Moje postovanje.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moje postovanje.
one je vaspitan da poubija sve i vrati se sam!
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 21 okt 2024, 05:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Kemala Jamala
Pola ljudi, pola zivotinje.

Pola ljudi, pola zivotinje.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada
JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada
cekamo okrsaj njihovog i naseg mr.bifteka u njemačkoj oko cijene puteraJabroni je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:21JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
kod nas je bilo gdje se ljubi istok i zapad a kod njih sta ce biti vidjet cemoTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:57cekamo okrsaj njihovog i naseg mr.bifteka u njemačkoj oko cijene puteraJabroni je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:21JEL IMAJU DZAMIJU KATEDRALU I SINAGOGU U 100 METARADurmitorskiJablan je napisao/la: ↑21 okt 2024, 09:00Moldavija nam ote uloge drzave razgranicenja istoka i zapada![]()
![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?
bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?
pa ljudi su hakana sukura izbrisali kao da nikada nije postojao
SDA popusio izbore u Zepcu za 16 glasova. Dobio HDZ.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma mislio sam na svečani defile, yebo ga ti.TefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
pa ljudi su hakana sukura izbrisali kao da nikada nije postojao![]()
![]()
Znam ja vrlo dobro i zašto hafiz Bugari više nije u Sarajevu i zašto je hafiz Musić skinut sa svih pozicija u Medžlisu. Pa reko da vidim hoće li brkicini štovaoci napraviti kakav dernek povodom smrti mrskog mu neprijatelja.
Hakan vozi Uber po Los AngelesuTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znamalemsa je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:48Hakan vozi Uber po Los AngelesuTefalTava je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:15bi da smiju pisnuti o njemu cak i u Sarajevu kad upitaš turke ovdje o njemu koje je njihovo mišljenje bjeze od straha kao djavo od krsta kojeg im je Erdogan utjeraoMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 11:33Evo krepao Gulen. Hoće li biti kakav defile povodom njegove smrti?![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jah, dobro si. I on je, što bi rekli brkicini "gulenovac".19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:30Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znam
Btw, mislim da je promijenio prezime i sad je Enes Freedom.
Vjerovatno da jeste, Enes je drzavljanin Usa a i rodjen je u Svicarskoj, tako da njemu nije bio neki problem da se.re sta hoce (licno, sad po pitanju familije ne znam). Dok Hakan jebga njega su skroz izbrisali19vendetta87 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 14:30Jel Enes Kanter jos u USA? Ne igra vise kosarku koliko znam
- numanumaye22
- Kontakt:
Super za obici je Turska, medjutim zivot tamo je katastrofa. Kad sam bio u Istanbulu pricao sam s lokalcima, znaju cak krast toalet papir iz Burger Kinga kolika im je inflacija, dosta toga ne mogu priustit.
Super je ekstra, sve napravljeno za turiste, kad maknes iz centra, gora situacija neko u Varesu kod nas. Ne znam kako lokalci uospte priuste veceru recimo u restoranu, cijene su kao u Minhenu, nije bas jeftino kao prije. Odes kod Balat ulice, sve prljavo i katastrofa, kod onih stepenica, maknes malo lijevo smece, isto treci svijet.
Mislim iskreno da je zivot za lokalca prosjecnog tamo katastrofa, plate su im uzasne, za zivot u takvoj metropoli, to je jadno.
Bolnica Okmeydani u Istanbulu, bio sam tamo igrom slucaja, trebao nesto podignut, drzavna bolnica inace, katastrofa u cekaonici, u 12 navecer ko da je 12 popodne, ljudi spavaju po hodnicima, pacijenti, steke od vrata su bukvalno zavezane konopcem, nisam vjerovao kad sam vidio. Ima cak rupa u zidu, podsjetilo me na one sovjetske bolnice iz filmova iz Cernobila, bukvalno te strah uhvati, kod nas je hotel za ono. JAKO su siromasni, ali prelijep grad, obavezno posjetiti.
Super je ekstra, sve napravljeno za turiste, kad maknes iz centra, gora situacija neko u Varesu kod nas. Ne znam kako lokalci uospte priuste veceru recimo u restoranu, cijene su kao u Minhenu, nije bas jeftino kao prije. Odes kod Balat ulice, sve prljavo i katastrofa, kod onih stepenica, maknes malo lijevo smece, isto treci svijet.
Mislim iskreno da je zivot za lokalca prosjecnog tamo katastrofa, plate su im uzasne, za zivot u takvoj metropoli, to je jadno.
Bolnica Okmeydani u Istanbulu, bio sam tamo igrom slucaja, trebao nesto podignut, drzavna bolnica inace, katastrofa u cekaonici, u 12 navecer ko da je 12 popodne, ljudi spavaju po hodnicima, pacijenti, steke od vrata su bukvalno zavezane konopcem, nisam vjerovao kad sam vidio. Ima cak rupa u zidu, podsjetilo me na one sovjetske bolnice iz filmova iz Cernobila, bukvalno te strah uhvati, kod nas je hotel za ono. JAKO su siromasni, ali prelijep grad, obavezno posjetiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako gotivim Future-a
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 48 gostiju.