Ipak ne.
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Osjecam uradice nesto i napisacu osjeco sam da ce nesto uradit

Bravo bravo, hajmo 2-3 aBd
Walk on
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je uzas, tesko gledati, bez ideje, energije, da ne pricam o pojedincima i nevidljivosti, ali da kazem samo da je Trent katastrofa tekmu odigrao, ugasim strim kad vidim ono njegovo setanje s loptom i gledanje okolo kao da ne zna sta se desava i gdje je, Diaz, Jones uzas partja itd, ovakav Arsenal je bio zreo da se nesto uradi, veliki kiks ce ovo biti. Kad trebaju da poentiraju u kampanji oni odigraju ovakvu tekmu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I'll take it.
Al kakva ciganska ekipa je Arsenal
Al kakva ciganska ekipa je Arsenal

Kako je izgledalo dobro je zavrsilo na kraju. Nadam se da ce izvuci neke pouke iz ove utakmice jer su bili takticki nadigrani skroz. Moraju biti kompaktniji i u pressingu i sa loptom. Ofanzivno brine sto se sve svodi na trazi Salaha dugom loptom pa sta bude bude.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 27 okt 2024, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kako ste napaceni

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imali smo sreće što im se Gabriel povrijedio, da je on bio na terenu onakav gol ne bi primili nikad.
- JayCatwright
- Kontakt:
Po meni kiks, ali hajde dobro je. Definitivno nema odvratnije ekipe u ligi od Arsenala, s ubjedljivo najodvratnijim navijačima.
Idemo sad uzeti ove dvije u ligi prije pauze
Idemo sad uzeti ove dvije u ligi prije pauze
- JayCatwright
- Kontakt:
malo čitam temu i koliko hejtanja prema Jonesu, bukvalno bilo 7-8 lošijih igrača danas

Kiks definitivno, falilo im je par igrača, nekoliko je izašlo zbog povrede, to se moralo iskoristiti. Uopšte nisam zadovoljan igrom, Arsenal je trenutno bolji tim.
Prvo slabo, drugo malo bolje, ali generalno los fudbal oba tima i sto se nas tiče bod je ok, a sto se protivnika tice zao mi je da postaju Atletico Madrid.
Smiri se dječak, naravno da gledam utakmicu.JayCatwright je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:30Da gledaš tekmu znao bi da je Diaz napravio faul, kojeg je Partey za sada bukvalno uništioZaniolo2 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:29Podhitno tražiti zamjenu za Robbu i to po mogućnosti što prije krenut s potragom. Ovo nije onaj igrač od ranije.
Nunez glup ispada defanzivno(preagresivan. Prvo napravi glup faul nad Sakom koji nije sviran, onda napravi još gluplji faul iz kojeg pada gol.
Ništa prema naprijed se nije desilo. Slot pred najvećim zadatkom dosad.
Ti @jay se od one noći kad si otkriven pogotov ne trebaš javljat, zato i imam ovaj nickname, smijao sam ti se satima koliko si ispao budala.
Nisam vidio dobro, mislio sam da je Nunezov faul. Jer Nunez je prije toga napravio faul nad Sakom na desnoj strani od šesnaesterca koji srećom nije sviran, bila bi jako dobra pozicija s obzirom kako izvode prekide.
Ne znam ko vam je taj @Goretzka i kakvih se trollova nakotilo na ovom forumu u zadnjih par godina, pa od svakog novog mislite da je to neko od tih što prave po pet profila.
Meni je ovo treći profil na forumu, a prvi je napravljen 2009.godine. Naravno da ne koristim prva dva, a ko je malo duže na forumu, zna ko sam.
Bod ko kuća, odlično drugo poluvrijeme za nas. Arsenal pasivan u drugom poluvremenu.Baš se vidio naš novi pristup. Zaslužili smo bod, a možda čak mogli i do pobjede.
U svakom slučaju, zadovoljan sam rezultatom. Primarni cilj za danas je bio ne izgubiti.
Vise sam ocekovao uzevsi u obzir njihove izostanke. Poslije Foresta najslabija partija. Arsenal jaci na drugim loptama, opcenito vise fizicki dominantniji. Tacno se vidi da nam jedan Fabinho fali u ovakvim utakmicama.
Srce, čast i ponos!
Mislio sam da je samo onaj retard torres u pitanju, a ono citava tema pise o ciganluku jer nam se igraci povredjuju

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
pokušava nas najdebilnija osoba na forumu ubijediti da su navijači Arsenala normalni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.