Ma svidjalo nam se ili ne to je tako,Zekic je vec uniran od svega ovoga kao i sto je Rozman bio i to javno isto rekao,rastjerace sve sto im je i cilj,takmicis se i boris za nesto a zabranjeno ti je
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kada Renan ode volio bih vidjeti ovog momka kod nas.
https://www.transfermarkt.com/reginaldo ... ler/901037
Opis: Prednosti su mu kontrola lopte i to sto kao napadac igra sidrasa.
Opis: Prednosti su mu kontrola lopte i to sto kao napadac igra sidrasa.
Koga zanima statistika itd.Reginaldo Ramires de Oliveira Albertino is a Forward who has appeared in 24 matches this season in Virsliga, playing a total of 1905 minutes. Reginaldo Ramires de Oliveira Albertino scores an average of 0.9 goals for every 90 minutes that the player is on the pitch. This attacking performance currently places him at 4th out of 237 for Virsliga Players who've played at least 3 matches.
This player scored a total of 19 goals so far in the season in the league, which places him at 1st in the Riga squad's Top Scorers list.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sve je to super samo da nije iz Brazila.H8Z7 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:21Kada Renan ode volio bih vidjeti ovog momka kod nas.
Opis: Prednosti su mu kontrola lopte i to sto kao napadac igra sidrasa.Koga zanima statistika itd.Reginaldo Ramires de Oliveira Albertino is a Forward who has appeared in 24 matches this season in Virsliga, playing a total of 1905 minutes. Reginaldo Ramires de Oliveira Albertino scores an average of 0.9 goals for every 90 minutes that the player is on the pitch. This attacking performance currently places him at 4th out of 237 for Virsliga Players who've played at least 3 matches.
This player scored a total of 19 goals so far in the season in the league, which places him at 1st in the Riga squad's Top Scorers list.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Zato Renan macka nasa zabi u Sirokom 1 na 1 za 1-3 i pobjedismo.Zato prosle sezone u Banja Luci zabi 1 na 1 za 0-2 i pobjedismo.Ne znam sta pratis drug ali taj Nardin ako ovako nastavi bit ce prvi strijelac lige sa 20+ golova kao sto je bio u Sloveniji.Ponizavati Nardina koji je trenutno najbolji napadac lige a dizati Renana koji 10 mjeseci vec ne moze da se sastavi sa loptom nema bas smisla.Ja njega opet volim jer je nas igrac ali treba biti objektivan.Los je i tacka.Ako ga aBd procepi bit ce dobro ali proslu polusezonu i ovu kako je poceo,katastrofa i ne mislim ds ce ga vise procepiti jer lik uopste ne ulazi u sanse nit trci.Mislim da smo izvukli maksimum iz njega a to je bilo proljece 2023 i pocetak sezone 23/24 tamo negdje do oktobra i novembra.Cim su se poceli spominjati Gentovi i sl on je stao isto kao da mu se ne igra vise ova liga.Ako je tako ne treba ga sprijecavati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Borcu sude Njegomirovic, Gigovic, Jelic, Music, Kazlagic, Halkic. Zrinjskom sudi Bandic, Gedzic, Martinovic. Otprilike krug se vrti oko tih lopova.
Nama nisu sudije krive za prosuta cetiri boda protiv Zelje i Posusja. U Sirokom nas je direktno zaklao Petrovic ali imali smo rezultat i prilike tako da ima i 10% nase krivice. Fazon je sto po mom licnom ukusu mi imamo najbolju ekipu i trenera u ligi. Druga stvat je sto oni to ne mogu psihicki iznijeti bas u svakoj utakmici. BL su odradili bez greske ali u Sirokom smo vec poklekli. Ja sam poslije Sirokog razmisljao da prestanem ovo sve pratiti ali mi zao sina koji je bas zagrizao a suvise je mali da mu objasnjavam kako nam sudbinu kroje Vico, Beus, Colpa, Duric i kompanija!
Nama nisu sudije krive za prosuta cetiri boda protiv Zelje i Posusja. U Sirokom nas je direktno zaklao Petrovic ali imali smo rezultat i prilike tako da ima i 10% nase krivice. Fazon je sto po mom licnom ukusu mi imamo najbolju ekipu i trenera u ligi. Druga stvat je sto oni to ne mogu psihicki iznijeti bas u svakoj utakmici. BL su odradili bez greske ali u Sirokom smo vec poklekli. Ja sam poslije Sirokog razmisljao da prestanem ovo sve pratiti ali mi zao sina koji je bas zagrizao a suvise je mali da mu objasnjavam kako nam sudbinu kroje Vico, Beus, Colpa, Duric i kompanija!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MokraKifla
- Kontakt:
I protiv posusja smo zakinuti za penal bili nad pavicicemu 96. minesprit24 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:09Borcu sude Njegomirovic, Gigovic, Jelic, Music, Kazlagic, Halkic. Zrinjskom sudi Bandic, Gedzic, Martinovic. Otprilike krug se vrti oko tih lopova.
Želju si trebao dobiti po svemu, protiv Posušja si pokraden.esprit24 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:09Borcu sude Njegomirovic, Gigovic, Jelic, Music, Kazlagic, Halkic. Zrinjskom sudi Bandic, Gedzic, Martinovic. Otprilike krug se vrti oko tih lopova.
🇵🇸
A sto ti dobro fudbal brate pratis, 2 penala nam nije svirao cista protiv Posusja i nije ti kriv nikoesprit24 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:09Borcu sude Njegomirovic, Gigovic, Jelic, Music, Kazlagic, Halkic. Zrinjskom sudi Bandic, Gedzic, Martinovic. Otprilike krug se vrti oko tih lopova.

Izvini al Renan je zabio, to što su mu čist gol poništili je drugi par cipela. Da može svaku šansu zabit igro bi za Arsenal.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:48Zato Renan macka nasa zabi u Sirokom 1 na 1 za 1-3 i pobjedismo.Zato prosle sezone u Banja Luci zabi 1 na 1 za 0-2 i pobjedismo.Ne znam sta pratis drug ali taj Nardin ako ovako nastavi bit ce prvi strijelac lige sa 20+ golova kao sto je bio u Sloveniji.Ponizavati Nardina koji je trenutno najbolji napadac lige a dizati Renana koji 10 mjeseci vec ne moze da se sastavi sa loptom nema bas smisla.Ja njega opet volim jer je nas igrac ali treba biti objektivan.Los je i tacka.Ako ga aBd procepi bit ce dobro ali proslu polusezonu i ovu kako je poceo,katastrofa i ne mislim ds ce ga vise procepiti jer lik uopste ne ulazi u sanse nit trci.Mislim da smo izvukli maksimum iz njega a to je bilo proljece 2023 i pocetak sezone 23/24 tamo negdje do oktobra i novembra.Cim su se poceli spominjati Gentovi i sl on je stao isto kao da mu se ne igra vise ova liga.Ako je tako ne treba ga sprijecavati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svrha pisanja je nacin primanja golova. Ako nisi u sistemu onda ne mozes ocekivati da ti sviraju penale u devedesetim minutama. Znaci prvo poluvrijeme protiv zelje, pozicioniranje odbrane protiv posusja kod drugog gola, renanova sansa za 1:3 i primljen gol za 3:3.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dok je Vico na celu saveza svaki put kad kiksas 2-3 tekme kuci neces biti prvak!!!
Kuci mozes kiksati najvise 1 tekmu i to je to.
Kuci mozes kiksati najvise 1 tekmu i to je to.
-
- Kontakt:
Naravno pokradeni smo to je jasnomnon46 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:18Izvini al Renan je zabio, to što su mu čist gol poništili je drugi par cipela. Da može svaku šansu zabit igro bi za Arsenal.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:48Zato Renan macka nasa zabi u Sirokom 1 na 1 za 1-3 i pobjedismo.Zato prosle sezone u Banja Luci zabi 1 na 1 za 0-2 i pobjedismo.Ne znam sta pratis drug ali taj Nardin ako ovako nastavi bit ce prvi strijelac lige sa 20+ golova kao sto je bio u Sloveniji.Ponizavati Nardina koji je trenutno najbolji napadac lige a dizati Renana koji 10 mjeseci vec ne moze da se sastavi sa loptom nema bas smisla.Ja njega opet volim jer je nas igrac ali treba biti objektivan.Los je i tacka.Ako ga aBd procepi bit ce dobro ali proslu polusezonu i ovu kako je poceo,katastrofa i ne mislim ds ce ga vise procepiti jer lik uopste ne ulazi u sanse nit trci.Mislim da smo izvukli maksimum iz njega a to je bilo proljece 2023 i pocetak sezone 23/24 tamo negdje do oktobra i novembra.Cim su se poceli spominjati Gentovi i sl on je stao isto kao da mu se ne igra vise ova liga.Ako je tako ne treba ga sprijecavati.
Medjutim kroz par minuta imao sansu da zabije da skine gace i popisa se po sudiji i var monitoru.Sansa koju napadaci zmireci rutinski pospremaju.Nek se iskupi sutra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakve su ovo rokade sa sudijama, ko će sutra biti povaljen, šta su to u savezu smislili ?
-
- Kontakt:
Dokle je to doslo prvi put od nastanka lige,timovi tipa Posusije,Igman i ostali protiv Borca dodju da se istrce jer znaju da nemaju sta trazit,gube zivce dzaba,imas par timova sto pruzi otpor ostalo se igra kao revijalna tekma
-
- Kontakt:
Mozes mozda jednu izgubiti tekmu za cijelu sezonu i to je to. Kakvi retardirani nasi klubovi,debil do debila,umjesto da zajedno sjednu pa pustaj kako kome treba,kad protiv njih ide svaku tekmu crveni barem mu nogu amputiraj da znas zasto si ga dobio
-
- Kontakt:
Ja sam ga otpisao kad je rekao •nama niko nije kriv“ a u slijedecoj recenici „ima i 10% nase krivice“guadalupe je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:15A sto ti dobro fudbal brate pratis, 2 penala nam nije svirao cista protiv Posusja i nije ti kriv nikoesprit24 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:09Borcu sude Njegomirovic, Gigovic, Jelic, Music, Kazlagic, Halkic. Zrinjskom sudi Bandic, Gedzic, Martinovic. Otprilike krug se vrti oko tih lopova.
Nama nisu sudije krive za prosuta cetiri boda protiv Zelje i Posusja. U Sirokom nas je direktno zaklao Petrovic ali imali smo rezultat i prilike tako da ima i 10% nase krivice. Fazon je sto po mom licnom ukusu mi imamo najbolju ekipu i trenera u ligi. Druga stvat je sto oni to ne mogu psihicki iznijeti bas u svakoj utakmici. BL su odradili bez greske ali u Sirokom smo vec poklekli. Ja sam poslije Sirokog razmisljao da prestanem ovo sve pratiti ali mi zao sina koji je bas zagrizao a suvise je mali da mu objasnjavam kako nam sudbinu kroje Vico, Beus, Colpa, Duric i kompanija!Protiv Sirokog si imao 2 1 i cist gol za 3 1 i gotovu utakmicu, kakva je tu nasa krivica, to su nam direktno oduzeta 4 boda jer eto valjda bi jedan penal i pogodili protiv Posusja.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Upravo tako. Ne znam sta ga se uzelo na zub umjesto da podrzimo pa da dodje sebi, oni bi ga najradije prodali. Kakvi navijaci svega mimnon46 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:18Izvini al Renan je zabio, to što su mu čist gol poništili je drugi par cipela. Da može svaku šansu zabit igro bi za Arsenal.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:48Zato Renan macka nasa zabi u Sirokom 1 na 1 za 1-3 i pobjedismo.Zato prosle sezone u Banja Luci zabi 1 na 1 za 0-2 i pobjedismo.Ne znam sta pratis drug ali taj Nardin ako ovako nastavi bit ce prvi strijelac lige sa 20+ golova kao sto je bio u Sloveniji.Ponizavati Nardina koji je trenutno najbolji napadac lige a dizati Renana koji 10 mjeseci vec ne moze da se sastavi sa loptom nema bas smisla.Ja njega opet volim jer je nas igrac ali treba biti objektivan.Los je i tacka.Ako ga aBd procepi bit ce dobro ali proslu polusezonu i ovu kako je poceo,katastrofa i ne mislim ds ce ga vise procepiti jer lik uopste ne ulazi u sanse nit trci.Mislim da smo izvukli maksimum iz njega a to je bilo proljece 2023 i pocetak sezone 23/24 tamo negdje do oktobra i novembra.Cim su se poceli spominjati Gentovi i sl on je stao isto kao da mu se ne igra vise ova liga.Ako je tako ne treba ga sprijecavati.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Me ne bi ga mi prodavali ali, izgleda da se njemu ide.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 okt 2024, 18:00Upravo tako. Ne znam sta ga se uzelo na zub umjesto da podrzimo pa da dodje sebi, oni bi ga najradije prodali. Kakvi navijaci svega mimnon46 je napisao/la: ↑18 okt 2024, 16:18Izvini al Renan je zabio, to što su mu čist gol poništili je drugi par cipela. Da može svaku šansu zabit igro bi za Arsenal.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2024, 15:48
Zato Renan macka nasa zabi u Sirokom 1 na 1 za 1-3 i pobjedismo.Zato prosle sezone u Banja Luci zabi 1 na 1 za 0-2 i pobjedismo.Ne znam sta pratis drug ali taj Nardin ako ovako nastavi bit ce prvi strijelac lige sa 20+ golova kao sto je bio u Sloveniji.Ponizavati Nardina koji je trenutno najbolji napadac lige a dizati Renana koji 10 mjeseci vec ne moze da se sastavi sa loptom nema bas smisla.Ja njega opet volim jer je nas igrac ali treba biti objektivan.Los je i tacka.Ako ga aBd procepi bit ce dobro ali proslu polusezonu i ovu kako je poceo,katastrofa i ne mislim ds ce ga vise procepiti jer lik uopste ne ulazi u sanse nit trci.Mislim da smo izvukli maksimum iz njega a to je bilo proljece 2023 i pocetak sezone 23/24 tamo negdje do oktobra i novembra.Cim su se poceli spominjati Gentovi i sl on je stao isto kao da mu se ne igra vise ova liga.Ako je tako ne treba ga sprijecavati.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Renan Olivera u periodu od 11.2.2024. (nastavak proljetnog dijela sezone i utakimice protiv FK Sloboda Tuzla) do 30.9.2024. (utakmica protiv NK Široki Brijeg) upisao je 25 utakmica te dodao 6 golova. Asistenciju nije upisao od 30.9.2023. tada je Sarajevo igrali protiv FK Zvijezda 09, na toj utakmici Renan Olivera je upisao gol i asistenciju.
Ovo kriza nije, ovo je nešto drugo.
Ovo kriza nije, ovo je nešto drugo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne možeš ga prodati do januara i da hoćeš, ja ga nebi prodavao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, johntravolta123, Napapijri, ubipara i 51 gost.