Mi bi od vasih pionira izgubili.
Ako udjete imalo ozbiljno u utakmicu, mozete nam zgadit fudbal.
Ovo je najgora ekipa u historiji PL
Jeste ovo napokon krepali?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:27Mi bi od vasih pionira izgubili.
Ne sumnjam da ćete imati ,,dobro " suđenje, ne što vas vole nego što im mi smetamo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:27Mi bi od vasih pionira izgubili.
Ja kako znam ovo je tema za PL, ne znam sta navijaci nizeligasa traze ovdje. A znate vi najbolje kako je igrat kantonalnu ligu.Convicts1988 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:47Navijaci su im odavno krepali, ne prate klub, jos klub da potone do kantonalne![]()
Oo nas dobri,posteni intelektualac,vidi se da si gospodin rodjeni. Ko ti je ovako najmiliji?Rigoletto je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:36Jeste ovo napokon krepali?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:27Mi bi od vasih pionira izgubili.
Renomiran protivnik, zaslužena pobjeda, bez zamjerke na gostujuće navijače, simpatizeri Sarajeva iznenađeni suđenjem, a penalu su se smijali i protivnički igrači i navijači. Pametnom dosta.
Osmoljetku pa diskutiramo. Športski pozdravmosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:38Oo nas dobri,posteni intelektualac,vidi se da si gospodin rodjeni. Ko ti je ovako najmiliji?Rigoletto je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:36Jeste ovo napokon krepali?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:27
Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Mnogo romantike koja zapravo to i nije. Činjenica da je Sloboda, kako kažeš "stari klub" je za njih otežavajuća. To je klub bez ikakvog uspjeha i značaja. Nebitan, kako u ligi bivše države, tako i u ovoj.Vanja8 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 20:37Normalno da ima, stari klub, znacajno ime u Yu ligi koja je bila 5 liga Evrope...
Ako nista, dovoljno je i samo ime koje nosi...
Nije ovo Slobodi prvi put da se nadje u teskoj situaciji, ali uvijek je bila i ostala i ostace Sloboda...
Kakve je samo igrace stvorila, afirmisala o tome mnogi klubovi mogu samo sanjati...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Giuseppe1, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 34 gosta.