Da te Bog sacuva,zamisli kakvo mu je oko za mlade igrace
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:54Da te Bog sacuva,zamisli kakvo mu je oko za mlade igrace

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:45Ledesma je jedini uz mene tjerao chetalja marinovica dok nam je prodavao vec osvojenu titulu, dok su mu ovdje svi vjerovali mi smo dobijali po 30 dana banove![]()
Procitali ga ko bukvar i sve im nacrtali, braca su povodljiva, braci trebaju mudraci poput nas sto znaju 10 koraka unaprijed

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nek nam dijaspora dhl-om posalje kakvog krajisnika patriotu talenta umjesto turkesa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hajd duga je sezona, mislim da mu je to bio jedini kontakt, a gol je dao zahvaljujuci maðionicaru na terenu kakav je Guliashvili
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kakva je ovo izmjena, bek umjesto veznog. I onako su nas uzeli u sredini.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ko sto ledesma rece braca su povodljiva i lahko ih je poremetiti ali sve je to bordo dijagnozastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:52Dok su mu svi ovdje vjerovali kao da nije bio neporazen u ligi citavu godinuErosViverosViv je napisao/la: ↑19 okt 2024, 21:45Ledesma je jedini uz mene tjerao chetalja marinovica dok nam je prodavao vec osvojenu titulu, dok su mu ovdje svi vjerovali mi smo dobijali po 30 dana banove![]()
,a sto se banova tice malo vam je bilo

Braco ja sta mi posjedujemo u svojim redovima 

Ja bih da se repliciram...
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo ovakvu realizaciju imali ranije...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nek nam neko ovdje izvadi postove forumsk8h magova kad su govorili da treba sve otjerat ako ne dodje Ovcina,Hiros,Durakovic i slican odpad,ne ponovilo se nikad vise,Bog nas sami pogledao pa samo ovaj panj Durakovic dodje.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ekipa za velike stvari, idemo dalje volim te Sarajevo <3
Sarajevo igra najljepsi fudbal u Bosni i Hercegovini i jedan od ljepsih u regionu
- Maroon1946
- Kontakt:
10/10
-
- Kontakt:
Ovaj Pavicic je igracina,mada to je i u HNL dokazao. Jel neko gledao glupljeg igraca od Durakovica,tesko da se mogu sjetiti da je neko gluplji nas dres nosio.
Čim je nestalo sebičnosti u timu protivnik se trpa!
Da je u dinamu, czv,rijeci vrijedio bi 10 mil, a prodali bi ga za 15, zivote pokvareni dzojstiku
Trenutno korisnika/ca: broj6, crnehorde, fks74, Google Adsense [Bot], N3R3D, nedimmmm1337, roccosiffredi i 76 gostiju.