Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dvije stvari su sigurne. Par ovih koji padaju na trolanje Virtuala i par onih koje i dalje boli korona titula najboljoj (čitaj prvoplasiranoj) ekipi.
2024
Sarajevo - Zeljeznicar 1:1
Zeljeznicar - Sarajevo 0:0
Zejeznicar- Sarajevo 3:0
Sarajevo - Zeljeznicar 1:1
Zeljeznicar - Sarajevo 0:0
Zejeznicar- Sarajevo 3:0
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 okt 2024, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:09Trebalo bi ti sada biti jasnije ako bar malo mucnes glavom.
Zato se ja nikada ne žalim na penal Zrinjskog u Bijeljini, ma koliko da je bio smiješan, niko nama nije kriv što nismo pobijedili Krupu ili što nismo uzeli bod na derbiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Osudjeni,presudjeno i izbaceno iz lige,toliko o namjestanju,samo to je za tebe visa matematika da skontas.Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:03Naravno. Ne znaš koja je kriminalnija, ona iz 1999. koju im je neko tek onako dodijelio, kad kažem neko mislim na SDA (Jusuf Pušina) ili ona koju im je dodijelio Vico Zeljković kojeg su tada slavili i veličali.
Titula kojoj su kumovali Ibraković i Selimović je nešto drugo. To je eklatantan primjer namještene titule i u toj realizaciji su učestvovali apsolutno svi, sudije, drugi klubovi, mnogo novca je bilo u igri i tu zaista moram odati priznanje Vincentu Tanu koji ih je otjerao kao kerove kad je na kraju vidio šta su sve radili. Bilo bi tu i svakakvih tužbi ali nisu htjeli klub uvlačiti u tako loš marketing.
Ni prijeratne titule nisu bez mrlje, jer kako kaže jedan od učesnika iz tog vremena i jedan od najboljih igrača te generacije,
PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
Pa recite Dzemidzicu ne glasaju za VicuTurkishAirlines je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:14Opet se debili raspravljaju ko je vise namjestao u proslosti dok nam sad sudijska komisija i Njegomirovic zajedno s uprsvom Borca viski pije i slave
Kako ste glupi, sunce vam yebem.
Fkt rijetko debilan narod
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Zato jer si glup i ne volis svoj klub. Ako nisi pobijedio nekog to je razlog da te sudija izmasakrira i uzme ti titulu?Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:17nastrojeni21 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:09Trebalo bi ti sada biti jasnije ako bar malo mucnes glavom.
Zato se ja nikada ne žalim na penal Zrinjskog u Bijeljini, ma koliko da je bio smiješan, niko nama nije kriv što nismo pobijedili Krupu ili što nismo uzeli bod na derbiju.
To smo ustanovili. Nego, neopravdano cesto, a pogotovo neopravdano od strane navijaca nekih klubova koji su sinonim za to, se stavljamo u neki kos kojem ne pripadamo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:14Opet se debili raspravljaju ko je vise namjestao u proslosti dok nam sad sudijska komisija i Njegomirovic zajedno s uprsvom Borca viski pije i slave
Kako ste glupi, sunce vam yebem.
Fkt rijetko debilan narod
Sto se tice vice&sudija&co., apsolutna je jedna stvar, da ce i njima kad-tad isteci vrijeme. A shodno cinjenici da kao korpus ne stojimo bas najbolje kad su u pitanju medjuljudski odnosi, nemamo pravo komentarisati.
Sarajevski Željezničar.
Ima jedna dobra stara psihološka, oni koji se svim glasom konstantno nešto pravdaju, do te mjere kada ih skoro više niko i ne pita ništa traže opravdanja , to su isti oni koji su uglavnom krivci i koji pokušavaju da opravdaju to nešto, ali od mnogo priča i pravdanja dolazi do zamućenosti i zbunjenosti, gubljena u vlastitim vrtlozima, da se na kraju počnu pravdati i sami sebi. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Amcho1 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:20Ima jedna dobra stara psihološka, oni koji se svim glasom konstantno nešto pravdaju, do te mjere kada ih skoro više niko i ne pita ništa traže opravdanja , to su isti oni koji su uglavnom krivci i koji pokušavaju da opravdaju to nešto, ali od mnogo priča i pravdanja dolazi do zamućenosti i zbunjenosti, gubljena u vlastitim vrtlozima, da se na kraju počnu pravdati i sami sebi.![]()
Zato treba pustiti da laž postane dominantna i vremenom preraste u mit.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
OdnosnoVirtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:22Amcho1 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:20Ima jedna dobra stara psihološka, oni koji se svim glasom konstantno nešto pravdaju, do te mjere kada ih skoro više niko i ne pita ništa traže opravdanja , to su isti oni koji su uglavnom krivci i koji pokušavaju da opravdaju to nešto, ali od mnogo priča i pravdanja dolazi do zamućenosti i zbunjenosti, gubljena u vlastitim vrtlozima, da se na kraju počnu pravdati i sami sebi.![]()
Zato treba pustiti da laž postane dominantna i vremenom preraste u mit.![]()
Ili treba laž izgovoriti stotinu puta, jer nakon stotinu puta postoji mogućnost da će postati istina. Čitam vas i opraste na ruke, ne znate više ni šta niti kome pišete

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Znaci kad Zeljeznicar izgubi zadnje kolo to je jer su nesto obezbijedili i nije im trebala tekma a kad mi od Igmana izgubimo zadnje kolo a sedam dana prije toga obezbijedili Evropu, mi prodajemo.
Najludji ste
Nodi sta ti kazes na to? Jer si ti zalijepio ovdje snimak sa te tekme
Najludji ste

Nodi sta ti kazes na to? Jer si ti zalijepio ovdje snimak sa te tekme

Dobra utakmica Veleža u BL, sa igračem manje kao i obično kad igramo gore.
Trenutak večeri gledanje Njegomirovića prema pomoćnom da poništi gol

Trenutak večeri gledanje Njegomirovića prema pomoćnom da poništi gol

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Degenu dijasporski besposleni, obje te titule Sarajevo je osvojilo jer je prvu 98 ubjedljivo prvo bilo na tabeli nakon 30 odigranih kola i dvomeca sa svakom od ekipa i trebalo je uslijediti doigravanje za prvaka, ali nije jer je Veležu bilo zabranjeno da igra pod Bijelim Brijegom, te je svih pet učesnika iz Premijer lige u kojima je i tvoj Zeljkan je zajednički odbilo igrati u doigravanju.Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:03Naravno. Ne znaš koja je kriminalnija, ona iz 1999. koju im je neko tek onako dodijelio, kad kažem neko mislim na SDA (Jusuf Pušina) ili ona koju im je dodijelio Vico Zeljković kojeg su tada slavili i veličali.
Titula kojoj su kumovali Ibraković i Selimović je nešto drugo. To je eklatantan primjer namještene titule i u toj realizaciji su učestvovali apsolutno svi, sudije, drugi klubovi, mnogo novca je bilo u igri i tu zaista moram odati priznanje Vincentu Tanu koji ih je otjerao kao kerove kad je na kraju vidio šta su sve radili. Bilo bi tu i svakakvih tužbi ali nisu htjeli klub uvlačiti u tako loš marketing.
Ni prijeratne titule nisu bez mrlje, jer kako kaže jedan od učesnika iz tog vremena i jedan od najboljih igrača te generacije,
PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
Drugu tituli je takodjer bilo prvo na tabeli nakon dvomeca sa svakom ekipom i pandemije i Borceve izborene Evrope, da ste dobili Veleza ili koju ste vec zadnju kiksali utakmicu vi bi je osvojili.
Glupane najveca legenda Osim ti je suspendovan radi prodate utakmice, jel i to laz ili ?
Jel sincic njegov kao trener sa Brkovicem u savezu bio gori nego Vico sada, ili je i to laz ?
Sarajevo sa Ibrakovicem i Selimovicem imalo jednu od najjacih ekipa u historiji nase lige, ali kupljena jer zna debil , afera je "punac" bila tada zbog toga sto nije isplacena premija Slobodi za otkinuti bod, valjda znas da je dozvoljeno premije davati degenu.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 13 okt 2024, 08:36, ukupno mijenjano 2 puta.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Željezničar izgubio zadnje kolo u Trebinju
A Sarajevo zadnje kolo izgubilo na Koševu od Igmana
Oba slučaja za opstanak pobjede
I sad to isto
Svašta
A Sarajevo zadnje kolo izgubilo na Koševu od Igmana
Oba slučaja za opstanak pobjede
I sad to isto
Svašta
Bukvic i Adilovic bili van forme, nije namjestena
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑13 okt 2024, 00:03Naravno. Ne znaš koja je kriminalnija, ona iz 1999. koju im je neko tek onako dodijelio, kad kažem neko mislim na SDA (Jusuf Pušina) ili ona koju im je dodijelio Vico Zeljković kojeg su tada slavili i veličali.

Ima li ovaj virto neko zanimanje u životu ? Frajer je psihički bolesnik, vjerujem da je po cijele dane zatvoren u mračnoj sobi i sjedi pred kompjuterom dok mu oči ne prokrvare. 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, rishovski, Rule_hz i 47 gostiju.