Premijer liga BiH - aktuelno

Zeko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zeko87 » 24 okt 2024, 15:12

Jednostavno u ambijentu kakav je naš (dejtonski) preteško je sa RS i HR komponentom, oni su uvijek u win-win opciji: ili će pokrasti i ostvariti materijalnu korist ili će devastirati sve što podsjeća na državu. Probosanski / bošnjački dio voli pokrasti ali opet ima neki osjećaj i doživljaj države. Sport je u svim varijantama na gubitku. Zato i jesmo prkno na evropskom/svjetskom sportskom platnu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 okt 2024, 15:31

Platonova je napisao/la:
24 okt 2024, 09:35
Zeko87 je napisao/la:
24 okt 2024, 09:02
Čuj ko je kriv, pa Mun City ima milijarde pa se bori za titulu do zadnjeg kola. Nemoguće je odigrati perfektnu sezonu ako svi nemaju iste uslove za igru. Koga ti u ligi vidiš da može otkinuti bodove Borcu i Zrinjskom sa ovakvim uslovima i suđenjem? Većina klubova se ne buni jer im nisu konkurenti ni za šta.
Man City ima pored sebe u ligi još 5 ekipa sa milijardama budžeta ;) btw, Sarajevo je tom istom Borcu odnjelo pun plijen sa gradskog,Zrinjski nas je oštetio u Mostaru i to debelo, a Željezničar da je pored onog posjeda bio malo agilniji u napadu mogao je bar x izvući ako ne i pobjediti...laprdate bez potrebe već danima zbog dva neka faula ko zna gdje....Titula se gubi na Igmanu, Gošku, Radniku, Slogi, Slobodi, Borac vam je najmanji problem vjerujte ;)
Pa sto preskoci Siroki??
Supcino beskarakterna dolazis tu s namjerom provocirati raju potpuno svjestan da sezona i koja vec u nizu nije regularna.
Profilacija kolektivnog DNK propaganda i podvaljivanje,kao sistem vrijednosti na kojem se apsolutno sve zasniva i u svim porama izopacenog drustva i zajednice na koju vas drma taj prepoznatljivi sa periferije šatro Patrio element.
Vjerovatno ti je gospodska ulica civilizacijski vrh u koju povremeno ulazis s pasosem u dzepu.

Golema muda,nema dalje.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 24 okt 2024, 15:34

TrofejiSuTu je napisao/la:
24 okt 2024, 15:31
Platonova je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
24 okt 2024, 09:02
Čuj ko je kriv, pa Mun City ima milijarde pa se bori za titulu do zadnjeg kola. Nemoguće je odigrati perfektnu sezonu ako svi nemaju iste uslove za igru. Koga ti u ligi vidiš da može otkinuti bodove Borcu i Zrinjskom sa ovakvim uslovima i suđenjem? Većina klubova se ne buni jer im nisu konkurenti ni za šta.
Man City ima pored sebe u ligi još 5 ekipa sa milijardama budžeta ;) btw, Sarajevo je tom istom Borcu odnjelo pun plijen sa gradskog,Zrinjski nas je oštetio u Mostaru i to debelo, a Željezničar da je pored onog posjeda bio malo agilniji u napadu mogao je bar x izvući ako ne i pobjediti...laprdate bez potrebe već danima zbog dva neka faula ko zna gdje....Titula se gubi na Igmanu, Gošku, Radniku, Slogi, Slobodi, Borac vam je najmanji problem vjerujte ;)
Pa sto preskoci Siroki??
Supcino beskarakterna dolazis tu s namjerom provocirati raju potpuno svjestan da sezona i koja vec u nizu nije regularna.
Profilacija kolektivnog DNK propaganda i podvaljivanje,kao sistem vrijednosti na kojem se apsolutno sve zasniva i u svim porama izopacenog drustva i zajednice na koju vas drma taj prepoznatljivi sa periferije šatro Patrio element.
Vjerovatno ti je gospodska ulica civilizacijski vrh u koju povremeno ulazis s pasosem u dzepu.

Golema muda,nema dalje.
Filozof aj ne njajke ;)
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 okt 2024, 15:36

Znači, sudije na Areni izjavile da smo oštećeni u širokom, oštećeni za penal na Koševu protiv Posušja i nikom ništa... Vico kako je u Savezu Borac nikad nije bio zakinut za bodove. Na proslavi titule Igmana su zaklali u maju, smijala se nacija, a da ne ideš u detalj svih utakmica redom. Na kraju krajeva, prazan stadion iz kola u kolo govori sve ovo o čemu normalna raja priča. Ja rpvi, kao pitar nemam ništa protiv da Borac uzme 10 titula za redom , ali da j da to bude na sportski način, a ne ovaj otimačinski, kriminalni.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2024, 15:42

Nikada, ali baš nikada, nećemo vam dozvoliti da blatite i cipelarite hrvatske branitelje, njihove obitelji i sve druge Splićane i Hrvate ni da javni prostor koristite za pokušaje odvratnog skupljanja političkih bodova i to na način da obezvrjeđujete vrijednosti i žrtve Domovinskog rata postavljanjem spomenika ročnicima neprijateljske i zločinačke vojske.
Takvim pokušajima, kao ni ćirilici, u Splitu nema mjesta! I, vjerujte nam na riječ, ovo vam može ostat samo na pokušaju!", navodi se u poruci Torcide.

Podsjetimo, Dalmatinski portal je sinoć objavio da je o postavljaju spomen-ploče odlučila Komisija za imenovanje ulica i trgova na održanoj sjednici. Odluku još mora potvrditi Gradsko vijeće.

Ovako se to sa njima radi,oni samo ovaj jezik poznaju sve ostale metode ili neki pokusaj sa njima normalnog je utopija mada smo mi glup narod pa zaboravljamo. Nas kad dodje u savez odma ide prica nekakva normalizacija,sudje je sigurno nikad nije bilo ovako da te otima svaku tekmu,da je bilo ovakvo sudjenje javili bi se odma da su ugrozeni. Kosovari i hrvati su tate,oni znaju kako treba sa ovim malim rusima i slicnim polusvijetom,nek se okrenu,nas nazivaju Teheran a podrzavaju Ruse i zemlje tipa Kina,Iran tj saveznike Rusije,to pokazuje koliko je to zaostao narod.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 okt 2024, 15:44

Platonova je napisao/la:
24 okt 2024, 15:34
Platonova je napisao/la:

Pa sto preskoci Siroki??

Golema muda,nema dalje.
Filozof aj ne njajke ;)
Šatrovacki je prvi strani jezik koji pokusavas savladati? Drago mi je da zelis nauciti,samo ti bas ta satrologija ne ide.
Ne kaze se rudonja „Aj ne njajke“,nego Mojne njatiKe!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 24 okt 2024, 15:44

Ovdje je samo admin kriv, niko drugi.

Platonova
Kontakt:

Post Postao/la Platonova » 24 okt 2024, 15:45

24 okt 2024, 15:44
Platonova je napisao/la:

Pa sto preskoci Siroki??

Golema muda,nema dalje.
Filozof aj ne njajke ;)
Šatrovacki je prvi strani jezik koji pokusavas savladati? Drago mi je da zelis nauciti,samo ti bas ta satrologija ne ide.
Lektore za šatrovački aj ne seri ;)
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 okt 2024, 15:46

FKSDoGroba je napisao/la:
24 okt 2024, 12:32
avalPacidoroP je napisao/la:
24 okt 2024, 12:26
TorPEDERi 🖕
Kako ped.eri a staru ti filuju, objasni?
Znas li ti ista drugo pisati, osim da vrijedjas tudje porodice?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 okt 2024, 15:55

Platonova je napisao/la:
24 okt 2024, 15:45
24 okt 2024, 15:44
Platonova je napisao/la:

Filozof aj ne njajke ;)
Lektore za šatrovački aj ne seri ;)
Namignuo si mi,i ja sam sad ostao zatecen,bez rijeci.
Bas si me ono zakucao snagom argumenata.

Kao sto rekoh,kolektivni DNK

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 okt 2024, 16:13

Zeko87 je napisao/la:
24 okt 2024, 15:12
Jednostavno u ambijentu kakav je naš (dejtonski) preteško je sa RS i HR komponentom, oni su uvijek u win-win opciji: ili će pokrasti i ostvariti materijalnu korist ili će devastirati sve što podsjeća na državu. Probosanski / bošnjački dio voli pokrasti ali opet ima neki osjećaj i doživljaj države. Sport je u svim varijantama na gubitku. Zato i jesmo prkno na evropskom/svjetskom sportskom platnu.
To je to. :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2024, 17:02

Ovdje se pise i raspravlja o svemu i svacemu dok je cinjenica da se dva najveca kluba u gradu i sire nenpitaju jista u Kantonu a kamoli vise. Kakav navijac kluba moras biti da ti to ne smeta nikad mi jasno nece biti.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2024, 17:18

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 okt 2024, 17:02
Ovdje se pise i raspravlja o svemu i svacemu dok je cinjenica da se dva najveca kluba u gradu i sire nenpitaju jista u Kantonu a kamoli vise. Kakav navijac kluba moras biti da ti to ne smeta nikad mi jasno nece biti.
Ovu borbu protiv kriminalnog saveza treba da predvode i Zeljo i Sarajevo...
Ovdje se ne radi o jednom klubu,o nekakvoj borbi za delgiranje svojih ljudi, ovdje treba oba kluba da zastite fudbal, regularnost, da se stane u kraj kriminalu , nepotizmu, anarhiji...
Neka sjednu predstavnici ova dva kluba, neka dogovore medjusobnu saradnju za dobrobit fudbala...
Nemam nista protiv da se u dogovoru sa svim onim koji su glasali za vanrednu Skupstinu, odaberu dva nekorumpirana delegata, koji ce uvijek dici glas protiv neregularnosti,kradje, namjestanja, a ne moraju biti ni iz FKS ni iz FKŽ...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 okt 2024, 17:31

Vanja8 je napisao/la:
24 okt 2024, 17:18
mosarajvosa83 je napisao/la:
24 okt 2024, 17:02
Ovu borbu protiv kriminalnog saveza treba da predvode i Zeljo i Sarajevo...
Ovdje se ne radi o jednom klubu,o nekakvoj borbi za delgiranje svojih ljudi, ovdje treba oba kluba da zastite fudbal, regularnost, da se stane u kraj kriminalu , nepotizmu, anarhiji...
Neka sjednu predstavnici ova dva kluba, neka dogovore medjusobnu saradnju za dobrobit fudbala...
Nemam nista protiv da se u dogovoru sa svim onim koji su glasali za vanrednu Skupstinu, odaberu dva nekorumpirana delegata, koji ce uvijek dici glas protiv neregularnosti,kradje, namjestanja, a ne moraju biti ni iz FKS ni iz FKŽ...
Ma gradska djeca,navijaci Zelje pisu da je dno i ponizenje sto niko iz kluba ne digne hlas na skandiranje zlocincu,delegiranju u FSKS itd ova misljenja papka iz CG nisu mjerilo jer on nikd nije bio niti ce biti dio svega ovoga.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 okt 2024, 18:38

Ljude u sustini ne interesuju ove stvari. Evo portal je izbacio hrpu tekstova. Ma j... to. Za vikend ocekujem orkestrirano pljuvanje portala jer je sudija nekog ostetio, u ponedjeljak pak ide hrakanje sto je Hajduk na naslovnici i u krug. A predsjednik i dopredsjednik Skupstine imaju pravo glasa na Skupstini. Ni u Sjevernoj Koreji to nema.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 okt 2024, 18:42

Ma rijetko ko čita tekstove koji su duži od 5 rečenica. Nažalost, tako nam je stanje u društvu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 okt 2024, 18:51

Pendulum je napisao/la:
24 okt 2024, 18:42
Ma rijetko ko čita tekstove koji su duži od 5 rečenica. Nažalost, tako nam je stanje u društvu.
Ma nije samo to. Nego ljudi uglavnom samo pametuju i krivicu uvijek traze van svoje avlije.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 24 okt 2024, 18:58

Zeko87 je napisao/la:
24 okt 2024, 15:12
Nazalost po pitanju korupcije je i Bosnjacki dio isti kao RS i HR. S tim da oni govore kako bi nesto da rijese, a s druge strane rade kontra.

Po pitanju stolica i lopovluka politickog, nema pretjerane razlike. Te razlike postoje, ali u drugim sferama.

Sa obicnim i normalnim ljudima je druga prica, tu su na etiki, moralu i ponasanju velike razlike, gdje su Boanjaci 10x ispres HR i RS, a i HR su ispred RS jedno 5x.

Za RS nema nade, jer su isti kao i politicki vrh, dok od ova dva naroda ima nade, posebno Bosnjaka. To se i vidi po opoziciji ko je gdje ima i kakva je i kako se ponasaju u tim trenucima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 okt 2024, 19:13

Evo Mancini napustio reprezentaciju Saudije. Sad napokon onaj konin Arap upada na to mjesto. :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 okt 2024, 19:53

admin je napisao/la:
24 okt 2024, 18:38
Ljude u sustini ne interesuju ove stvari. Evo portal je izbacio hrpu tekstova. Ma j... to. Za vikend ocekujem orkestrirano pljuvanje portala jer je sudija nekog ostetio, u ponedjeljak pak ide hrakanje sto je Hajduk na naslovnici i u krug. A predsjednik i dopredsjednik Skupstine imaju pravo glasa na Skupstini. Ni u Sjevernoj Koreji to nema.
Pa nije bas tako admine...
Masa ljudi ovakvu "hijerarhiju" FS KS nije ni znala, kao sto nije ni znala kakve su sve mehanizme uveli da bi zastitili svoje pozicije i kriminal...
Ovim tekstovima itekako ste mnogim otvorili oci da vide dokle su ove hijene spremne ici.
Ovakve stvari portal treba da forsira, ljudi ako ne znaju sustinu problema, onda predju preko nekog teksta ovlas i mogu samo da kazu "sta hoce ovi, hljeba preko pogace" ili " hoce svog lopova da uhljebe"
Od mene sve pohvale za ovo do sada napisano i podrzite ove klubove koji zele stati u kraj mafijaskoj hobotnici
Aferim... :salut:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.