Neće moć od tuge ni doručkovat a ko zna možda ni večerati!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Neće moć od tuge ni doručkovat a ko zna možda ni večerati!
Jbg nije bas da je nepravedno odstranjen. U velikoj mjeri je sam tome doprinio sa Mirsom i svojom zenom.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 10:49Nadam se da vam je sad jasno kolika je razlika izmedju primit 100 golova u najjacoj ligi svijeta i najboljih stopera Svicarske lige.
Ali neka, i treba jedna samaracina umisljenom pokerasu i ljudima oko njega sto bi trenirali strogocu na pojedincima a pojedine novajlije tretirali ko boga.
Ma sve je to tako ali kako rece Fedja Dudic prosle godine u studiju poslije utakmice sa Islandom kad je pocelo sranje s njim:DamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:02Jbg nije bas da je nepravedno odstranjen. U velikoj mjeri je sam tome doprinio sa Mirsom i svojom zenom.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 10:49Nadam se da vam je sad jasno kolika je razlika izmedju primit 100 golova u najjacoj ligi svijeta i najboljih stopera Svicarske lige.
Ali neka, i treba jedna samaracina umisljenom pokerasu i ljudima oko njega sto bi trenirali strogocu na pojedincima a pojedine novajlije tretirali ko boga.
To je tacno. Evo sad da da garanciju da se to nista nece vise desavati, prvi bi potpisao da se vrati, na stranu sto sam govorio za njega. Jbg ne mozes se ti ponasati kao da je tvoja reprezentacija i da odlazis i dolazis kad hoces. A pogotovo ovo sa porodicom njegovom sta se desavalo.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:31Ma sve je to tako ali kako rece Fedja Dudic prosle godine u studiju poslije utakmice sa Islandom kad je pocelo sranje s njim:DamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 13:02Jbg nije bas da je nepravedno odstranjen. U velikoj mjeri je sam tome doprinio sa Mirsom i svojom zenom.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 10:49Nadam se da vam je sad jasno kolika je razlika izmedju primit 100 golova u najjacoj ligi svijeta i najboljih stopera Svicarske lige.
"Mi njega moramo natjerati da igra"
Jednostavno ova odbrana je ravna samoubistvu bez njega. Ne kazem da smo sa njim Grcka koja je osvojila euro, ali covjek donosi kvalitet i to je to.
Odbrana s 3 i 2 zacementirana mjesta za Anela i Seju a centralnog stopera mijenjat(Katic, Dennis ili Barisic) i mozemo se nadat necemu i nekoj stabilnosti. Kraj price
Ja bih pred njega samo postavio 1 uslov pred povratak a to je obecanje da vise nece napravit ovakvo sranje tjst da ode kad mu se cefne a sto se ostalog tice19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43I evo ga, nakon samo mjesec dana od silnog pljuvanja i prozivanja Anela i njegove zene, dolazimo do toga da ga pravimo herojem i prizivamo ga nazad u reprezentaciju...
Mi smo stvarno narod za izucavanje.
Ista stvar se desava i za Pjanica, Sanicanina (!), Hadziahmetovica i Sehica...
Meni nije frka niti danas reći da je Anel debil teški.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43I evo ga, nakon samo mjesec dana od silnog pljuvanja i prozivanja Anela i njegove zene, dolazimo do toga da ga pravimo herojem i prizivamo ga nazad u reprezentaciju...
denimen99 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:50Meni nije frka niti danas reći da je Anel debil teški.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43I evo ga, nakon samo mjesec dana od silnog pljuvanja i prozivanja Anela i njegove zene, dolazimo do toga da ga pravimo herojem i prizivamo ga nazad u reprezentaciju...
S boldiranim se slazem. Ostalo nikako. Jer bi on opet kad tad napravio cirkus, pogotovo kad bi vidio da mu sve te stvari prolaze sto si nabrojao. U reprezentaciji su svi jednaki.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:48Ja bih pred njega samo postavio 1 uslov pred povratak a to je obecanje da vise nece napravit ovakvo sranje tjst da ode kad mu se cefne a sto se ostalog tice19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43I evo ga, nakon samo mjesec dana od silnog pljuvanja i prozivanja Anela i njegove zene, dolazimo do toga da ga pravimo herojem i prizivamo ga nazad u reprezentaciju...
Pitao bih ga s kim zeli bit u sobi, sta doruckovat rucat i vecerat, koji ga doktor smije pregledat u kojoj sobi zeli bit. Ko zeli da mu cini partnera u odbrani nek izabere ali samo nek dodje jer cu psihicki otic gledajuci ove amatere u odbrani. Ante Hrkac iz Veleza je Maldini za ove sto kod nas igraju
Inace, Anel je teski debil ali cesto su dobri igraci takvi
U reprezentaciji bi svi trebali biti jednaki a bas je problem sto trenutno nisu sto pokazuje xy odluka Barbareza gdje je evidentno da za nekoga ne vaze kriteriji a da se nekima i najveca sitnica nabija na nosDamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:36S boldiranim se slazem. Ostalo nikako. Jer bi on opet kad tad napravio cirkus, pogotovo kad bi vidio da mu sve te stvari prolaze sto si nabrojao. U reprezentaciji su svi jednaki.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:48Ja bih pred njega samo postavio 1 uslov pred povratak a to je obecanje da vise nece napravit ovakvo sranje tjst da ode kad mu se cefne a sto se ostalog tice19vendetta87 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:43I evo ga, nakon samo mjesec dana od silnog pljuvanja i prozivanja Anela i njegove zene, dolazimo do toga da ga pravimo herojem i prizivamo ga nazad u reprezentaciju...
Pitao bih ga s kim zeli bit u sobi, sta doruckovat rucat i vecerat, koji ga doktor smije pregledat u kojoj sobi zeli bit. Ko zeli da mu cini partnera u odbrani nek izabere ali samo nek dodje jer cu psihicki otic gledajuci ove amatere u odbrani. Ante Hrkac iz Veleza je Maldini za ove sto kod nas igraju
Pa Svedjani su sami krivi. Za Anela smo vec rekli razlog. Za Brkicu je mogao bolje reagovati, ali menadzer nema pravo da se petlja u stvari vezane za reprezentaciju. Eto izjavio je ovo za Jusufa i Dedica, pa ne vidim da su momci plakali i odmah odustali od reprezentacije. Nekad je i kritika upucena sa dobrom namjerom.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:39U reprezentaciji bi svi trebali biti jednaki a bas je problem sto trenutno nisu sto pokazuje xy odluka Barbareza gdje je evidentno da za nekoga ne vaze kriteriji a da se nekima i najveca sitnica nabija na nosDamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:36S boldiranim se slazem. Ostalo nikako. Jer bi on opet kad tad napravio cirkus, pogotovo kad bi vidio da mu sve te stvari prolaze sto si nabrojao. U reprezentaciji su svi jednaki.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 14:48
Ja bih pred njega samo postavio 1 uslov pred povratak a to je obecanje da vise nece napravit ovakvo sranje tjst da ode kad mu se cefne a sto se ostalog tice
Pirica je prekrizio zbog Husare a Burnica nagradi 2 puta startnom postavom nakon onog glupiranja po twitchu?DamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:43Pa Svedjani su sami krivi. Za Anela smo vec rekli razlog. Za Brkicu je mogao bolje reagovati, ali menadzer nema pravo da se petlja u stvari vezane za reprezentaciju. Eto izjavio je ovo za Jusufa i Dedica, pa ne vidim da su momci plakali i odmah odustali od reprezentacije. Nekad je i kritika upucena sa dobrom namjerom.
E to mu je jedna od vecih greski. A Husaru je davno trebalo prekriziti i prije njih. Kamatarski idiot.fanatik19 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:47Pirica je prekrizio zbog Husare a Burnica nagradi 2 puta startnom postavom nakon onog glupiranja po twitchu?DamirT je napisao/la: ↑15 okt 2024, 16:43Pa Svedjani su sami krivi. Za Anela smo vec rekli razlog. Za Brkicu je mogao bolje reagovati, ali menadzer nema pravo da se petlja u stvari vezane za reprezentaciju. Eto izjavio je ovo za Jusufa i Dedica, pa ne vidim da su momci plakali i odmah odustali od reprezentacije. Nekad je i kritika upucena sa dobrom namjerom.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.