odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la AshburtonG » 14 okt 2024, 20:31

Ma inace sam uvijek koristio Stick ili Roll-on ali mi ostaje po odjeci. Zbog toga sad i ja vise tezim ovom obliku zastite 😁

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 14 okt 2024, 20:36

AshburtonG je napisao/la:
14 okt 2024, 20:31
Ma inace sam uvijek koristio Stick ili Roll-on ali mi ostaje po odjeci. Zbog toga sad i ja vise tezim ovom obliku zastite 😁
Ne znam šta je fazon s ovim, ali ne ostaje. Meni se sviđa također što ti pazušna jama nije slipava nakon nanošenja.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 okt 2024, 21:27

14 okt 2024, 20:06
@Marsal

Valjda ce jedan valjat.
Slikaj kolekciju na policama :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 16 okt 2024, 13:15

slika

U nike outletu ima fina rasprodaja moze se naci okay stvari ova Jordan Lakers majica me dosla 34 kerme

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 okt 2024, 13:29

Gdje uzeti Memo Paris parfem?

Vidim po olx-u parfemi Banja Luka, ne daje mi se 300KM ako je fake.

Martimex ba pouzdan?

Inace koristim s oliver i lattafa, idu godine, vakat na nesto ozbiljnije preci. Mist mi je ok bio sa narudzbama do sada.

https://martimex.ba/proizvod/jannat-eau-de-parfum-75ml/

:ljepota:
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 16 okt 2024, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2024, 13:31

Neutral je napisao/la:
16 okt 2024, 13:29
Gdje uzeti Memo Paris parfem?

Vidim po olx-u parfemi Banja Luka, ne daje mi se 300KM ako je fake.

Martimex ba pouzdan?

Inace koristim s oliver i lattafa, idu godine, vakat na nesto ozbiljnije preci. Mist mi je ok bio sa narudzbama do sada.
https://olx.ba/shops/ParfemiZaVas/aktivni

https://olx.ba/shops/ParfemiDrago/aktivni

Nemoj kupovati ako nisi proboa, vece su sanse da ti se nece svidjeti nego da hoce
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 okt 2024, 19:57

@harden
Ma nema mnogo zanimljivih. Uglavnom dizajneri. Par discountinued ima poput Bleu Electrique i ADG Profumo.

Cekam sad Precieux da mi stigne u narednih par dana. To mi zvuci obecavajuce. Navodno je clone novog Aventusa Absolu.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 16 okt 2024, 21:19

harden je napisao/la:
24 avg 2024, 12:42
Kad smo kod parfema, zanimljiv je fail novog Sauvagea Eau Forte. Parfem koji je prvo djelo za Dior jednog od najvecih parfimera trenutno Maison Francis Kurkdjiana, covjeka koji je izdigao hrpu brendova svojim kreacijama i ocekivalo se nesto veliko, a ono ispade veliki fail. Parfem bez alkohola koji nema trajnost, nema projekciju, a miris skroz bezveze. Sve suprotno od onog sto je Sauvage uvijek predstavljao. Skoro svugdje negativne recenzije, na fragrantici 2.23 ocjena :rol:

Sta li mu je bilo u glavi kad je odlucio izgurati ovo...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2024, 21:21

16 okt 2024, 19:57
Cekam sad Precieux da mi stigne u narednih par dana. To mi zvuci obecavajuce. Navodno je clone novog Aventusa Absolu.
Hajde javi bas kakav je, ja sam vec rekao drugu da mi ponese iz Njemacke jer ga nema kod nas. Vjerujem da nece razocarati.

Jesi probao ovu Armafovu liniju Private key? Nisu klonovi niceg, pravili ih top parfimeri, ima i Quentin Bisch svoje prste u nekim.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 16 okt 2024, 21:45

Dylan blue je univerzalan, svidjeće se svakome, niko ne može reći da ne valja, lijepo miriše, prirodno bez sintetike i zagušivanja. Dobar parfem, kvalitetan, dovoljno postojan, mjera za ove pare, dostojan cijene.
Ukusi su različiti, ali meni Armaf Blue Iconic ima x faktora, ima više nota koje se izmjenjuju. Za ovu lovu dominantniji parfem.
Trenutno mi je Armaf za lovu najbolji izbor.

Možda da uzmem i Club de nuit intense. Preporučivao ga nedavno i Jimmy fragrance? :?:

Nakon cijelo ljeto korištenja Flavia L'Impresion, biće dosta. Nekako parfem brzo ispari, izduši, ne osjeti se. Dobar miris, pravi ljetni, lagan, prirodan, ali ga nakon nanošenja ne osjetim. I boca je nekvalitet, pušta na špricu. Najljepše mi je mirisao kad mi je boca bila u autu, a unutra je bilo preko 30 stepeni, izašao je sam i razmirisao auto stvarno fino. A inače ovako na otvorenom nema neku postojanost. Za ovu lovu(80KM 100ml) OK, ali meni to nije dovoljno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 okt 2024, 23:27

Huske je napisao/la:
16 okt 2024, 21:45
Nakon cijelo ljeto korištenja Flavia L'Impresion, biće dosta. Nekako parfem brzo ispari, izduši, ne osjeti se. Dobar miris, pravi ljetni, lagan, prirodan, ali ga nakon nanošenja ne osjetim. I boca je nekvalitet, pušta na špricu. Najljepše mi je mirisao kad mi je boca bila u autu, a unutra je bilo preko 30 stepeni, izašao je sam i razmirisao auto stvarno fino. A inače ovako na otvorenom nema neku postojanost. Za ovu lovu(80KM 100ml) OK, ali meni to nije dovoljno.
Za sljedece ljeto uzmi Maison Alhambra Jean Lowe Immortal, klon istog parfema ko i ta Flavia samo mnogo kvalitetnija i bolja trajnost i projekcija.

Ja sam imao 3 boce Flavie te, prva je ubijala, 6h+ sati ljeti a projektovao super preko 3h, druga i treca su bile kao ta tvoja. Ili im treba da sazriju ( treba odstojati boca nekoliko mjeseci nakon sto potrosis 10ak ml i udje kisik unutra ) ili su je reformulisali i syebali...

https://www.fragrantica.com/perfume/Mai ... 83666.html

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 16 okt 2024, 23:46

Ima li gdje K-Swiss bijelih koznih tena u BiH?

Rodjak standardno salje iz Londona.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 okt 2024, 17:55

kempes je napisao/la:
16 okt 2024, 21:19
harden je napisao/la:
24 avg 2024, 12:42
Kad smo kod parfema, zanimljiv je fail novog Sauvagea Eau Forte. Parfem koji je prvo djelo za Dior jednog od najvecih parfimera trenutno Maison Francis Kurkdjiana, covjeka koji je izdigao hrpu brendova svojim kreacijama i ocekivalo se nesto veliko, a ono ispade veliki fail. Parfem bez alkohola koji nema trajnost, nema projekciju, a miris skroz bezveze. Sve suprotno od onog sto je Sauvage uvijek predstavljao. Skoro svugdje negativne recenzije, na fragrantici 2.23 ocjena :rol:

Sta li mu je bilo u glavi kad je odlucio izgurati ovo...

Brat ima dior sauvage, mislim da je taj, drzi zestoko, odlican.

Ako ne nadjem gore navedeni za normalnu cijenu uzecu kao sto je on uzeo u Inoma Sarajevo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 okt 2024, 18:20

:urnebes:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 17 okt 2024, 18:46

Uzeo za početak akademske godine dva dekanta i evo testirao ih dvije sedmice:

Viktor&Rolf Spicebomb Extreme - Sad već vjerovatno isfuran parfem, ali nisam imao prije priliku da ga nosim i moram reći da me baš pozitivno iznenadio, naročito jer su ljudi za njega najviše vezali epitet - prevaziđeno. Vanilasti, muževan miris. Ozbiljno razmišljam da uzmem čitavu bocu, jedina mana za mene je baš slaba trajnost.

Dior Homme Intense - Koliko samo pohvala za ovaj parfem sam čuo, a meni onako, ništa specijalno. Svakako da jeste dobar jesenji miris, ali je nekako specifičan, cvjetni miris. Ipak, ne znam baš da li bi uzeo čitavu bocu, opet parfem ne "vrišti", nema tu neku protekciju, no trajnost jeste solidna.

Ne mogu da nađem "lokalno" ove Arape, kao što su Maison Alhambra parfemi, pa sam se navukao na ove dekante, nekako mi lakše dati 40ak maraka za nešto skuplje, to nositi mjesec dana (ako uspijem toliko dogurati) i stalno rotirati i isprobavati novo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 okt 2024, 18:54

Surreal je napisao/la:
17 okt 2024, 18:46
Uzeo za početak akademske godine dva dekanta i evo testirao ih dvije sedmice:

Viktor&Rolf Spicebomb Extreme - Sad već vjerovatno isfuran parfem, ali nisam imao prije priliku da ga nosim i moram reći da me baš pozitivno iznenadio, naročito jer su ljudi za njega najviše vezali epitet - prevaziđeno. Vanilasti, muževan miris. Ozbiljno razmišljam da uzmem čitavu bocu, jedina mana za mene je baš slaba trajnost.
Ne bih rekao da je prevazidjen, kod nas ces se i dalje svakako isticati s tim parfemom. A prevazidjen nece biti nikada :) Ne znam kako slaba trajnost bas, mozda ti je koza bas suha... Koliko ti je trajao?

Od mene preporuka za The Tux/ Winsome ( isti parfem razlicito ime ) od Maisona Alhambre, ili Rochas Moustache ( oba su klonovi YSL Tuxedo ). Top top za zime, bas dosta ljudi me je pitalo koji je to parfem kad sam ga nosio. Imam dekant ako si zainteresovan.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 17 okt 2024, 21:29

Na putovanju na aerodromu u Riyadhu ugledam Versace The Dreamer za 40 KM, velik popust. Danas uzmem da probam, i poprilicno iznenadjen, jako versitilan miris, cvjetni puderast i dovoljno zacinjen da bude pravi muski miris, drzi mozda 2-3 sata.

Sinoc sam probao Lataffa Honor & Glory, znaci beast mode je parfem. I nakon kupanja mi je na kozi ostao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 okt 2024, 23:27

Neutral je napisao/la:
17 okt 2024, 23:05
https://luxuryshop.ba/proizvod/dior-sauvage/

Evo ga.
To je fake

I nije uopce parfem sa videa gore :mrgreen:

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 18 okt 2024, 17:12

harden je napisao/la:
16 okt 2024, 23:27
Za sljedece ljeto uzmi Maison Alhambra Jean Lowe Immortal, klon istog parfema ko i ta Flavia samo mnogo kvalitetnija i bolja trajnost i projekcija.

Ja sam imao 3 boce Flavie te, prva je ubijala, 6h+ sati ljeti a projektovao super preko 3h, druga i treca su bile kao ta tvoja. Ili im treba da sazriju ( treba odstojati boca nekoliko mjeseci nakon sto potrosis 10ak ml i udje kisik unutra ) ili su je reformulisali i syebali...

https://www.fragrantica.com/perfume/Mai ... 83666.html
Loš je skroz, zayebali su, nakon 2h nema ni skin scent, isto voda. Zato sljedeće ljeto ide ta Alhambra.

I ovaj Rochas Moustache mi se čini dobar pravo.
Sad idu 2 za zime, mogao bi jedan biti baš ovaj.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 9 gostiju.