Hvala Bogu pa mi je na listi gnjavatora - ne moram ga čitati.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije, nastaviteDa, pitari kmeče. Je l' problem?
TRAUME
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ovdje je curvanord jedini pravi navijac, vidi se da je upucen i da ima informacije sa lica mjesta. Cim se neki problem desi, on, kako to i dolici ultra zivotu, odmah spomene na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:22Ovo izgleda neki novi online bataljon u njihovim redovima, prvi red do tastature![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma vrhunac je bio neki dan tokom belaja u Mostaru a nesretnik na forumu lajva ko je koga pojedioskija5 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:43Ovdje je curvanord jedini pravi navijac, vidi se da je upucen i da ima informacije sa lica mjesta. Cim se neki problem desi, on, kako to i dolici ultra zivotu, odmah spomene na forumu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:22Ovo izgleda neki novi online bataljon u njihovim redovima, prvi red do tastature![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Radi danas i mamac i kompleks 

Citira lik jedno te isto više puta ne bi li se neko nasmijao da ispadne glavni u raji. Daj mu se nasmijte.
Ode i ovaj iz Popušja. Je l' brojao neko možda otkaze ove sezone? Je l' u nivou prethodne dvije il kaska?
Bilo bi zanimljivo da neko izvuče statistiku broja otkaza unazad 5 sezona u našoj, regionalnim i ligama petice pa da se uporedi. Mislim da nam nema ravnih. Možda se smiluje neki novinar naš sportski presveti kad bude zatišja malo u životu Džeke i Modrića pa se bude imalo vremena.
Bilo bi zanimljivo da neko izvuče statistiku broja otkaza unazad 5 sezona u našoj, regionalnim i ligama petice pa da se uporedi. Mislim da nam nema ravnih. Možda se smiluje neki novinar naš sportski presveti kad bude zatišja malo u životu Džeke i Modrića pa se bude imalo vremena.
Čini mi se da sam na Klixu pročitao da je ovo šesta smjena trenera do sad.hazarder je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:11Ode i ovaj iz Popušja. Je l' brojao neko možda otkaze ove sezone? Je l' u nivou prethodne dvije il kaska?
Adžem, Jagodić, Pranjić, ovaj iz Posušja, Čanadi iz Veleža i još jedan mi fali.
Edit: Maksimović iz Slobode je šesti. To je to što se tiče dosadašnjeg dijela sezone - ovo što si spominjao unazad 5 godina - to bi trebao ipak neko sa SS.ba da odradi - ima tu posla k'o u priči.
U suštini pola trenera dobilo otkaz prije nego što je trećina sezone odigrana.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:29Čini mi se da sam na Klixu pročitao da je ovo šesta smjena trenera do sad.hazarder je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:11Ode i ovaj iz Popušja. Je l' brojao neko možda otkaze ove sezone? Je l' u nivou prethodne dvije il kaska?
Edit: Maksimović iz Slobode je šesti. To je to što se tiče dosadašnjeg dijela sezone - ovo što si spominjao unazad 5 godina - to bi trebao ipak neko sa SS.ba da odradi - ima tu posla k'o u priči.![]()
Kada se igra zaostali meč između Sarajeva i Zrinjskog ?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
A ti sve po starom, svoj nivo "inteligencije" dokazuješ iz dana u dan.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:22Ovo izgleda neki novi online bataljon u njihovim redovima, prvi red do tastature![]()
....prvi red do tastature
jesi prepisao od nekog ili si se pak sam sjetio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
06.11.2024.
Sjećaš se da je priča bila na početku sezone da je prvih 6 ekipa ušlo sa novim trenerima a ovih drugih 6 sa trenerima iz prošle.hazarder je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:35U suštini pola trenera dobilo otkaz prije nego što je trećina sezone odigrana.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:29Čini mi se da sam na Klixu pročitao da je ovo šesta smjena trenera do sad.hazarder je napisao/la: ↑28 okt 2024, 13:11Ode i ovaj iz Popušja. Je l' brojao neko možda otkaze ove sezone? Je l' u nivou prethodne dvije il kaska?
Edit: Maksimović iz Slobode je šesti. To je to što se tiče dosadašnjeg dijela sezone - ovo što si spominjao unazad 5 godina - to bi trebao ipak neko sa SS.ba da odradi - ima tu posla k'o u priči.![]()
![]()
Sad valjda došao na red na ove druge da dobijaju otkaze. Samo kod nas!
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:39Nije, nastaviteDa, pitari kmeče. Je l' problem?![]()
TRAUME![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kako su smiješni navijači Vase Crnog (pogotovo ova dvojica kontraš & računovođa).
Ukazivanje na očigledne sudijske greške koje su uticale na kraju na rezultat je njima kmećanje.
Oni jednom pokradeni protiv mostarskih kamenjara - vraćeno im protiv Posušja i njima dobro.
Na aparatima bi svi završili da im se dešava ono što se dešavalo Sarajevu u prvoj trećini prvenstva.
šizomanijaci.
Ukazivanje na očigledne sudijske greške koje su uticale na kraju na rezultat je njima kmećanje.
Oni jednom pokradeni protiv mostarskih kamenjara - vraćeno im protiv Posušja i njima dobro.
Na aparatima bi svi završili da im se dešava ono što se dešavalo Sarajevu u prvoj trećini prvenstva.
šizomanijaci.
Zna li se jesu li rekli roditeljima da su popili batine i izgubili odjeću ili da su djevojci dali jer im je bilo hladno?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ipak se moramo prisjetiti vjerovatno najveće lakrdije u našem fudbalu ikada. Jedna od onih koja je obišla svijet.

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Dilajla1946 i 8 gostiju.