Aj ne rise majke ti, imali ste još 3 prilike najmanje, mogli ste nas pobjediti 3 : 0. mani me tih šupljih dar sa neba...Isto ko i Željo sada, imali 40 napada u drugom poluvremenu, mogli su nam 2 komada strpati ladno ali nisu znali....Mogli smo i mi pobjediti u Mostaru ali su nas zaklali pa šta sad treba da kmečim ovdje ojutra do sutra!?bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:17Bas tako dar s neba . Promasen penal, stativa, a klao nas Jelic zestoko ,omjer faula ,kriterij nije svirao pensl na Gulyu ,start na Andjusicu samo zuti a teska povreda . Utakmica je bila podjednaka samo sto smo mi imali srece a jelic debelo gurao Borac al nije islo .Platonova je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:11Kako ste vi onda pobjedili tog zaštićenog Borca ? sile nebeske ?bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:04
Pa naravno da ne mozemo biti prvi , da su nam sudije dopustile dobili bi siroki i posusje i imali 4 boda vise . Sarajevo predhidni par sezona i nije bilo za prvaka ove godine smo konkurenti borcu i zrinjskom al ne moze uz ovakvo sudjenje . Igraci borca su zasticeni u svakom duelu pa uzmi statistiku kartona ,penala, faula , kriterij sudjenja itd .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Pokrenut disciplinski postupak protiv Husrefa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno da Vico i Beus uništavaju ligu kao što im mentori uništavaju državu!!!!
Kako si "vješto" izbjegao sve što ti ne odgovara a "uhvatio" se onog što ti odgovara.Platonova je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:30Aj ne rise majke ti, imali ste još 3 prilike najmanje, mogli ste nas pobjediti 3 : 0. mani me tih šupljih dar sa neba...Isto ko i Željo sada, imali 40 napada u drugom poluvremenu, mogli su nam 2 komada strpati ladno ali nisu znali....Mogli smo i mi pobjediti u Mostaru ali su nas zaklali pa šta sad treba da kmečim ovdje ojutra do sutra!?bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:17Bas tako dar s neba . Promasen penal, stativa, a klao nas Jelic zestoko ,omjer faula ,kriterij nije svirao pensl na Gulyu ,start na Andjusicu samo zuti a teska povreda . Utakmica je bila podjednaka samo sto smo mi imali srece a jelic debelo gurao Borac al nije islo .
Mitomanija na djelu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Joj naučne fantastike i teorija zavjere...Ovo kao da je pisao onaj šizofrenik mosarajvosa...Jeste eto Vico je poslat da napravi 15 terena i da ukine ligu poslje togakolezeljovac je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:16Dobijen tekst:
Dakle sada je svima jasno.Vico Zeljković uz asistenciju Beusa i tzv.hrvatske komponente u Nogometnom savezu su instalirani da unište jedinstvenu fudbalsku ligu i fudbal u Bosni i Hercegovini uopšte.Onaj ko to ne vidi ili je slijep ili je glup. Dok Vicini i Beusovi "igrači zadatka" masakriraju svaki klubu koji na bilo koji način stane na put Borcu i Zrinjskom,dotle Pilav,Čolpa,Džemidžić, Punac Husić i ostali "vrli Bošnjaci" mudro šute i kao pravi kerovi kupe mrvice koje im poslije gozbe na stolu ostave gospodari Vico i Beus. Nakon što su vješto uništili i obesmislili fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, na red je došla i jedinstvena fudbalska liga. Nakon godina sudijskih krađa, i "poguranaca" po potrebi u važnim utakmicama i to sve više i intenzivnije što bi se primicao kraj prvenstva, od ove sezone se krenulo sa krađama od prvog kola. Kao što se očekivalo, uvođenje var sistema je samo omogućilo da ako lopov na terenu ne ukrade kako treba, " uključi" se var i lopov iz kombija pozove lopova sa terena i krađa se kompletira. Katastrofalne sudijske odluke na štetu svih klubova koji igraju protiv Vicinih i Beusovih ljubimaca već izazivaju ogorčenje, bijes ali i očaj i nemoć.Njihov cilj je jasan- skandaloznim sudijskim odlukama izazvati prekide utakmica, izazvati tenzije koje mogu eskalirati u ozbiljno narušavanje javnog reda i mira i u konačnici i istupanje nekih klubova iz lige koja je potpuno obesmišljena u sportskom i svakom drugom smislu. Prvak se zna odnosno biće dogovoren između dvojca sa kormilarom.Ko nije zadovoljan neka napusti ligu, mi ćemo proglasiti "našeg " prvaka, imamo poslušne Bošnjake koji će za dvije dnevnice i dvije karte za evropsko prvenstvo zažmiriti na sve to,kao što već godinama šute i žmire... Ko neće da igra onako kako Vico i Beus sviraju, ne mora ni da igra.Ugasit ćemo ligu, što je i konačan cilj i ostvarenje dobijenog zadatka od političkih moćnika. Nakon gašenja jedinstvene lige formirati neku " svoju " entitetsku,etničku ligu .Klubove sa najvećom tradicijom i bazama navijača ( sve redom " bošnjački" klubovi Sarajevo,Zeljezničar, Velež, Sloboda,Čelik...) ćemo držati što dalje od te lige ,kao i sudije i delegate koji nisu iskazali lojalnost Vici i Beusanu.Formalno čuvati članstvo u evropskoj i svjetskoj fudbalskoj organizaciji.Legalizovati tu nakaradnu ligu bez najvećih klubova u zemlji, svake godine se dogovoriti o prvaku i ostalim pojedinostima...Koliko god nekom ovaj scenarij izgledao nemoguć,neka malo analizira šta se dešava u ovoj ligi od kako je Vico postao Predsjednik Fudbalskog Saveza.Kažete- ma to nije moguće? Mislili ste i da je nemoguće da reprezentacija u osam utakmica zabilježi sedam poraza i jedan remi, pa se desilo .... Šta je rješenje? Vico i Beusan su odigrali savršeno.Ako se nastavi sa ovakvim bezočnim sudijskim krađama i " guranjem" njihovih klubova njima super. Ako se preduzmu neke radikalne mjere koje predlažu pojedinci ( prekidi utakmica, "kućne posjete" i obilasci sudija , istupanje iz lige ) njima opet dobro,cilj postignut, liga ugašena, otvoren prostor za druge opcije za koje se oni zalažu i zbog kojih su postavljeni...A Bošnjaci u Savezu k'o fol neki zaštitnici klubova ,su svakako kupljeni po akcijskim cijenama i sa njima rade šta i kako hoće...
PREUZETO

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Pa sta ces kmecati odmah Peljto hladjenje 3 mjeseca . Opomena da se to ne smije raditi Borcu . Jos treba borac kmecati to bi bio slag na tortu cirkusa .Platonova je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:30Aj ne rise majke ti, imali ste još 3 prilike najmanje, mogli ste nas pobjediti 3 : 0. mani me tih šupljih dar sa neba...Isto ko i Željo sada, imali 40 napada u drugom poluvremenu, mogli su nam 2 komada strpati ladno ali nisu znali....Mogli smo i mi pobjediti u Mostaru ali su nas zaklali pa šta sad treba da kmečim ovdje ojutra do sutra!?bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:17Bas tako dar s neba . Promasen penal, stativa, a klao nas Jelic zestoko ,omjer faula ,kriterij nije svirao pensl na Gulyu ,start na Andjusicu samo zuti a teska povreda . Utakmica je bila podjednaka samo sto smo mi imali srece a jelic debelo gurao Borac al nije islo .
Ide 5 utakmica suspenzije, 10 hiljada novčano i ćao.
Itekako moguce. Nece sigurno proci ispod 2 utakmice kazne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nazalost al i ovdje politika kroji kapu . Dodik preko snsd i Vice kontrolise sve clanove iz rs ,dok Covic preko Beusa i hdz kontrolise hrvatske članove . Dok kod nas kao i na politickoj sceni svako sebi i gubimo trku zato sto nema jedinstva a ni interesa ni cilja . Bosnjacki predstavnici se zadovoljavaju licnim interesima i dobiju dio kolača sto ostane od Vice i Beusa. Ovo ni jedan klub ne moze rijesiti bez politicke potpore i zajednickog stava.
Da nije spomenuo "gospodara Saveza" možda bi bile dvije - ovako ide 5+ najmanje. Možda čak suspenzija bude i u vidu 6 mjeseci (slučaj Velež prije par godina).
-
- Kontakt:
Dobit ce do kraja polusezone minimalno kaznu .
-
- Kontakt:
Imas li video te situacije ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Hajde prestani molim te. Ne možeš objasniti nekome ko ne želi shvatiti.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:17Bas tako dar s neba . Promasen penal, stativa, a klao nas Jelic zestoko ,omjer faula ,kriterij nije svirao pensl na Gulyu ,start na Andjusicu samo zuti a teska povreda . Utakmica je bila podjednaka samo sto smo mi imali srece a jelic debelo gurao Borac al nije islo .Platonova je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:11Kako ste vi onda pobjedili tog zaštićenog Borca ? sile nebeske ?bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:04
Pa naravno da ne mozemo biti prvi , da su nam sudije dopustile dobili bi siroki i posusje i imali 4 boda vise . Sarajevo predhidni par sezona i nije bilo za prvaka ove godine smo konkurenti borcu i zrinjskom al ne moze uz ovakvo sudjenje . Igraci borca su zasticeni u svakom duelu pa uzmi statistiku kartona ,penala, faula , kriterij sudjenja itd .
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Prvi faul, doduše više van 16 je bio u 7. minuti. Mašić faulira Ramića. Nije svirao ništa.
Drugi faul, 44. minut, opet Mašić faulira Ramića. Penal i žuti. Ako je htio navući van 16, onda je faul i crveni, jer je Mašić zadnji igrač. Ništa nije svirao.
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 22 okt 2024, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Zbog cega se ne moze naci Video tih situacija.
-
- Kontakt:
Slušaj me pažljivo. Pomaže vam se i u utakmicama u kojima ne igrate. Šalju se sudije po zadatku. Mora se svaki konkurent otkloniti što prije. Ošteti se skoro svaki naredni vaš protivnik da bi vam bilo lakše igrati protiv njega. Pljušte kartoni protiv vaših narednih protivnika.Platonova je napisao/la: ↑22 okt 2024, 13:57Majstore pobjedili ste Borac u BL, kakve veze mi imamo više sa vama!? Jel orac kriv što ste igrali x sa Posušjem, hoće li Borac biti kriv kada izgubite od nekog drugog!? tj šta ja pitam, naravno da hoće, vama je uvijek neko drugi kriv, kmečavci po defaultu !
Ako shvatiš, a trebao bi, hajde budi bezobrazan pa reci da nije ovako.
A ovo je samo kap u moru. Recimo tu su još vaše zamjene domaćinstava da bi vam bilo lakše.
-
- Kontakt:
Hvala .roccosiffredi je napisao/la: ↑22 okt 2024, 14:51Prvi faul, doduše više van 16 je bio u 7. minuti. Mašić faulira Ramića. Nije svirao ništa.
Drugi faul, 44. minut, opet Mašić faulira Ramića. Penal i žuti. Ako je htio navući van 16, onda je faul i crveni, jer je Mašić zadnji igrač. Ništa nije svirao.
1. situacija faul na Ramiću po meni čist ali van 16.
2. Situacija , Mašić klizećim startom izbija loptu prije Ramića.
( 1.slika noga Mašića ispred Ramićevih nogu , 2.slika pad Ramića koljenima na Mašića što jasno pokazuje da je Mašić ispred Ramića i da su stopala Ramića iza Mašića jedino da na koljenima trči ).

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Druga situacija, prvo je kontakt sa Ramićem, pa tek onda izbija loptu. Faul