FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo se dobrim procentima ograditi,tesko je odbiti klub iz Serie A ne zbog nasih finansija nego ces imat vjerovatno igraca koji nece zeliti da igra.
Ja koliko sam upratio, mi igramo u nedjelju? Trebalo biti u subotu ali izgleda pomjereno za nedjelju u 13h?Nirton je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:11Solidan je ako ne bude kiše, a prema vremenskim prognozama ne bi trebalo da pada nikako do nedelje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:38ako je istina
najbolja opcija prodati u januaru i izganjati posudbu do kraja sezone
koliko god Gulisa bio dobar misljenja sam da je prevelik zalogaj Bologna al sretno momku gdje god ode
sta kaze Zekic sljedece kolo protiv legende Sarajeva![]()
Nirto kakav je teren dole
znaju lopte al ne bi trebale 3 bobe doci u pitanje![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- TurkishAirlines
Kakvo izvrtanje rijeciNapoli je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:55Mijenjaš teze.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:47Pa nisam, niti zelim da razmisljam da od titule nema nista.Napoli je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:19
Jesi li ti svjestan da ne možeš uzeti titulu ove godine da igraš kao Dinamo?
Jel znaš kako je igrati pod pritiskom kada znaš da ne smiješ ući u bilo kakav duel, kad moraš napraviti ofsajd 1m da bi bio priznat, da trpiš onakve prekršaje koji ti mogu završiti karijeru a moraš da šutiš... Koliki god da si profesionalac i kvalitet odsjeku se noge.
I ti bi da rješavaš utakmice i se.eš tu danima jer neko zaboga ne zabije zicer.
Momci fantastične rezultate prave pod kakvim uslovima igraju.
Najlakše je s.ati iz svoje fotelje
Razmisljanjem da mi sigurno necemo titulu uzeti je luzerski, bez obzira sta se sve sudi. Ako tako razmisljas, onda shvatam da je vama izgovor bitniji od rjesenja problema. Navikli ste da vam je cetvrto mjesto potaman.
Nastavi da se.eš po igračima i stručnom štabu, mi ostali smo luzeri.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Tako je. Da se razumijemo ne bi trebalo biti kiše ni u nedjelju.Pendulum je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:22Ja koliko sam upratio, mi igramo u nedjelju? Trebalo biti u subotu ali izgleda pomjereno za nedjelju u 13h?Nirton je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:11Solidan je ako ne bude kiše, a prema vremenskim prognozama ne bi trebalo da pada nikako do nedelje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑21 okt 2024, 17:38ako je istina
najbolja opcija prodati u januaru i izganjati posudbu do kraja sezone
koliko god Gulisa bio dobar misljenja sam da je prevelik zalogaj Bologna al sretno momku gdje god ode
sta kaze Zekic sljedece kolo protiv legende Sarajeva![]()
Nirto kakav je teren dole
znaju lopte al ne bi trebale 3 bobe doci u pitanje![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ustaska fufica je zasticenija od Borca,ocito je na njih reda
Oni su zaštićeni već dugi niz godina. Lud je ko to nije vidio do ove sezone.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 18:29Ustaska fufica je zasticenija od Borca,ocito je na njih reda
Problem nije ne osvojiti titulu. Daj da uticemo na sta mozemo. Savez i sudjenje ce nas sputavati, ali ne trebamo sami sebi to da radimo.
Problem je sto smo prethodnih sezona po pravilu igrali dobro preko ljeta i onda kako idemo prema zimi igra bude sve gora i gora. Rezultat toga je uvijek bio da u decembru zaostajemo za prvim mjesto dvocifren broj bodova. Na kraju i za Evropu strepis do zadnjih par kola.
Stoga, daj da mi igramo dopadljiv fudbal i osvajamo sto vise bodova, pa sta bude bude. Ako predstava na terenu bude kao u dosadasnjem dijelu prvenstva niko nece nista reci ni igracima, ni treneru.
Problem je sto smo prethodnih sezona po pravilu igrali dobro preko ljeta i onda kako idemo prema zimi igra bude sve gora i gora. Rezultat toga je uvijek bio da u decembru zaostajemo za prvim mjesto dvocifren broj bodova. Na kraju i za Evropu strepis do zadnjih par kola.
Stoga, daj da mi igramo dopadljiv fudbal i osvajamo sto vise bodova, pa sta bude bude. Ako predstava na terenu bude kao u dosadasnjem dijelu prvenstva niko nece nista reci ni igracima, ni treneru.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 21 okt 2024, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Šta kažu stručnjaci? Prvaci da budemo protiv ove dvije kriminalne organizacije? E moji glupani...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sace pilav i Valjic da kazu kako je ovo opravdano, isto sto je rekao cetnik da je ponisten go protiv sb ispravna odluka.. to je namjerno uradjeno ako bi kaljanac rekao ono sto je rekao da ko god kaze sa je odluka ispravna da je lud da bi mogli u slucaju tuzbe se branit u vidu suduska odluka procjena jednog ovako jednog onako..
Peljto je kaznjen sa 6 utakmica za 70% posto manje greske dok tip sto he sudio u bl protiv nas 0 sad protiv sb 2 tekme
Posusje zeljo igman prevelik poguranac za zrnjski u 9 utakmica..
Sad zamislite da je igman zeljo posusje pokradeni na nacin kako su pokradeni od zrinjskog, bilo bi gori su od birca zrinjskig treba gorat ustase i cetnijke samo pitarima nedat kad ovo rade itd..
Kao sto je zeljo izasao u javnost i rekao da nece da brane tudje interese…znaci boli ih **** udarice na drzavu ako treba samo da se sto vise naudi FK SARAJEVU..
Zeljo ce zaklat kurban vola od 2k kg kad Mirvic digne sidro nedo bog
Peljto je kaznjen sa 6 utakmica za 70% posto manje greske dok tip sto he sudio u bl protiv nas 0 sad protiv sb 2 tekme
Posusje zeljo igman prevelik poguranac za zrnjski u 9 utakmica..
Sad zamislite da je igman zeljo posusje pokradeni na nacin kako su pokradeni od zrinjskog, bilo bi gori su od birca zrinjskig treba gorat ustase i cetnijke samo pitarima nedat kad ovo rade itd..
Kao sto je zeljo izasao u javnost i rekao da nece da brane tudje interese…znaci boli ih **** udarice na drzavu ako treba samo da se sto vise naudi FK SARAJEVU..
Zeljo ce zaklat kurban vola od 2k kg kad Mirvic digne sidro nedo bog
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 21 okt 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje da je Ramić dobio crveni, odličan igrač imat ćemo problema sa njim.
-
- Kontakt:
NS BIH ustasko -cetnicko gnjezdo.
Dok vi racunate procente mostarsko-banjalucki dvojac se igra u ovoj ligi. Vjerovatno su Vico i Beus dogovorili da otimaju redom a da izmedju sebe odigraju posteno, a sve to aminuje bosnjacka ekipa sa duricem, husicem, colpom, dzemidzicem i ostalim teletabisima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve rečeno u dvije rečenice.esprit24 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:13Dok vi racunate procente mostarsko-banjalucki dvojac se igra u ovoj ligi. Vjerovatno su Vico i Beus dogovorili da otimaju redom a da izmedju sebe odigraju posteno, a sve to aminuje bosnjacka ekipa sa duricem, husicem, colpom, dzemidzicem i ostalim teletabisima.

I neko onda ovdje priča o tome kako je igra loša 
Ovi je za anale, za rubriku vjerovali ili ne da mi poraza nemamo
Ovi je za anale, za rubriku vjerovali ili ne da mi poraza nemamo
Pa zamisli šta će se pisati kad izgubimo prvu tekmu.

-
- Kontakt:
HDZ,Covic,Beus stite svoje zivotom protiv Vice,otimaju,kradu i svaka im cast,u igri su milioni od kvalifikacija za LP,Colpa najmilije ti hebem za ovo danasnje saopstenje,umro ti nocas amin
-
- Kontakt:
Mene ovdje budalom napravise jer sam pisao samo o lakrdijama,odavno nemam snage da pisem o majstorijama Gulija,taktici,vrijedjanje inteligencije mi je gledanje nasih tekmi jos mi dodju ovdje i objasnjavaju kako kad si jak niko ti nista nemoze,sta treba da imamo omjer 100 posto da bi prvi bili
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nema šta, sve si u pravu bio od slova do slova. Znao si mi čak nekad ići na živce zbog tih "žalopojki" i evo ja prvi javno tražim halalamosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 19:35Mene ovdje budalom napravise jer sam pisao samo o lakrdijama,odavno nemam snage da pisem o majstorijama Gulija,taktici,vrijedjanje inteligencije mi je gledanje nasih tekmi jos mi dodju ovdje i objasnjavaju kako kad si jak niko ti nista nemoze,sta treba da imamo omjer 100 posto da bi prvi bili

Trenutno korisnika/ca: adoado, Antikloc, belosevic23, Bordo10, Burberry46, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasDolacMalta, N3R3D, napoleon72, propoklopac, rimljanin90, roccosiffredi, Serha, zagorski i 85 gostiju.