Premijer liga BiH - aktuelno

PeppermintSA
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la PeppermintSA » 21 okt 2024, 22:16

meljine junoše ne bi da se zamjeraju velikom voždu u nadi da će im priznati onu fantomsku titulu iz 1945. Tifa im stoji na speed dialu, da ga zovnu na proslavu.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 21 okt 2024, 22:17

BungaBum je napisao/la:
21 okt 2024, 22:14
Da vise nista nisu uradili dovoljno je sta je legenda uradila
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/

U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Stvar filozofije! Tradicija! Porodica! I ono ce nekome popovati. Pu ****
1946-1987

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:17

Virtu4l je napisao/la:
21 okt 2024, 22:15
Velizar je napisao/la:
21 okt 2024, 22:09
Smecar polazuje da je agent iz cyber sektora BIA, jer ima poseban folder sa ovim stvarima. I sad bi ja trebao da mrzim Igmana, Slobodu, Velez, Sarajevo...da su mi oni veci dusmani od onih sto skandiraju ratku i sto pjevaju ti si prvak sugave zemlje...a u padze nekoliko miliona strpase na racun te zemlje koja im je omogucila da igraju evropu
Simpatična ti je ta BIA teorija, to mi je nešto novo, to mi ranije nisu pisali.

Moje mišljenje o tim što skandiraju Ratku je veoma poznato na ovom forumu, pitaj navijače Borca, mene mrze više nego vas. Isto je i sa navijačima Zrinjskog, uvijek sam među prvima skretao pažnju na svaki ustašluk Ultrasa. ;)

Isto tako, ta patetika ti neće proći, eto hajmo se sad ujedinit, ovo je udar na Bošnjake i slično. Ne možemo se ujedinjavati samo onda kad se udari po FK Sarajevo, a prije toga si radio sve isto kao i Vico. Čak si otišao i korak dalje, klanjao dženaze, šutio kad su krađe išle u tvoju korist, poklapao po tri kola unaprijed. Kezio se ispred srušenog krova na stadionu Grbavica, itd, itd.

E tad se nećemo miriti.
Jest eto ti si nas ujedinjavao kad smo rusili Usanovica i batine primali,tebe smo 90tih cekali da nas ujedinis i odbranis,mozes samo do granice i to ti je kapak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2024, 22:18

zaostrog je napisao/la:
Ljudski otpad su ljudi poput Virtuala i fakat se nadam da su Željovci dovoljno normalni da ovog maloumnika opere i osude njegovo preseravanje. Da Bog da Željezničar bio 10 godina uzastopno prvak, ali ako su uslovi regularni. Ovo je odvratno.

Kao što rekoh, džaba krečiš. Svi uživaju u vašem koprcanju, a to su vam klubovi jasno dali do znanja.

Nakon prekida meča predsjednik "bordo" kluba Ismir Mirvić pokrenuo je inicijativu za organizovanje udruženja premijerligaša i "spas bh. fudbala", ali je ona propala zbog pošto se na njegov poziv na sastank nije odazvao niko od učesnika Premijer lige BiH.

:wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 21 okt 2024, 22:19

KONTRASVIH je napisao/la:
21 okt 2024, 22:16
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Oni stvarno misle da se ovo trazilo 40 minuta :bow:
Njihova (ne)inteligencija im ne dozvoljava da shvate da postoje opcije search i copy/paste, sta ces, papci kontaju da je ovako fakat neko trazio satima.

Nekad su se ovako oni smijali kao sto se vidi, danas Sehovic, stanje isto, samo se drugi Bosnjaci smiju. Nek pricekaju opet na svoj red posteni nasi Bosnjaci sa Koseva da se smiju.

Osim sto se u vise navrata pokazali na ovoj temi elementarno nepoznavanje pravila fudbala, kao npr. kad ste plakali za penale Posusja, pokazali ste i neznanje u koristenju racunara/mobitela i opcenito foruma. Iznenadjujete iz dana u dan.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 21 okt 2024, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 okt 2024, 22:20

curvanord je napisao/la:
21 okt 2024, 22:10
ErosViverosViv je napisao/la:
21 okt 2024, 22:08
sta drugo uciniti kad ti 30 ljudi unisti vece, a ti od blama i rumenila odvojis 40 minuta da trazis postove raznih forumasa od prije 4 godine.
:oops:
E zamisli svega mi hahaahhahahahaha koja je šifra za ovo stanje zna li neko, koji je ovo F hahahahahahahaha
Opet ti se trese tastatura.
:urnebes:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 okt 2024, 22:20

Virtu4l je napisao/la:
21 okt 2024, 22:18
zaostrog je napisao/la:
Ljudski otpad su ljudi poput Virtuala i fakat se nadam da su Željovci dovoljno normalni da ovog maloumnika opere i osude njegovo preseravanje. Da Bog da Željezničar bio 10 godina uzastopno prvak, ali ako su uslovi regularni. Ovo je odvratno.

Kao što rekoh, džaba krečiš. Svi uživaju u vašem koprcanju, a to su vam klubovi jasno dali do znanja.

Nakon prekida meča predsjednik "bordo" kluba Ismir Mirvić pokrenuo je inicijativu za organizovanje udruženja premijerligaša i "spas bh. fudbala", ali je ona propala zbog pošto se na njegov poziv na sastank nije odazvao niko od učesnika Premijer lige BiH.

:wave:
pa kad biste se vi odazvali za "spas bh fudbala" :urnebes:
Jedini spas vam je bio i bit ce Vicko, kakav bh fudbal da vas interesuje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2024, 22:21

KONTRASVIH je napisao/la:
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.
Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.
Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa

Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaa
Znamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Oni stvarno misle da se ovo trazilo 40 minuta :bow:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Krompirusa
Kontakt:

Post Postao/la Krompirusa » 21 okt 2024, 22:21

Čitam ove komentare i sad tek kontam kakav smo samo mi narod, isti bi vi svi bili kao i ovi svi u savezu prodali bi obraz, vjeru i porodicu za neke pare jer ipak želite samo sebi najbolje. Umjesto da se udružimo svi zajedno da ovo više prestane, pa izjašnjavao se kako god ti hoćeš da nam bude svima dobro, ali ne mi idemo i dalje unazad 100godina jer želimo samo pare i pare, jer eto to je cilj svega, stvorili smo da je to nešto najvrednije, neko je ginuo za ovu državu koju je osjećao dušom i volio bez i jedne marke, da bi nama došli ovakvi ljudi i pravili ludim, izluđivali na ovakav način a mi dalje između sebe pravimo prepreke, to ti je ono želim komsiji samo najgore jer tako ću se osjećati najbolje. Udružimo se svi zajedno, radimo protiv ovoga svega zajedno, jedino tako ćemo uspjeti u suprotnom ćemo svi zajedno propasti

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:22

Bravo za Husa,tako to mangupi rade,nek suspenduju ko ih hebe bolje nego gledat ovo,vazda mangup bio i ostao,sarajevski mangup.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 okt 2024, 22:23

invincible1921 je napisao/la:
Svaka cast Husrefu, da srecom svi pocnu vrsit pritisak a ne samo sutit "et nek ne puca"
Nisam ga nešto ljubitelj. Ali od večeras ima baš moj reapekt. Isto bih napisao i da su ovako postupili i Edis i Amar npr.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 21 okt 2024, 22:24

Virtu4l je napisao/la:
21 okt 2024, 22:15
Velizar je napisao/la:
Smecar polazuje da je agent iz cyber sektora BIA, jer ima poseban folder sa ovim stvarima. I sad bi ja trebao da mrzim Igmana, Slobodu, Velez, Sarajevo...da su mi oni veci dusmani od onih sto skandiraju ratku i sto pjevaju ti si prvak sugave zemlje...a u padze nekoliko miliona strpase na racun te zemlje koja im je omogucila da igraju evropu
Simpatična ti je ta BIA teorija, to mi je nešto novo, to mi ranije nisu pisali.

Moje mišljenje o tim što skandiraju Ratku je veoma poznato na ovom forumu, pitaj navijače Borca, mene mrze više nego vas. Isto je i sa navijačima Zrinjskog, uvijek sam među prvima skretao pažnju na svaki ustašluk Ultrasa. ;)

Isto tako, ta patetika ti neće proći, eto hajmo se sad ujedinit, ovo je udar na Bošnjake i slično. Ne možemo se ujedinjavati samo onda kad se udari po FK Sarajevo, a prije toga si radio sve isto kao i Vico. Čak si otišao i korak dalje, klanjao dženaze, šutio kad su krađe išle u tvoju korist, poklapao po tri kola unaprijed. Kezio se ispred srušenog krova na stadionu Grbavica, itd, itd.

E tad se nećemo miriti.
Ko je klanjao dzenazu, Mirvic, Hamo Granov, Kusturica....100000 navijaca Sarajeva?

Tvoj zadatak je da mutis vodu ovdje. Niko to ne radi tako (dugotrajno) posveceno bez novcane nadoknade. Ili si ludji od zeme Radovana

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:26

MaroonBjelave je napisao/la:
21 okt 2024, 22:23
Svaka cast Husrefu, da srecom svi pocnu vrsit pritisak a ne samo sutit "et nek ne puca"
Nisam ga nešto ljubitelj. Ali od večeras ima baš moj reapekt. Isto bih napisao i da su ovako postupili i Edis i Amar npr.
Isto mislimo,javno imenom da svi vide u cuju,neka mediji cute i puse k Vici i svi ostali,nekad smo batine primali zbog Usanovica ispred saveza,prijave pusili a sad svi kao ikebane

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 okt 2024, 22:26

Krompirusa je napisao/la:
21 okt 2024, 22:21
Čitam ove komentare i sad tek kontam kakav smo samo mi narod, isti bi vi svi bili kao i ovi svi u savezu prodali bi obraz, vjeru i porodicu za neke pare jer ipak želite samo sebi najbolje. Umjesto da se udružimo svi zajedno da ovo više prestane, pa izjašnjavao se kako god ti hoćeš da nam bude svima dobro, ali ne mi idemo i dalje unazad 100godina jer želimo samo pare i pare, jer eto to je cilj svega, stvorili smo da je to nešto najvrednije, neko je ginuo za ovu državu koju je osjećao dušom i volio bez i jedne marke, da bi nama došli ovakvi ljudi i pravili ludim, izluđivali na ovakav način a mi dalje između sebe pravimo prepreke, to ti je ono želim komsiji samo najgore jer tako ću se osjećati najbolje. Udružimo se svi zajedno, radimo protiv ovoga svega zajedno, jedino tako ćemo uspjeti u suprotnom ćemo svi zajedno propasti
ko bolan da se ujedini, s kim?
Sa ovim gurbetima? Citava drzava ti podijeljena i medjusobno se mrzi a ti bi nesto ko ujedinjavao, gledaju kako da te sapletu na svakom koraku jer trazis istinu i regularnost takmicenja.
To isto ko da netanjahu kaze hajmo se ujediniti a ovamo roka granate 24/7.
S gurbetima ni na dzumu!

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 21 okt 2024, 22:28

Apsolutno je bilo logično da se niko ne odazove pozivu Sarajeva proljetos. Baš kada je oštećeno Sarajevo, bez plana i sistema, najnormalija stvar.

Međutim, evo sad nije ni Sarajevu, ni bilo kome direktno. Poenta je u fudbalu u BiH općenito. Mora se naći zajednički način da se ovome stane u kraj. Sarajevo, Željezničar, Velež, Igman, Sloboda, pa onda otići i sjesti i s ljudima iz Gabele, Posušja, Širokog. Apsolutno nije stvar jednog kluba i dok god bilo ko posmatra "e hajde sad da sredimo, ali da ja zasjednem", nema hajra.

Prva stvar je da je normalno ljudima da Husref ovako reaguje i da se treba mnoge koji su dio ovoga nagovoriti da progovore. I Amara, i Husrefa, i Edisa, i Admira, i Mehmeda, i ići dalje sa svima kojima je stalo. Jednog dana će to biti prava strana. Apsolutno ne vidim zapreku da neko uveže 50 sportskih radnika, trenera, igrača, sudija, koji više nisu dio lige, a bili su u recentno vrijeme, da se oglase i da napišu koju stvar iznutra. Nema individualizma, ali ako dovedeš i sudije koji su "osjetili" Vicu, i trenere, i igrače, a siguran sam da ima onih kojim više to ne znači ništa, pokrenut ćeš nešto. Ako imaš javnost i novinare koji reaguju, isto. Ako se dogovore svi da nema pružanja ruke igračima Borca, sudijama, da nema fair playa dok fair play nije s druge strane, ako se ne dozvoli reprezentacijama da koriste kampove, stadione ovih klubova, itekako bi se osjetilo.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 21 okt 2024, 22:29

leo1946 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:17
BungaBum je napisao/la:
21 okt 2024, 22:14
Da vise nista nisu uradili dovoljno je sta je legenda uradila
https://arhiv.stav.ba/afera-planinic-ka ... ca-i-misa/

U septembru 1964. godine Fudbalski savez Jugoslavije (FSJ), nakon detaljne istrage, utvrdio je kako su rukovodstvo i igrači “Željezničara” dobili novac kako bi odigrali dvije namještene utakmice. “Željezničar”, “Hajduk” i “Trešnjevka” izbačeni su iz Prve lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana, a Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
Stvar filozofije! Tradicija! Porodica! I ono ce nekome popovati. Pu ****
Je li vas dvojicu stid tako pljuvati po Ivici Osimu, iz kojeg ste grada vi?
Grupa iznad svakog pojedinca.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 21 okt 2024, 22:30

Samo blokirajte ovog CG cetalja i ne odgovarajte,vjerujte mi olaksacetr sebi zivot a njemu unistiti jer ovo mu je sve.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 21 okt 2024, 22:30

Da li ce za ovo sa Husrefom biti samo sankcije za trenera, suspenzija, ili ce biti i sankcija za klub?

Sto se tice ove situacije, potpuno razumijem frustracije Husrefa, svi ih dozivljavamo evo sezonama unazad, popustila covjeku samokontrola i et.
A ova prica da se mi klubovi udruzimo mozemo samo mastati o tome. Vjerujem da kad bi bilo neko golemo s*anje klubovi se opet ne bi udruzili jer uvijek ima neki klub koji moze sa Vicom neki dogovor napravit, i sto bi se upustio u bilo kakve bojkote. Zalosno ali to je nasa realnost
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 okt 2024, 22:31

:rol: :rol: :rol: :rol:

Kako mudro sute navijaci Borca, Zrinjskog...
A i pametni ljudi, sto bi nesto pokusali braniti kad uvijek ispadnu inferiorni, ali zato imaju svoje zastupnike i glasnogovornike, koji temu ovog kriminala u BH fudbalu prebace na "rivalstvo"...

Ovako nekako se ponasa i Kazlagic, Duric, Sehovic, kao preslikani odraz hijene koja obilazi lesinu...

Peta kolona je uvijek bila najaci adut dusmana, ali ovih par je cak i to prekucalo...

Znaci, nikakve veze vecerasnja tekma sa Sarajevom nema, niti se neko nadao da Igman nesto moze uraditi u Mostaru, ali se ljudski ovdje reagovalo, na nastavak kradje kao sto se desila i sinoc u B. Luci, ali je potrebno unijeti svadju, maknuti ono zasto sve vise raste bunt u javnosti na ovakve malverzacije...

Ne znam, iskreno, mene bi bilo sramota, ali cim sluzis onim koji ti ne misle dobro, tu obraz ne postoji...O karakteru bi bilo izlisno bilo sta pisati...
Nemojte ljudi psovati takve persone, dovoljno im je da se pogledaju u ogledalo... :puke: :puke: :puke:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 okt 2024, 22:31

mosarajvosa83 je napisao/la:
21 okt 2024, 22:26
MaroonBjelave je napisao/la:
21 okt 2024, 22:23
Isto mislimo,javno imenom da svi vide u cuju,neka mediji cute i puse k Vici i svi ostali,nekad smo batine primali zbog Usanovica ispred saveza,prijave pusili a sad svi kao ikebane
Vidi brate, ako čitaš forum, ne znam da li bih s pojedinim smio sutra u rov da vlajke opet krenu, a ne na proteste ispred saveza. I tu mislim i na svoju, kao i komšijsku tribinu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Hajdeee, Semper i 9 gostiju.