Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E zamisli ti, ono uzelo sebi za pravo da kaže kako neko piše nebuloze a on opra na ruke sa provokacijama (nebulozama) koje su se koristile u 6. razrednu osnovne škole.
Računovođa, ima života i mimo foruma, pogledaj kroz prozor makar.
Računovođa, ima života i mimo foruma, pogledaj kroz prozor makar.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
-
- Kontakt:
Prati malo temu,nismo mi zeljkan da oravdamo 2 crvena i 2 oenala koja nije svirao kad ste sa Posusijem igrali,nama ova rezija Vice i Gigovica nije potrebna i da nam ovako sude protiv ovih amatera ili bilo koga,samo neka puste da se igra normalno bez 160 faulova,nepostojecih penala moja vegetice19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Sad će Al-Lagani u Rostov, strpljenja.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:12Gulli fulio penal protiv niželigaša
Kaže 5 miliona € vrijedi
Ovo se našem Al Jabiju ne može desit
Jer vrijedi 5 miliona €
P.S
Kad će Pitari skinut ove roze brojeve i ponovo stavit bijele brojeve na leđima
A možda nemaju više dresova a ne mogu skinut roze brojeve
-
- Kontakt:
Vi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:22Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
Stidljivo komentarisete na svojoj temi, a da je obrnuta situacija, do sad bi se ispisalo 10 stranica o Vici, sudijama, savezu i ostalima...uz socne psovke mrtvih i preminulih
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Glup si da skontas al nadoces,prvo treba da skontas neke stvari posto ti logika nije jaca strana. Stidljivo a lik mu hebe Gigovicu pleme,nego kako vi komentarisete ako je ovo nase stidljivo?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:33Vi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:22Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
Stidljivo komentarisete na svojoj temi, a da je obrnuta situacija, do sad bi se ispisalo 10 stranica o Vici, sudijama, savezu i ostalima...uz socne psovke mrtvih i preminulih
Čovjek fulio namjerno penal.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:33Vi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:22Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
Zadnja izmjena: fks74, dana/u 30 okt 2024, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka cast Guliju sto je namjerno promašio penal.
Evo i oni tebe selame!
Kapa dole majstore.

-
- Kontakt:
Pa svi smo pisali da je smijesno sta svira Gigovic ,danas pomaze nama iz nekog razloga al to ne mjenja situaciju da je savez i sudije kriminal . Eh sad skontaj da se borcu svaku utakmicu ovakvo sudi. Prepucavanja zeljo ,Sarajevo sve je to ok i razumijem podbadanja al nekad treba i realno pisati .19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:33Vi.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:22Ko suti ?19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:11Zasto pitari sada sute? Ocigledno im ovakve lakrdije odgovaraju...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovo sudjenje je relativno ok. Da je ovako u svakoj tekmi svim ekipama bilo bi posteno. Penal vjerovatno nije bio ali postoji neka veca pravda.bordobijeli je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:43Pa svi smo pisali da je smijesno sta svira Gigovic ,danas pomaze nama iz nekog razloga al to ne mjenja situaciju da je savez i sudije kriminal . Eh sad skontaj da se borcu svaku utakmicu ovakvo sudi. Prepucavanja zeljo ,Sarajevo sve je to ok i razumijem podbadanja al nekad treba i realno pisati .19vendetta87 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:33Vi.
Ista ona sto ce nam se vratiti do kraja sezone

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Upropastilo im Sarajevo ostatak sedmice.
Šta im radiš Mangupe!

Šta im radiš Mangupe!

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Rutina nasa vrlina!
Bordo Sarajvo!
Bordo Sarajvo!
Neka ba @Nirto, ne pominji im rijec humanitarno, sad ce se ljudima navaliti na kosti da im oni nesto uplate na njihov broj...Nirton je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:18U toku je kampanja "FK Sarajevo For the Cure", koju će naš klub realizirati u saradnji sa Udruženjem „Think pink“ tokom cijelog mjeseca oktobra.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:12Gulli fulio penal protiv niželigaša
Kaže 5 miliona € vrijedi
Jer vrijedi 5 miliona €
P.S
Kampanja, prije svega, ima za cilj podizanje svijesti o borbi protiv raka, prevenciji i ranom otkrivanju ove bolesti, ali je i humanitarnog karaktera.
Manje su pisali jucer kad su pobjedili Leotara
VELIKO SARAJEVO
VELIKO SARAJEVO
-
- Kontakt:
hahahahahahaha i to predstave kao herojstvo i velicina klubaVanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:56Neka ba @Nirto, ne pominji im rijec humanitarno, sad ce se ljudima navaliti na kosti da im oni nesto uplate na njihov broj...Nirton je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:18U toku je kampanja "FK Sarajevo For the Cure", koju će naš klub realizirati u saradnji sa Udruženjem „Think pink“ tokom cijelog mjeseca oktobra.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 15:12Gulli fulio penal protiv niželigaša
Kaže 5 miliona € vrijedi
Jer vrijedi 5 miliona €
P.S
Kampanja, prije svega, ima za cilj podizanje svijesti o borbi protiv raka, prevenciji i ranom otkrivanju ove bolesti, ali je i humanitarnog karaktera.
Danas Sarajevo igralo a vi samo o njima pišete. Šizopitari.

Gledaj sad, kad nas u subotu Sloboda trehne u Tuzli...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Giuseppe1 i 20 gostiju.