Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 06 apr 2011, 00:03

Puma je napisao/la:nemoj onda da se smaramo bezveze, ja sam onako vise iz zaje?ancije pitao kad slikase Martineza, jer znam da nije puno igrao, to nije nikakav napad, i onda on meni "daj 5", e to vec nema nikakvog smisla

znaci ne pratim toliko Juve (a volio bih da mogu vise), mislio sam da je wikipedija malo tacnija :lol: , da ne spamamo vise ;)
evo zadnji odgovor :D
pogledaj juve koji put, zadnjih par sezona svim navijačima drugih timova je zadovoljstvo gledati ovaj juve vjeruj mi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 apr 2011, 00:14

evo i ja cu jos jedan post :D

gledam koliko stignem, naravno, i gledao sam ih par puta ove sezone, posebno u EL, i nisu me bas odusevili, kako u EL, tako i u Serie A

postoje klubovi koje manje ili vise simpatisem, ali ne patim ni od cega, niti mrzim ikoga, istina forumasi znaju izvuci zivac, ali ko njih sisha
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2011, 00:38

Bufon ili Storari ...
o Bufonu se nema sta pricati, najveci svih vremena, dokazao koliko voli klub, forma ce doci ali opet doktori Juventusa bolje od nas znaju kakvo je stanje sa povredom. Storari je dobar golman, cini se da moze biti prvi golman Juventusa par sezona. Eh sad na vagu treba staviti sta znaci odlazak Bufona u smislu stvaranja novog velikog Juventusa, ako njegov odlazak znaci 2-3 dobra igraca oko kojih se moze graditi novi veliki Juve, onda teska srca se mozemo oprostiti od Bufona...ali uvijek je tu Seria B, medjutim Davida su "izdali" ...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 11:09

guru trac Montolivo- ugovor na 4 god. sa 2 miliona godinje plate, Corvino zeli De Ceglie kao dio transfera, ali Marotta Martineza zeli iskoristit, tek smo na pocetku
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 11:43

A jel to znaci da Aquillani ide???

Ili namjeravaju da obojicu imaju u ekipi....sto nije bas logicno..isti su tip igraca...ako bih birao..Aquillani je bolji igrac...al sad,ako jeftinije Montoliva mozemo dobit...treba razmislit...

na danasnji dan

[youtube][/youtube]

Gledati Sacchija kako gleda na sat i zurno ceka kraj kod rezultata 1-6(4:37)....neprocjenjivo hahah :lol:

[youtube][/youtube]

1/2 finale Kupa uefa...i simultanka Malog Bude :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 11:53

to bi znacilo da Aquilani ide vjerovatno, Mela ce ostavit, jer mislim da necemo gledat sredinu Aquilani-Montolivo, jak fuj, sta bi to bilo jos dodas "nevidljivog" Marchisia i njegove 3metarske passove , steta nemam onaj smajli sto povraca :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 12:06

Treba onda razmisliti....sta je pristupacnije i isplativije...tu su negdje oni..pravo slicni igraci...

Inace,gol Matrija protiv Rome je bio 6900. gol Juventusa od 1900. do danas :)

Monetella nastavio sa crnim nizom protiv Juventusa...kao igrac,pobjedio je samo jednom od 17 tekmi..a i kao trener je odlicno krenuo :lol: trebao bi razmislit,da taj dan kada igraju sa Juventusom..ne bude na terenu :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:24

Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... il+piano+A

Non si tocca Walter!!!!!!!!!!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 13:27

Tuttosport pise da ce doci do dokapitalizacije Juventusa, te novi ulagac,investitor,koji ce naravno biti clan nadzornog odbora, ne zna se o kome je rijec, a to povecanje ce kao biti u iznosu od 130 miliona, steta sto je Tuttosport izvor informacije :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 13:29

MaGiCa je napisao/la:Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

da se ja pitam ne bi ga ni dirao :lol: to su vise novinarska nagadjanja nego istine, jos kad vidim da je tuttoshit izvor :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:40

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Taman vas covek nekako razume, da niste vise oni stari, ali uprava Juventusa opet dira u tudje.

da se ja pitam ne bi ga ni dirao :lol: to su vise novinarska nagadjanja nego istine, jos kad vidim da je tuttoshit izvor :mrgreen:
Mazzarri je najbolji italijanski trener koji trenutno radi u Italiji.

Vratite

slika

ili

slika

ili

slika

Ali Mazzarrija ne dirajte.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 13:45

Ma kakav mazzari...ne zele ga ni navijaci....a i treba nam provjereniji trener..on je kao i Del Neri,dobar u mailm klubovima...nista se ne bi promjenilo...

Deschamps,Conte,Spaletti...

Mancini nije dobro dosao :evil: :evil: a Capello,Lippi i ostali veliki treneri su samo pusta zelja....

Mada,meni i del Neri nije toliko los al jbg,nije imao srece sa povredama jednostavno...i treba znati pobjeđivat..malo je kasno za njega da sada to uci...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 13:48

sarajlija89 je napisao/la:Ma kakav mazzari...ne zele ga ni navijaci....a i treba nam provjereniji trener..on ja kao i Del Neri,dobar u mailm klubovima...nista se ne bi promjenilo...

Deschamps,Conte,Spaletti...

Mancini nije dobro dosao :evil: :evil: a Capello,Lippi i ostali veliki treneri su samo pusta zelja....

Mada,meni li del Neri nije toliko los al jbg,nije imao srece sa povredama jednostavno...i treba znati pobjeđivat..malo je kasno za njega da sada to uci...
Mancini je veliki navijac Juventusa. Zna da kupi igrace i da sastavi ekipu. Zasto on nije dobrodosao?

Lippi je potrosen trener.

Conte je neiskusan. Ferrara vol.2.

Delneri je mediokritet.

Mazzarri je cale, ali ga ne dajemo.

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 13:52

mancini je bio u Interu...i nije dobrodosao zbog toga....ne volimo ga,bez obzira na izjave kako je kao djecak navijao za Juve....

sve sto je bilo u interu,nije dobro doslo....nek on ostane u cityu..ko ga jbe..pamtimo mi taj period kada je bio u interu jos uvijek...

Conte ima karizmu,za razliku od ferrare...a i ima nekoga iskustva..tvorac ekipe Barija iz prosle sezone,a sada i Sienu vraca u serie A...zato ja vjerujem da od njega moze biti dobar trener...temperamentan je,zna sta je Juve i sigurno bi bio bolji od ferrare

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:03

sarajlija89 je napisao/la:mancini je bio u Interu...i nije dobrodosao zbog toga....ne volimo ga,bez obzira na izjave kako je kao djecak navijao za Juve....

sve sto je bilo u interu,nije dobro doslo....nek on ostane u cityu..ko ga jbe..pamtimo mi taj period kada je bio u interu jos uvijek...

Conte ima karizmu,za razliku od ferrare...a i ima nekoga iskustva..tvorac ekipe Barija iz prosle sezone,a sada i Sienu vraca u serie A...zato ja vjerujem da od njega moze biti dobar trener...temperamentan je,zna sta je Juve i sigurno bi bio bolji od ferrare
Cannavaro, Trapattoni, Serena, Meazza nisu bili dobrodosli :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 apr 2011, 14:18

@Magica

govorimo od 2006. god. na ovamo....znas vec.....nekad je i moglo u manjoj mjeri...sada nikako...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 14:31

sarajlija89 je napisao/la:@Magica

govorimo od 2006. god. na ovamo....znas vec.....nekad je i moglo u manjoj mjeri...sada nikako...
Deljenje vremena na pre i posle 2006. vam nece doneti nista dobro.
Ako bi Mancini sastavio jaku ekipu, kao sto je sastavio Inter (doveo JCa, Maicona, Cambiassa, Figa...), i lansirao ga u top3 lige - to bi bio odlican kratkorocni rezultat.
Njime biste ponovo povratili ugled i opet bi jaki igraci krenuli put Torina. Onda bi moglo da dodje neko veliko trenersko ime na duze staze.
Jbga, kockas se onim sto imas u rukama.
Hiddinka i ekipu Juventus ne zanima, a ostali su ispod renomea Roberta M. 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 apr 2011, 15:37

JuveSissoko je napisao/la:Tuttosport pise da ce doci do dokapitalizacije Juventusa, te novi ulagac,investitor,koji ce naravno biti clan nadzornog odbora, ne zna se o kome je rijec, a to povecanje ce kao biti u iznosu od 130 miliona, steta sto je Tuttosport izvor informacije :mrgreen:
Pisao sam već kako sam negdje na nekom forumu pročitao da bi Gadaffijeve dionice mogao otkupiti brat sheika Menssoura koji je inače vlasnik Man Citya, pa možda je upravo taj ta zagonetna ličnost...o tome se već počelo govoriti kad je počela ova kriza u Libiji...

Nego hajd da se malo naježimo :lol:
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 apr 2011, 16:30

Evo čitam ovaj Marotin intervju kaže da su dobri odnosi sa Liverpoolom i da će najvjerovatnije odkupiti Aquilania za 16 miliona. Mislim da će i Pirla dovesti uz ostanka Mela i Marchisia to će biti to što se tiče sredine sigurno, e sad da jos vrate Ekdala bilo bi još bolje.

Za Bastosa treba dobro razmisliti, jer ipak samo se jedan igrač non EU mođe dovesti, pa sad treba pogoditi, ako pogodi kao sa Krasićem bit će dobro :).

Za ovog novog dionicara i ja sam čitao ovo što je Bianconero1988 napisao, e kad bi se to ostvarilo bilo bi dobro, još da Elkan malo odriješi kesu :?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 apr 2011, 17:27

Marotta je takodje rekao oko Bastosa, da je to problem jer nema Eu drzavljanstvo, eh sad vjerovatno cekaju da on mozda dobije francuski ili neki drugi pasos,al to i nije bitno, koliko mi djeluje da on "ganja" nekog drugog non EU igraca pa zeli ostaviti tu poziciju ne popunjenu,nadam se da je tako, a te dionice Gadaffia, ce vjerovatno biti prodate novom vlasniku, sad ne znam proceduru,cisto sumnjam da ima neki pravni osnov ono tacan zakon kad su ovakve situacije u pitanju, ko ce znat kako se to rjesava, al po meni ce to bit neka aukcija pa ko ponudi vise ili interna prodaja,ono dogovorice se izmedju sebe, bez nekog sad izlaganja javnosti, ne znam italijanske zakone i pravne stvari oko dionica, al to je samo 7% tako da nije neka bitna velicina uloga, to je sica

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []