Platonova je napisao/la: ↑18 okt 2024, 10:46
Vanja8 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 10:18
Stvarno ovi moji pitari pretjeruju, sta sjedate ljudima na muku...
Kazu, kad god igra Borac kuci taj dan najvise radnika uzima bolovanje, djeci se ispricnica debelo placa, a i omladina najmanje izlazi van, da ih ne daj Boze ne potjeraju specijalci na tekmu...
I druga stvar, ja ne znam sto se pozivas na Gullija, ja moram biti iskren i priznati da smo mi zaista imali srece...
Ljudi su bili izuzetno oslabljeni, bez Kazlagica u vrhu napada oni su sasvim druga ekipa protiv jacih...
Ono, nije los Jelic, Musa, Gigara. ali spica poput Kazlagica tesko ces naci, eto vidjeces tu masineriju od strickera protiv naseg Zeljkana...
Na Koševu nastupamo u punom sastavu

mada neće biti potrebe, svakako smo vam rak rana na Koševu zadnjih godina
Ne sumnjam da ce biti puni sastav i 2 nova fudbalska pravila, " Sudiji je dozvoljeno svirati faul za FKS samo u zoni do 20 m, od sopstvenog gola, ostatak terena automatski povlaci prekrsaj za FK Borac..."

i " Sudije u medjusobnom susretu ova dva tima su duzni da procjene nadoknadu vremena, u slucaju da Banjalucki " velikan"

ima povoljan rezultat, utakmicu nece trebati produzavati ni minut, a u slucaju da rezultat ne odgovara navedenom klubu, utakmica se produzava tacno onoliko koliko im je potrebno dok se stanje na semaforu ne promjeni u korist imenovanih..."
I jarane, nikakva vi rak rana niste FK Sarajevo, vi ste kancerogen sami sebi...
Ono sto je FK Sarajevo za vas , je isto kao, hajde da ti bude malo prijatnije srcu pa cu uzeti primjer iz Srbije, C. Zvezda prema FK Kablovi iz Zajecara...