Nadam se.
Ovo se vise ne može gledati kako loše igraju.
Sa ovakvom igrom iduća utakmica je ispadanje iz kupa...
Nadam se.
Kako se ovaj jadni Bochum uvijek namjesti za Bayern nakon poraza. Imam osjecaj da ih u prosjeku dobijaju 6-0.
Što bi jedan moj poznanik rekao, ispadneš iz EPL s Burnleyjem, pa preuzmeš Bayern, to ni na FM-u ne možeš uraditi.
A kao neki drugi trener ne bi ispao sa onom ekipom Burnleya?
Dominira u Farmerskoj.FC Bayern’s Vincent Kompany has seen them score 26 goals in his first eight Bundesliga games - the most in a manager's first eight games in Bundesliga history
Nevjerovatno da su pocetniku dali da se igra sa najvecim njemackim klubom. On mozda i postane dobar trener al treba prvo da se dokaze negdje u cvajti ili driti.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2024, 00:04Je li moguce da je Borusija sa velikim strucnjakom Sahinom ispala iz Kupa?
Otpuštajte ga dok nije ispao iz lige![]()
Ten Hag ce postati novi trener Bayerna ako Kompany dobije nogu. Kongolac mora dobro paziti da ne zavrsi kao njegov mentor Guardiola koji je u Bayernu ostao zapamcen kao ligaski trener koji je brukao bavarskog giganta u LP.
Ma nema sanse brate ....Company ce ostati sigurno tu dugo..jedino neka bas losa sezona a realno ide mu odlicno u bundesligi tako da nista od toga...a i da se desi jedini koji bi dosao u obzir bi bili ili Xabi ili Gurdiola koji odlazi izgleda iz Citya.
Ko još u to vjeruje?
Brate kazem u slucaju bas nekog fijaska logicno da ce biti ugrozena pozicija Companya ali reqlno gledano imas kuci PSG Benficu i u najmanju ruku uzeces 4 boda...a ja bi rekao da do kraja prije mozes ocekivati sve pobjede nego kikseve tih razmjera da ne zavrsis medju 24 tima.
Brate Bayern je u zadnjih par godina dosta grijesio s trenerima...i isto tako i sa njihovim otkazima (Nagelsman)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.