Ja očekujem Bilbiju. Znao je ranije "odraditi posao".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
sivac 100000%
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Ja bih nekako Girogi Arabidzea zaganjao, mačka na terenuPendulum je napisao/la: ↑22 okt 2024, 09:36Daj Gizu da izginemo!H8Z7 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 21:14Nakon danasnje vijesti u vezi potencijalnog odlaska Gulisahvilia malo sam pretrazio neke igrace i ova dva mi djeluju zanimljivo.
https://www.transfermarkt.com/saba-samu ... er/1077437
https://www.transfermarkt.com/gizo-mama ... ler/724965
Sta vi mislite, kako vam se cine?![]()
Jest, ali Hus kaže je... ti Vico mater, a Ibričić seljački reci ovom da kaže ovom da mu ja j mater.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 22:51Samo bez generalizovanja,nesto se ne sjecam da je neko branio Ibricica osim mene ostali su ga pljuvali.
🇵🇸
Koliko je dobio? 6 utakmica? Mislio sam da je to "prošlo".

Onda ide Gigara.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
nece oni nas klati protiv Zrinjskog, nema potrebe jer tu su sve oci uprte. Oni te pokopaju kao protiv Sirokog,mada smo i tu stvorili dovoljan broj sansi da pobijedimo i oni ce olaksati Zrinjskom i Borcu u ostalim utakmicama.
Sarajevo ce negdjw kiksnuti, jednostavno nismo toliko dominantni da svakom damo 4-5 golova, plus imas derbije sa Zeljom gdje je to njima jedini uspjeh kad izvuku "nulu" u zadnjih 10 godina i vise. Jednostavno nama treba mir u ekipi, treba nam Zekic da bude tu 3 sezone da napravimo iskorak u Europi, a titulu bukvalno moramo biti Barcelona iz svog prajtajma da bi je uzeli, sve dok savez vode ljudi poput ovih.
Mi trebamo igrati, osigurati 3.mjesto i ne dozvoliti vise sezone gdje zaostajemo 15-20 bodova za prvim ili drugim.
Sarajevo ce negdjw kiksnuti, jednostavno nismo toliko dominantni da svakom damo 4-5 golova, plus imas derbije sa Zeljom gdje je to njima jedini uspjeh kad izvuku "nulu" u zadnjih 10 godina i vise. Jednostavno nama treba mir u ekipi, treba nam Zekic da bude tu 3 sezone da napravimo iskorak u Europi, a titulu bukvalno moramo biti Barcelona iz svog prajtajma da bi je uzeli, sve dok savez vode ljudi poput ovih.
Mi trebamo igrati, osigurati 3.mjesto i ne dozvoliti vise sezone gdje zaostajemo 15-20 bodova za prvim ili drugim.
Protiv zrinjskog ide gora utakmica nego protiv borcaSHZ82 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 10:38nece oni nas klati protiv Zrinjskog, nema potrebe jer tu su sve oci uprte. Oni te pokopaju kao protiv Sirokog,mada smo i tu stvorili dovoljan broj sansi da pobijedimo i oni ce olaksati Zrinjskom i Borcu u ostalim utakmicama.
Bice penala kartona milion 100%
Nema sanse da smiju izgubiti oba politicka kluba od nas jos kuci
- relativizam
- Kontakt:
Neka sada svi stanu iza Husrefa i Igmana ako ih kazne
Imal preliminarni termin za utakmicu protiv Slobode?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- luckystrike
- Kontakt:
U vezi Husrefovog ispada, smatram da je onakvo ponašanje neprimjereno, međutim vjerujem da mu se nakupilo svega, što direktno kroz Igman što vjerovatno indirektno u vezi Sarajeva koje voli, i shodno razumijem ga u potpunosti.
Konačno je neko skrenuo pažnju pa makar na ovakav način u pravom smjeru a Husref, volili ga ili ne, je ipak veliko ime i kao fudbaler i kao trener, i njegove riječi nose određenu težinu.
S obzirom na političko iživljavanje i sve nepravde na fudbalskim terenima koje traju već nekoliko godina, hvala mu što je u glavu udario i javno iznio ono što većina nas ovdje misli.
Konačno je neko skrenuo pažnju pa makar na ovakav način u pravom smjeru a Husref, volili ga ili ne, je ipak veliko ime i kao fudbaler i kao trener, i njegove riječi nose određenu težinu.
S obzirom na političko iživljavanje i sve nepravde na fudbalskim terenima koje traju već nekoliko godina, hvala mu što je u glavu udario i javno iznio ono što većina nas ovdje misli.
02.11 20:45
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Zasto je neprimjereno? Svaka mu cast na onom, jer je jedini koji ima muuda. Ljudima prekipi, pun im qurac strpljenja i saburanja. Ebu te u svakom kolu, rade sta hoce, jos ti se cerekaju u facu. Ja se divim svima kako izdrze. Da sam ja na terenu, prosuo bih mu zube. Kad se mi nerviramo ovoliko na tribinama, sta mislite kako je igracima i trenerima. Ne smijes igrati, ne smijes ici u duel, ne smijes ici punim intenzitetom, igras u grcu i ostalo, a nemoguce je odigrati perfektnu utakmicu 90 minuta.
Batine su iz raja izasle.
Batine su iz raja izasle.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ko je stao iza nas kad smo pozvali klubove ?!
Ismijavali nas. Bacali floskule, pa kasnije lafinu da ce pocetkom sszone sazvati sastanak.
Imali su sansu da krenu u borbu s nama, nisu zeljeli, i ko ih yebe, nek ih kazne 477278 utakmica, boli me qrac !!!
Ismijavali nas. Bacali floskule, pa kasnije lafinu da ce pocetkom sszone sazvati sastanak.
Imali su sansu da krenu u borbu s nama, nisu zeljeli, i ko ih yebe, nek ih kazne 477278 utakmica, boli me qrac !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nece niko ni stati jer nema fajde. Husref je rekao ono sto misle mnogi "bosnjacki" klubovi ali ti isti klubovi ne smiju se pobuniti jer ih Vico hrani.
Na kraju ispade jedinO Husref sa mudima da javno kaze . JEste seljacki i primitivno ali jedini nacin koji je ostao. Evo i sudija Kaljanac se digao a znamo da je preko noci ostao bez posla.
- kupus army
- Kontakt:
Jel ti ne shvatas da smo mi jedini ovdje meta napada i da smo jedini mi zakinuti?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Gdje zive sudije. Da nisu u sigurnim kucama? Zna li iko gdje zivi Sehovic, Gigovic itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.