Nadam se.
Ovo se vise ne može gledati kako loše igraju.
Sa ovakvom igrom iduća utakmica je ispadanje iz kupa...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nadam se.
Kako se ovaj jadni Bochum uvijek namjesti za Bayern nakon poraza. Imam osjecaj da ih u prosjeku dobijaju 6-0.
Što bi jedan moj poznanik rekao, ispadneš iz EPL s Burnleyjem, pa preuzmeš Bayern, to ni na FM-u ne možeš uraditi.
A kao neki drugi trener ne bi ispao sa onom ekipom Burnleya?
Dominira u Farmerskoj.FC Bayern’s Vincent Kompany has seen them score 26 goals in his first eight Bundesliga games - the most in a manager's first eight games in Bundesliga history
Nevjerovatno da su pocetniku dali da se igra sa najvecim njemackim klubom. On mozda i postane dobar trener al treba prvo da se dokaze negdje u cvajti ili driti.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2024, 00:04Je li moguce da je Borusija sa velikim strucnjakom Sahinom ispala iz Kupa?
Otpuštajte ga dok nije ispao iz lige![]()
Ten Hag ce postati novi trener Bayerna ako Kompany dobije nogu. Kongolac mora dobro paziti da ne zavrsi kao njegov mentor Guardiola koji je u Bayernu ostao zapamcen kao ligaski trener koji je brukao bavarskog giganta u LP.
Ma nema sanse brate ....Company ce ostati sigurno tu dugo..jedino neka bas losa sezona a realno ide mu odlicno u bundesligi tako da nista od toga...a i da se desi jedini koji bi dosao u obzir bi bili ili Xabi ili Gurdiola koji odlazi izgleda iz Citya.
Ko još u to vjeruje?
Brate kazem u slucaju bas nekog fijaska logicno da ce biti ugrozena pozicija Companya ali reqlno gledano imas kuci PSG Benficu i u najmanju ruku uzeces 4 boda...a ja bi rekao da do kraja prije mozes ocekivati sve pobjede nego kikseve tih razmjera da ne zavrsis medju 24 tima.
Brate Bayern je u zadnjih par godina dosta grijesio s trenerima...i isto tako i sa njihovim otkazima (Nagelsman)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.