno, pa se dosta stvari i zaboravilo, ali vjeruj mi, u vrijeme vladavine porodice Osim, radio sam u FK Borac, honorarno, i lično sam gledao kakvi su se igrači vraćali sa Grbavice.zaostrog je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:21
Donekle pošteno i svaka čast. Nije baš isto, jer je ovo stvarno iznad svake mjere. Druga jahanja nisu bila baš ovakva, ali slažem se, princip je isti, dalje su detalji.
Svejedno, ne vidim smisao nikakav. Nemam nikakav problem da Borac napravi super jaku ekipu i da gazi. Ne bi mi bilo mrsko sekunde, kao ni bilo kome drugom, siguran sam. Evo realno je da svi navijaju za Zrinjski u Evropi i da nikome nisu mrski, dok je sve rješavano ok.