+1

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1
Samo bez generalizovanja,nesto se ne sjecam da je neko branio Ibricica osim mene ostali su ga pljuvali.
I ovo je posteno...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:51Samo bez generalizovanja,nesto se ne sjecam da je neko branio Ibricica osim mene ostali su ga pljuvali.
Prodana duša, jeste to stoji. Nadam se da mu je ona ćelava glava zbog hemoterapije, na koju neće pozitivno odreagovati aBd.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:44Ma zna se na sta je mislio.Malo se pogresno izrazio ali kontekst je isti i slazem se s njim koliko god volim grad u kojem sam rodjen iz kojeg nikada ne bi otisao ali tako je.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:39Vidi brate, jesam iz Sarajeva, ali me to mjesto rođenja ne čini ništa više ponosnim od toga da sam rođen bilo gdje drugo. Evo znaju pojedini forumaši iz drugih gradova, da sam uvijek stajao u njihovu odbranu, kad krenu ti "gradsko-papanski" idiotizmi. E sad, zbog čega ti ovo pišem?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:33
Zato sto su u tom gradu najvece piqke daleko i najvise prodani dusa.Zao mi je sto zivim u takvom okruzenju
Bravo za Husrefa
Volio bih da mi potkrijepiš tu tvrdnju generalizacije.
Izvori ovih istraga vele da vise od 20 clanova obitelji Colpa radi u FSKS. Nije niko ucijenjen, nego su to spodobe bez truna obraza koji kosta mizeriju. Smeca koja nisu vrijedna pomena. Ali opet treba se znati i za Colpu, i za Durica, Sarajcica, Jabandzica, Husica, Dzemidzica i svakog kera koji pristaje na ovo.esprit24 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:39Ma vico je najmanji problem. U savezu nista ne mozes jednoglasno, sve je koncenzus. Nema preglasavanja. Cime su ih ucijenili, sta su im dali, to samo Bog dragi zna. Ne boli me kad kolje Mateo Musa ili Frano Jelic, al povraca mi se kad Music, Halkic, Nanic, Kazlagic silje i stite Borac i Zrinjski. Boga ima, al vecina ih toga nije svjesna.
Predvidio si prije mnogo godina da ce se nekad u buducnosti i nasi igraci poceti prodavat' za vise od porcije cevapa ... vizionar ...
Neeeeemooooj !
Ma Husref je vjerovatno mislio na "balijsku, prodanu, mahalsku", sta vec. U nekom sirem kontekstu je Banja Luka "centar" srpstva, Zapadni Mostar centar "hrvatstva" a Sarajevo kao glavni grad centar tog nekog bosnjastva, iako je u stvarnosti naravno to besmislica. Pa vjerovatno zato taj epitet koji sigurno nema veze sa gradom nego sa hinjavoscu da se smijes dok "tvoje" kolju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:39Vidi brate, jesam iz Sarajeva, ali me to mjesto rođenja ne čini ništa više ponosnim od toga da sam rođen bilo gdje drugo. Evo znaju pojedini forumaši iz drugih gradova, da sam uvijek stajao u njihovu odbranu, kad krenu ti "gradsko-papanski" idiotizmi. E sad, zbog čega ti ovo pišem?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:33Zato sto su u tom gradu najvece piqke daleko i najvise prodani dusa.Zao mi je sto zivim u takvom okruzenjuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:07Sve pet, ko da je mene pitao šta će mu psovati. Samo zašto majku "Sarajevsku"?
Bravo za Husrefa
Volio bih da mi potkrijepiš tu tvrdnju generalizacije.
Daj Gizu da izginemo!H8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Nakon danasnje vijesti u vezi potencijalnog odlaska Gulisahvilia malo sam pretrazio neke igrace i ova dva mi djeluju zanimljivo.
https://www.transfermarkt.com/saba-samu ... er/1077437
https://www.transfermarkt.com/gizo-mama ... ler/724965
Sta vi mislite, kako vam se cine?
Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, Amidzaa, Haksss, Hordas1990, huntingseason, Imamkarbarum, nedimmmm1337, NeSamSafetee, TETRAPAK i 74 gosta.