Ima Trbic iskustva kao i Ibrakovic,nemas sta ovdje cisto ograt to je i najvecim budalama sada jasno ako su prije u nedoumicii biliErosViverosViv je napisao/la: ↑23 okt 2024, 15:50Kako ih tare i ibrakovic sve u klubu edukuju, tacno im je svaka odluka isplanirana i namazana od a do z.
Ovo nam je trebalo od 2020te godine. Ismiru je nazalost trebalo dugo da shvati ali nikad nije kasno!
Aferim!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ide Mamba

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gledao sam ga protiv borca neki dan. Covjek suta na gol iz kaznenog za pola minute uzima loptu na centru i krece u kontru.
Trci ko lud, msm doduse ne bi on zaigro kod Zekica da nema nesto u njemu
Kakvi jednako, cuj cetiri godine se izivljavaju na svemu i svakome kome zele, a onda cemo mi doci i lijepo ih zamoliti ako i uzmemo nekad vlast, da bude sve jednako. Prvi bosnjacki predsjednik saveza i savez trebaju uraditi sve da borca izbace iz lige.Pendulum je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:29Sarajevo ne mora nikad "igrati" prljavo.Neza je napisao/la: ↑23 okt 2024, 16:21Ako ce nam neki politicar pomoci u ovoj situaciji, sto da ne. Mi smo u jako losoj situaciji. Dzaba nam i pare i pojacanja i sve, ako ce nas neko krasti a mi bespomocni. Ovo sto nam rade je opasno i po klub, jer Mirvic i Tan mogu otici. Moramo poceti i mi igrati prljavo, nema druge.
Ono što mi treba da tražimo (a vjerujem da se upravo to i radi) jeste JEDNAKO suđenje svima! Bez privilegovanih, bez "ovo kolo ću tebi pa ću te sljedeće zaklati".
Dok god kriterij suđenja bude pogodovao jednoj ekipi više od druge - neće da valja.![]()
Oni su hinjski izbacili Mladost i Krupu, nama su oteli dvije titule, Veleza su masakrirali, Zelju, Zrinjskog malo manje ali i njih su.
-
- Kontakt:
Al cinim se da se malo zatalasalo oko sudija i saveza . Osjecaju i oni pritisak evo svako malo promjene i odustajanja sudija .
U savezu trebaju ljudi koji će narediti sudijama da nas puste da igramo, greška se može dogoditi ali svi moraju imati isto suđenje, pa neka osvoji trofej ko je najbolji.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ili prvo da izjebbemo borac i svakog igraca koji je tamo igrao do slezene 4 godine pa onda da se krene regularno igrati
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da niko od navedenih nema nista u vezi posjete Dine K. vec Dino S. koji mu je savjetnik.
Helem, mislim da ovaj sudija Peric nece previse siljiti domacim, sds-ovac rodjen u Tuzli ne sjecam se da je imao nekih aferima, doduse prilicno je zelen u Premijer ligi.
Vise me brine usro jelic u var-u mada mi Senad I. a-var ulijeva nadu da ni tu nece biti $ranja.
Fun fact Peric nam je 4 puta bio 4 sudija, kuci s Goskom i u gostima u Doboju, Banja luci i listici. 3 smo pobjedili a i cetvrtu zasluzili.
Kako god, svi u napad jedan je Hase!
Helem, mislim da ovaj sudija Peric nece previse siljiti domacim, sds-ovac rodjen u Tuzli ne sjecam se da je imao nekih aferima, doduse prilicno je zelen u Premijer ligi.
Vise me brine usro jelic u var-u mada mi Senad I. a-var ulijeva nadu da ni tu nece biti $ranja.
Fun fact Peric nam je 4 puta bio 4 sudija, kuci s Goskom i u gostima u Doboju, Banja luci i listici. 3 smo pobjedili a i cetvrtu zasluzili.
Kako god, svi u napad jedan je Hase!
Samo strane sudije!
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Bilo bi to da je to u cilju ovog saveza,naravno da nece biti jer Borac ni u snu nebi prvak bio,makar morali registrovat nicim izazvani 3-0 za zelenim stolom da pobijede to ce uraditi,nece se odreci kvalifikacija za LP sad po cijenu zivota i tih miliona gdje im se grupe otvaraju opet jer ce biti nosioci,vjerujte mi sad tek nastupaju igre.
Slazem se. Sada je lagano uci u Europsko takmicenje i ti milioni ce se raspodjeliti, malo Borcu, malo Vici, malo sudijama. Tesko ce odustati od tih para. Moramo iskombinovati nesto politiciki, ili jednostavno nasilje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:01Bilo bi to da je to u cilju ovog saveza,naravno da nece biti jer Borac ni u snu nebi prvak bio,makar morali registrovat nicim izazvani 3-0 za zelenim stolom da pobijede to ce uraditi,nece se odreci kvalifikacija za LP sad po cijenu zivota i tih miliona gdje im se grupe otvaraju opet jer ce biti nosioci,vjerujte mi sad tek nastupaju igre.
Ovaj talas samo treba da raste.bordobijeli je napisao/la: ↑23 okt 2024, 19:43Al cinim se da se malo zatalasalo oko sudija i saveza . Osjecaju i oni pritisak evo svako malo promjene i odustajanja sudija .
Samo naprijed Saraj'vo!
78
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Momci pošto mislim ići na tekmu u Konjic aBd, gdje bi se mogle uzeti karte za tribinu preko puta hordi, vamo iza klupa.
78!
78!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
78 ljeta dio gradskog identiteta!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
sve najbolje Klubu i nama navijacima za 78.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sretan da bude utopijo. Sad je vrijeme za iskorak. Sad ili nikad. Sad ili postajemo pravi klub ili se vracamo u mahalu. Idemo jaaaakoooo sviiiiii
- luckystrike
- Kontakt:
S A R A J ' V O
za tebe živimo!
za tebe živimo!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 81 gost.