FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moje misljenje da odavno u Sarajevu nije vladala ovakva atmosfera oko kluba. Tribine odlicne svaku tekmu, znaci ljudi su zadovoljni. Klub na pravom putu, donira, radi odlican marketing i za nase uslove perfektan. Mozda poslijeratna prva jaka ekipa koja zasluzuje grupnu fazu i to da napravi solidan rezultat. Ovaj put kojim je Mirvic krenuo a ideja zacepa 2010 godine, vodi nas do cilja, da cemo biti novi DZG. U nikad tezim vremenima poslije rata za drzavu, pored ovolikih dusmana koji mrze nas grad mi plivamo i to jako dobro. Hvala gospodinu Tanu i gospodinu Mivicu, Kusturici, Selimovicu koji su krenuli u ovo vec davno. Nadam se da ce ovo dugo potrajati, jer danas je lijepo biti navijac Sarajeva....
- siroliver69
- Kontakt:
Ne seryte za ledesmu...normalniji je od polovine ovdje.
Hajde sad pet komada dati ovima sto nas lafo vole dok im ne zatreba šta.
Naravno da jesam, rijetko kad grijesim
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo realno oba crvena su smijesna. Ovo je da i nas i Velez oslabe sto vise za naredne utakmice.
Hz dva puta sjeku utakmicu
Crveni za velez 100%
Crveni za nas nigdje veze nabio ga loptom
Crveni za velez 100%
Crveni za nas nigdje veze nabio ga loptom
-
- Kontakt:
Imamo dva golmana, ko da nemamo ni jednog. 

HZ najdebilnija navijačka grupa.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvalaa , ti si brat moj ljubim te u qrac tvojsiroliver69 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Ne seryte za ledesmu...normalniji je od polovine ovdje.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Katastrofa. Dade nam na pravdi Boga crveni, a onda i njima navukao crveni da bude 10 na 10. Sou cazinskog ljepotana kako god.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ledesma je jedini uz mene tjerao chetalja marinovica dok nam je prodavao vec osvojenu titulu, dok su mu ovdje svi vjerovali mi smo dobijali po 30 dana banove 
Rezultat dobar, igra loša. Kryremeha neće biti sigurno 3 utakmice crveni ni pod razno.
-
- Kontakt:
Tako je brate,bitno je da volis iskreno klub a ne kako vijetar duva. Inace ovi crveni su smijesni,jedva je docekao bilo sta da nam iskljuci igraca,ovo nema smisla igrat neka prica ko sta hoce,tu sno da popunimo mjesto u ligi dok Borac i Zrinjski dogocore koji ce biti na tabeli. Sta kazu ovi forumski Klopovi cist crveni Francisa hahahledesma je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:42Hvalaa , ti si brat moj ljubim te u qrac tvojsiroliver69 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Ne seryte za ledesmu...normalniji je od polovine ovdje.
Hajde sad pet komada dati ovima sto nas lafo vole dok im ne zatreba šta.ne znaju debili sta je Ledesma krvi propiso zbog Sarajeva
al ja im Halalim sve su to moja braca, a razlicita misljenja
![]()
Okliznes se i protivnicki igrac dobije crveni ?
plus imas bosnje koje tvrde da je zasluzen crveni
fuj kakva smo nesorta !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma brate ja sam bolesnik Sarajeva, to samo znaju ovi sto sa mnom prozivljavaju, ljudi stres dozivljavaju kad igra Sarajevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:47Tako je brate,bitno je da volis iskreno klub a ne kako vijetar duva. Inace ovi crveni su smijesni,jedva je docekao bilo sta da nam iskljuci igraca,ovo nema smisla igrat neka prica ko sta hoce,tu sno da popunimo mjesto u ligi dok Borac i Zrinjski dogocore koji ce biti na tabeli. Sta kazu ovi forumski Klopovi cist crveni Francisa hahahledesma je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:42Hvalaa , ti si brat moj ljubim te u qrac tvojsiroliver69 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:26Ne seryte za ledesmu...normalniji je od polovine ovdje.
Hajde sad pet komada dati ovima sto nas lafo vole dok im ne zatreba šta.ne znaju debili sta je Ledesma krvi propiso zbog Sarajeva
al ja im Halalim sve su to moja braca, a razlicita misljenja
![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
mirza je tolika neznalica kad sudi...nije to normalno. hebo ga irfo koji ga gura. najradije bih ga pljuno kad ga prvi put vidim ali prodje me huja do tada...
kaze frajer otvoreno da borac ima najbolji tim, pa zrinjski, velez i FKS kao cetvrti.
kako ne slomi sta da ne sudi...
kaze frajer otvoreno da borac ima najbolji tim, pa zrinjski, velez i FKS kao cetvrti.
kako ne slomi sta da ne sudi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Dok su mu svi ovdje vjerovali kao da nije bio neporazen u ligi citavu godinuErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:45Ledesma je jedini uz mene tjerao chetalja marinovica dok nam je prodavao vec osvojenu titulu, dok su mu ovdje svi vjerovali mi smo dobijali po 30 dana banove![]()