esprit24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 23:57
Torino je napisao/la: ↑16 okt 2024, 22:23
esprit24 je napisao/la: ↑16 okt 2024, 21:31
Vec od sledeceg kola nemamo prava na kiks, jer ocigledno je da nam se konkurenti nece nigdje okliznuti. Nemojte samo floskule bacat dugo je prvenstvo, jer su ovi gadovi zasticeni ko polarni medvjedi.
Haj pročitaj šta si napisao.
Procito vise puta

Prosvijetli me
Ne ulazim često, nemam kad , a i kontam da batalim ovo njesra. Pa da ti sad napišem. Drug, konkurenti se neće nigdje okliznuti? Ti nemaš pravo na kiks , šta tebi znači to? Ti da dobiješ sve do kraja što je nemoguće jer igraš protiv sudija, delegata, vara i čega sve ne, nije moguće izgurati ni Realu a ne nama. Vidiš da ti ne daju, ti pobjediš Široki oni ti ponište čist gol. Tako će to do kraja biti dok ne uleti neko naš u savez da nas zaštiti od ovog, ne samo nas, već i Velež, Igman, Slobodu, Željezničar, Posušje... Jedino takvi ljudi nam trebaju u savezu, koji će pošteno gurati pozitivnu priču. Šta si dobio ako nas zaštite kao Borac sada. Dobio si to da ti se smiju svi i da nema bolesnika kao ja na utakmicama više, jer me to ne zanima.
Znači ljudi koji uđu u savez moraju zaštititi klubove od ovakvih stvari. Muka je raji više od toga da sudije odlučuju ko će uzeti bodove. Nek ne idu na pripreme nikako, bacanje para.
Zamisli ti dokle je to došlo kad igrači Borca gase karijere igračima sa svojim startovima, a šuti se. Malo im što imaju suđenje 70:30 još i ovo. Šta je slijedeće? Jedino je bitno ove sezone da se uguraju naši ljudi u savez.
Ps. Pričao sam sa Ibrakovićem, kaže ništa od ove sezone, tek iduće napadamo titulu. Vidi se sve, ne mora mi niko govoriti, da je ne možeš uzeti pored svega navedenoga.