Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje Zrinja nadje ove lijeve svoje da im sude uvijek. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo, ovi iz Zelje, neka sjednu sa Mirvicem, moze se naci neki dogovor , jer to su ipak dva najveca kluba i sigurno je da bi se putem dogovora mogla naci osoba koja bi u NS BiH, podjednako stitila inerese i FKŽ i FKS.
Zar je to neko mudro slovo, a ne , izmakni dupe i prikloni se jacem...
Ovdje se sprdalo, sa terminom borbe protiv fudbalske mafije, posebno protiv najkorumpiranijeg Saveza od svih Kantona, ali kad se zeli ili sto neki dan napisa Blues1921, kad se ima vizija, onda je sve moguce.
Colpa i njemu slicni uhljebi su do prije par mjeseci bili nedodirljivi, radili sta su htjeli, donosili nekakve sopstvene zakone i Pravila, da bi im u kratkom periodu sve to izmaklo ispod ruke...
Eto prilike, tandem Tanovic-Tunovic ili skraceno Tan-Tun, sjednite sa Mirvicem, dogovorite se za dobrobit BH fudbala...
Zar je to neko mudro slovo, a ne , izmakni dupe i prikloni se jacem...
Ovdje se sprdalo, sa terminom borbe protiv fudbalske mafije, posebno protiv najkorumpiranijeg Saveza od svih Kantona, ali kad se zeli ili sto neki dan napisa Blues1921, kad se ima vizija, onda je sve moguce.
Colpa i njemu slicni uhljebi su do prije par mjeseci bili nedodirljivi, radili sta su htjeli, donosili nekakve sopstvene zakone i Pravila, da bi im u kratkom periodu sve to izmaklo ispod ruke...
Eto prilike, tandem Tanovic-Tunovic ili skraceno Tan-Tun, sjednite sa Mirvicem, dogovorite se za dobrobit BH fudbala...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma oni su gori od Borca, Borac štima ali već je to malo i preseravanje, svaka odluka 50-50 kad se dosudi za Borac mi se svi dižemo, dok Zrinjski radi isto ali niko ne pratifeniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2024, 21:51Gdje Zrinja nadje ove lijeve svoje da im sude uvijek.![]()

Grupa iznad svakog pojedinca.
Cuj Zrinjski radi isto, al niko ne prati, jest svi pali s marsa, ako je jedan dosudjen penal protiv Posusja (iako je po meni bio cist) i nedosudjen penal Zelji protiv nas, to ogromno navlacenje o kojem pricas, okej, al eto ne prica se ni kako se navlacilo za Velez u gradskom derbiju, sto kazes niko ne prati, mora da je to.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 00:35Ma oni su gori od Borca, Borac štima ali već je to malo i preseravanje, svaka odluka 50-50 kad se dosudi za Borac mi se svi dižemo, dok Zrinjski radi isto ali niko ne pratifeniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2024, 21:51Gdje Zrinja nadje ove lijeve svoje da im sude uvijek.![]()
![]()
Mi imamo koliko toliku protekciju da nas ne kolju na svakom koraku, sto svaki prvak u svim drzavama ima, al poredit nas s kriminalom koji radi Borac je bolesno u neku ruku.
O da kako da ne, prosle sezone 13 penala, drugi na listi imao 5. Imate takvu protekciju da vas pogura kad treba sa penalom ili tako nesto, a nama sude ove 50-50 faulove na centru i navlace gnjev protivnika.
Dragi kolega, ovo je prevelik odgovor na standardnu pitarsku kuknjavu. Pusti, nek sa saftaju.Cesc44 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 01:32Cuj Zrinjski radi isto, al niko ne prati, jest svi pali s marsa, ako je jedan dosudjen penal protiv Posusja (iako je po meni bio cist) i nedosudjen penal Zelji protiv nas, to ogromno navlacenje o kojem pricas, okej, al eto ne prica se ni kako se navlacilo za Velez u gradskom derbiju, sto kazes niko ne prati, mora da je to.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 00:35Ma oni su gori od Borca, Borac štima ali već je to malo i preseravanje, svaka odluka 50-50 kad se dosudi za Borac mi se svi dižemo, dok Zrinjski radi isto ali niko ne pratifeniksptica je napisao/la: ↑17 okt 2024, 21:51Gdje Zrinja nadje ove lijeve svoje da im sude uvijek.![]()
![]()
Mi imamo koliko toliku protekciju da nas ne kolju na svakom koraku, sto svaki prvak u svim drzavama ima, al poredit nas s kriminalom koji radi Borac je bolesno u neku ruku.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
Kako bolan ovo gore pitar?!Rigoletto je napisao/la: ↑18 okt 2024, 07:15Dragi kolega, ovo je prevelik odgovor na standardnu pitarsku kuknjavu. Pusti, nek sa saftaju.Cesc44 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 01:32Cuj Zrinjski radi isto, al niko ne prati, jest svi pali s marsa, ako je jedan dosudjen penal protiv Posusja (iako je po meni bio cist) i nedosudjen penal Zelji protiv nas, to ogromno navlacenje o kojem pricas, okej, al eto ne prica se ni kako se navlacilo za Velez u gradskom derbiju, sto kazes niko ne prati, mora da je to.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 00:35
Ma oni su gori od Borca, Borac štima ali već je to malo i preseravanje, svaka odluka 50-50 kad se dosudi za Borac mi se svi dižemo, dok Zrinjski radi isto ali niko ne prati![]()
Mi imamo koliko toliku protekciju da nas ne kolju na svakom koraku, sto svaki prvak u svim drzavama ima, al poredit nas s kriminalom koji radi Borac je bolesno u neku ruku.![]()

Koševo Zapad
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cuj 50 50 navlace **** oca ludog bezobraznog nije ga stid uci na forum 3 godine a kamoli ovako nesto pljunut na tastaturu
Voli feniks gurnut ovakve stvari pa da se uhvate ovi padobranci. Svejedno mi je jedan od dražih koji pišu ovdje.Shategabri je napisao/la: ↑18 okt 2024, 07:41Kako bolan ovo gore pitar?!Rigoletto je napisao/la: ↑18 okt 2024, 07:15Dragi kolega, ovo je prevelik odgovor na standardnu pitarsku kuknjavu. Pusti, nek sa saftaju.Cesc44 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 01:32
Cuj Zrinjski radi isto, al niko ne prati, jest svi pali s marsa, ako je jedan dosudjen penal protiv Posusja (iako je po meni bio cist) i nedosudjen penal Zelji protiv nas, to ogromno navlacenje o kojem pricas, okej, al eto ne prica se ni kako se navlacilo za Velez u gradskom derbiju, sto kazes niko ne prati, mora da je to.
Mi imamo koliko toliku protekciju da nas ne kolju na svakom koraku, sto svaki prvak u svim drzavama ima, al poredit nas s kriminalom koji radi Borac je bolesno u neku ruku.![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dobro jutro dobri ljudi, petak i jeste, treba se zagrijavati za vikend 
Ja još kmečim po navici u bordo majiciiii, u bordo majiciiii !

Ja još kmečim po navici u bordo majiciiii, u bordo majiciiii !
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Imas pozdrav od
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hvala na pozdravima, ali igraju se još dvije utakmice, Guliju svaka čast !
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Ovi kmece za ibraka, a njima najveca legenda kluba osudjena za namjestanje tekmi
Stvarno ovi moji pitari pretjeruju, sta sjedate ljudima na muku...
Kazu, kad god igra Borac kuci taj dan najvise radnika uzima bolovanje, djeci se ispricnica debelo placa, a i omladina najmanje izlazi van, da ih ne daj Boze ne potjeraju specijalci na tekmu...
I druga stvar, ja ne znam sto se pozivas na Gullija, ja moram biti iskren i priznati da smo mi zaista imali srece...
Ljudi su bili izuzetno oslabljeni, bez Kazlagica u vrhu napada oni su sasvim druga ekipa protiv jacih...
Ono, nije los Jelic, Musa, Gigara. ali spica poput Kazlagica tesko ces naci, eto vidjeces tu masineriju od strickera protiv naseg Zeljkana...
Jedino Peljto neznalica, olicenje postenja sarajevske kasabe.
Jbt kad skontam Peljto je sudio najvise duela Borac - Sarajevo a on iz Sarajeva, pa zamisli delirijuma da sudi Gigovic koji je iz Gradiske, a kamoli neko iz BL.
Jbt kad skontam Peljto je sudio najvise duela Borac - Sarajevo a on iz Sarajeva, pa zamisli delirijuma da sudi Gigovic koji je iz Gradiske, a kamoli neko iz BL.
Mislis na rukometnog sudiju Peljtu ili na fudbalskog?
FIFA suci mogu suditi sve tekme, nebitno odakle su oni i klubovi. Sudio je i Gigs u BL pretprošle sezone.
Gigara nije iz Banjaluke.
Ma njega sam ubacio jer si ga spomenuo, ima i pomoćnik Smiljanić iz Laktaša pa možensuditi sve jer je FIFA.
Korekcije u delegiranju su sve

Kazlu u BL mijenja još veći kriminalac Musa al zato ovaj dolazi na Koševo umjesto Sivca

Čuj "sarajevske kasabe "o **** ti rs smrdljuvu vlašku fuj...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Fudbalmozak2 i 32 gosta.