Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 17:27
Marotta je takodje rekao oko Bastosa, da je to problem jer nema Eu drzavljanstvo, eh sad vjerovatno cekaju da on mozda dobije francuski ili neki drugi pasos,al to i nije bitno, koliko mi djeluje da on "ganja" nekog drugog non EU igraca pa zeli ostaviti tu poziciju ne popunjenu,nadam se da je tako, a te dionice Gadaffia, ce vjerovatno biti prodate novom vlasniku, sad ne znam proceduru,cisto sumnjam da ima neki pravni osnov ono tacan zakon kad su ovakve situacije u pitanju, ko ce znat kako se to rjesava, al po meni ce to bit neka aukcija pa ko ponudi vise ili interna prodaja,ono dogovorice se izmedju sebe, bez nekog sad izlaganja javnosti, ne znam italijanske zakone i pravne stvari oko dionica, al to je samo 7% tako da nije neka bitna velicina uloga, to je sica
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.