Mislim da je njemu neki pitar dobro djevojku/zenu iskarindzao da evo ni dan danas nije dobar, to sanja, to racuna..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1946-1987
I da izadju, ako nije vidio sudija nista pogresno dok se igralo, nece vidjeti ni kad izadju. Samo ce prekinuti utakmicu, 3-0 za Borac i boli ga qrc.KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:10Srbi sa tribine skandiraju ratnom zločincu. Hrvatu sudiji to ne smeta, popio tabletu bolimekurac od 500 mg i svejedno mu. Ali brate ako igra probosanska ekipa tu tipa Željo Sarajvo, Velez, Sloboda ili Igman, pa ko njima brani da samo išetaju sa terena do svlačionica dok se tribine ne isprazne i stvore normalni uslovi za igru ???
Znači nije ni do Srba ni Hrvata, već je do nas.
Ps: Znam ja nas, yebo ja nas![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Makar ce sačuvati dostojanstvoDamirT je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:19I da izadju, ako nije vidio sudija nista pogresno dok se igralo, nece vidjeti ni kad izadju. Samo ce prekinuti utakmicu, 3-0 za Borac i boli ga qrc.KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:10Srbi sa tribine skandiraju ratnom zločincu. Hrvatu sudiji to ne smeta, popio tabletu bolimekurac od 500 mg i svejedno mu. Ali brate ako igra probosanska ekipa tu tipa Željo Sarajvo, Velez, Sloboda ili Igman, pa ko njima brani da samo išetaju sa terena do svlačionica dok se tribine ne isprazne i stvore normalni uslovi za igru ???
Pravilnik u sake, clan 57. Na osnovu toga se odmjerava kazna, a ne na osnovu sta je nekom forumasu spektakularno.
Budimo realni, to smo izgubili davnih dana, cim se dopustilo da prodane balije odlucuju o fudbalu u BiH.KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:21Makar ce sačuvati dostojanstvoDamirT je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:19I da izadju, ako nije vidio sudija nista pogresno dok se igralo, nece vidjeti ni kad izadju. Samo ce prekinuti utakmicu, 3-0 za Borac i boli ga qrc.KimJongEsmer je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:10Srbi sa tribine skandiraju ratnom zločincu. Hrvatu sudiji to ne smeta, popio tabletu bolimekurac od 500 mg i svejedno mu. Ali brate ako igra probosanska ekipa tu tipa Željo Sarajvo, Velez, Sloboda ili Igman, pa ko njima brani da samo išetaju sa terena do svlačionica dok se tribine ne isprazne i stvore normalni uslovi za igru ???
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Super primjer. Valjić nista nije pogrijesio, uradio po PS a ko je kriv sto balije isto ne postupe. Nije nam Valjić kriv. Mi smo poturice i gotovobordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH v00aljic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
Zadnja izmjena: KimJongEsmer, dana/u 22 okt 2024, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nije zbog zastave nego zbog transparenta. 10 godina istu mitomaniju prosipate.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
-
- Kontakt:
Zasto se ne sankcionise rigorozno spominjanje presudjenih ratnih zlocinaca,covjeka koji je pocinio genocid i crtanje lika doticnog na stadionu?Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:02Gdje pise da se mora desiti u sluzbenim prostorijama, na terenu ili na klupi?
-
- Kontakt:
Kojeg transparenta ??Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:33Nije zbog zastave nego zbog transparenta. 10 godina istu mitomaniju prosipate.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
Je be m li vam PEMPAS generala,crkavo dabogda u najvećim mukama...
vicku rod,porod,mrtvo,zivo fuj majku vam lopovsku vlašku četničku smrdljivu,odvratnu...
vicku rod,porod,mrtvo,zivo fuj majku vam lopovsku vlašku četničku smrdljivu,odvratnu...
-
- Kontakt:
Čerčil davno kazao: Nije bitno ko glasa,bitno je ko broji glasove. Tako i ovo,nije bitno sta kaze Pravilnik, bitno je ko ga tumači
-
- Kontakt:
Kojeg transparenta ??Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:33Nije zbog zastave nego zbog transparenta. 10 godina istu mitomaniju prosipate.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
Osmoljetku prvo završi pa ćemo ti i ja u diskusijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:39Odlican smisao za humor si oduvijek imao,samo nastavi,nas intelektualac iz konzerve.Rigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:36Mozes ruku pod ruku s njim.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:28
Ti si samo los pokusaj sarkazma, nastavi sa tim, jer ocigledno je sto samo to radis iako ti i to lose ide.![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Zasto se tekme prekidaju na parole Nanicu i slicnim koji su heroji nikakvi oresudjeni zlocinci,zasto se to ne prekine kad se skandira zlocincu? Istu mitomaniju prosipate vjekovima. Kontradiktoran si, zastava sa ljiljanima i ARBIH je priznata za razliku od vase genocidne,mi nasu mozemo isticati,nosoti majce Nanica,Orica gdje hocemo jer ljudi nisu za bilo sta osudjeni dok vi nemozete nigdje osim u svojoj sumskojSuvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:33Nije zbog zastave nego zbog transparenta. 10 godina istu mitomaniju prosipate.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
-
- Kontakt:
Dva osnovne jedva zavrsih moja konzervo. Inace ti imas uvid u moje obrazovanje haha svasta forum trpi moj kamenaruRigoletto je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:36Osmoljetku prvo završi pa ćemo ti i ja u diskusijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 18:39Odlican smisao za humor si oduvijek imao,samo nastavi,nas intelektualac iz konzerve.
-
- Kontakt:
Kako cetalj vjesto preskace svako pitanje za cetnicko orgijanje u BL.
Doci ce i vama kraj, picke genocidne
Doci ce i vama kraj, picke genocidne
Volim tebe, više od sebe
Tog na Kosevu. Nije bila zastava, nego transparent od 3 metra.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:36Kojeg transparenta ??Suvorov je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:33Nije zbog zastave nego zbog transparenta. 10 godina istu mitomaniju prosipate.bordobijeli je napisao/la: ↑22 okt 2024, 19:27Prije 10-15 godina u Lukavici Slavija stalno bila zastava vojska rs niko nista . Na kosevo na sjeveru okacili armija BiH valjic prekino utakmicu protiv leotara zbog zastave . Isti taj je sad predsjednik sudijama .
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Vanja8 i 30 gostiju.