Ne znaju nista o životu.Tekashi je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:28Rekni him, Saleme.feniksptica je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:26Ne mora bit pametno niti realno bitno je da lijepo zvuči i da imaš publiku koja ce popušit tu spiku...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slazem se.feniksptica je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:33Ne znaju nista o životu.Tekashi je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:28Rekni him, Saleme.feniksptica je napisao/la: ↑27 okt 2024, 21:26Ne mora bit pametno niti realno bitno je da lijepo zvuči i da imaš publiku koja ce popušit tu spiku...
- numanumaye22
- Kontakt:
Ocekuju nas najzanimljiviji izbori za US predsjednika. Mogao bi to Donald poderat na kraju, sto samo po sebi govori koliko jedna tako superiorna nacija nema normalnog kandidata, od 300M ljudi imas ovo dvoje ali eto.
Kakva epizoda jbt!

Cim nema one prevare Zahi Hawassa, znas da je dobro!
Vini Jr. do Zlatne lopte. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Svejedno ko god pobjedi nama je istonumanumaye22 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 01:08Ocekuju nas najzanimljiviji izbori za US predsjednika. Mogao bi to Donald poderat na kraju, sto samo po sebi govori koliko jedna tako superiorna nacija nema normalnog kandidata, od 300M ljudi imas ovo dvoje ali eto.
I Trump i Harris izlaze iz iste kuhinje samo kroz druga vrata
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- VensanKasel
- Kontakt:
Kao da sam ovo prije dvadeset i kusur godina vidio
...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
Pa na kakvom si ugovoru, kakva je situacija?nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:16Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Imam ugovor za stalno. Bio dva mjeseca, javio mu od prvog mogu poceti raditi, on pise ne moras dolaziti, na rezervi si do dalnjeg. Da li smije to uraditiharden je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:22Pa na kakvom si ugovoru, kakva je situacija?nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:16Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jesi na komisiju izlazio, nisam siguran koliko radnih dana je tu 40-42?nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:28Imam ugovor za stalno. Bio dva mjeseca, javio mu od prvog mogu poceti raditi, on pise ne moras dolaziti, na rezervi si do dalnjeg. Da li smije to uraditiharden je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:22Pa na kakvom si ugovoru, kakva je situacija?nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:16Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
Ako imas ugovor za stalno i nalaze od doktora kojima dokazujes razloge za odsustvo mozes ga samo tuziti i sud ce donijeti odluku kojom te vracaju na posao
Bijela tehnika gdje pogledat? Tuzla, zenica pa u pravcu tesnja iz tih gradova?
Kod nas ovdje ima mepromex al volio bih malo vise tih trgovina obici jer mi treba znaci sve.
Kod nas ovdje ima mepromex al volio bih malo vise tih trgovina obici jer mi treba znaci sve.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Omega Beko shop, Techno mag, Techno shop i Hisense-Gorenje. Imaju nesto i Genelec, Imel ali oni su vise za druge stvari.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne vjeruj na rijec.nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:16Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
Ti imas izbor da dolazis na posao i da ako on ne zeli da ti tu radis predlozi sporazumni raskid. Ti mozes odbiti sporazumni i traziti otpremninu ako ti zele dati otkaz.
U suprotnom ako ti on kaze nemoj dolaziti, a ti se ne pojavis tri dana u nizu. On ti moze dati otkaz bez da ti isplati ista.
Sad naravno ne znam jeste li vi u ok odnosima i jel on to stvarno misli ali ako ti se radi idi pod svaku cijenu da dodjes na posao prvi dan nakon bolovanja.
-
- Kontakt:
Radim pet godina u firmi ovoj. Necu sporazumni potpisati, samo me zanima to sta on moze, da me ne bi sjebao jer ne smije mi otkaz dati tek tako. Smije ali imam prava opet neka. Ja otkaz necu dati, imam svu dokumentaciju da sam opravdano na bolovanju. Inace slovenska je firma nije nasa, al valjda je isti k sto se tih stvari tice
- numanumaye22
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Kakva otpremnina, bolje da provjeri jel prijavljen uopste i ako da, otkad. Jer da je, ne bi smio ni spomenut gazda takvo nesto.tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:00Ne vjeruj na rijec.nebeskasila je napisao/la: ↑28 okt 2024, 19:16Jel zna neko nesto o pravima radnika. Da li se moram vratiti na posao nakon bolovanja, sef mi kaze da nema mjesta za mene u firmi, a bio sam na bolovanju 2 mjeseca.
Ti imas izbor da dolazis na posao i da ako on ne zeli da ti tu radis predlozi sporazumni raskid. Ti mozes odbiti sporazumni i traziti otpremninu ako ti zele dati otkaz.
U suprotnom ako ti on kaze nemoj dolaziti, a ti se ne pojavis tri dana u nizu. On ti moze dati otkaz bez da ti isplati ista.
Sad naravno ne znam jeste li vi u ok odnosima i jel on to stvarno misli ali ako ti se radi idi pod svaku cijenu da dodjes na posao prvi dan nakon bolovanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.